Haziran ayında sevgilisinden ayrılan Berrak Tüzünataç, yeni sevgilisiyle poz verdi, sizce de iki günde bir sevgili değiştirmek moda mı oldu? #invictus16 💫🍀
Haziran ayında ayrılmıştı, yeni sevgilisiyle poz verdi! Siz de Berrak Tüzünataç gibi sürekli sevgili değiştiriyor musunuz?
Yok valla ben daha bir tane bile bulamadim. İki türlüsü de sağlıklı değil aslında. Sanki sadece ünlüler böyle şu an etrafa bakiyorum kimin eli kimin cebinde belli değil sadece magazine cikmiyor bunlar. Kendi yediği halt kalmayanlarda böyle ünlülerin haberlerinin altına saydırıyor da saydırıyor. Hani derler ya ahlaktan en çok bahseden ahlaksızlardır diye o misal. Benim düşüncem sonuçta çevreleri çok geniş ve kendi camialarında uzun bir ilişki yaşanmadığını kendileri de biliyor. Gene de yalnız kalmaktan iyidir diye bir ilişki içinde oluyorlar. Bir şey diyemiyorum çünkü her yaşantının kendini göre getirileri ve götürüleri var. Kim nasıl mutluysan oyle yaşasın.
Etrafımıza baktığımızda insanları eşya gibi görüp değiştiren zihniyetler o kadar çokki hiç kimse sevginin, kıymet bilmenin, Aşkın gerçek anlamını bilmiyor ve yaşamıyor bence, tek yaptıkları tüketmek iyi olan güzel olan ne varsa tüketmek. Gidişat ciddi anlamda kötü.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Haziran ayında ayrılmıştı, yeni sevgilisiyle poz verdi! Siz de Berrak Tüzünataç gibi sürekli sevgili değiştiriyor musunuz?