Ben stalklamam sizi bilemem..

eski sevgilimin yeni sevgilisini stalk lamak bana ne kazandıracak... önce bunu öğrenmem gerek... eğer bişey kazandırmayacaksa ne gereği var...
1. önerme...
- vay (... küfür içeren hayret cümlesi...) aynı şeyleri bizde yapardık bir daha asla bunları yapmam demişti...
2. önerme...
- bu çocukta da ne buluyor sıska, şişko bir şeye benzemeyen bir yaratık... layığını bulmuş resmen...
3. önerme...
- bu senin eski sevgilin değil mi murat? hem onu hemde onun yeni sevgilisini niye stalkluyorsun... sen hala onu unutamadın dhmi... bnir da bana eskilere dair hiç bişi yok demiştin bana bu ilişki burada biter...
4. önerme...
-ex aşkım biraz bakındım da bizim zamanımızda olduğu kadar mutlu değilsin... bu çocuk seni mutlu edemiyor... ben hala seni bekliyorum unutamadım seni...
-bu sözleri beni aldatmadan önce veya bizim için ayrılık kararı vermeden önce düşünecektin murat...
Stalklamam ama nasıl biri olduğunu merak edersem eğer sosyal medya hesaplarına 1 kez göz gezdirebirim belki. Bazı insanlar yemeyi içmeyi unutup eski sevgilisinin ve onun yeni sevgilisinin profilinde dolanır durur. Ben öyle saplantılı değilimdir.
Eski sevgilinin yeni sevgilisi, eltisi, görümcesi dıdısının dısıda işin işinde mi))😂
Bakarım ama meraktan sevdiğimden değil ldjdldk
Cevap
18Cevap
Eski sevgilimi stalklamadığım için dolayısıyla sevgilisi var mı yok mu haberim olmaz.
Benden güzelmi diye bir gözucuyla bakarim simdi dogruya dogru :)))
Bir kere bakarim yeter. az once nasilki dogruyu soyledim bu da oyle fazlasina gerek yok adi uzerinde eski
Eski sevgili gitmiştir, bitmiştir. O dakikadan sonra kiminle ne yaptığını hiiiç s2 me takmam. İsteyen istediğini yapr, istediğini yaşar. Başka işim yok da onu mu takip edeceğim? Ben kendi yoluma bakarım.
Eski sevgilimin yeni sevgilisini stalklamak için önce eskisini stalklıyo olmam lazım ki bilgi olsun lakin ikiside umrumda olmaz staklamam o yüzden yenisinden haberim olmaz
tanıştırıyım eski sevgilim yeni sevgilim
yeni sevgilimin eski sevgilisi eski sevgilimin yeni sevgilisi
ne güzel değil mi hepimiz hepimizin heryerini ezbere biliyoruz ya
her pazar buluşup çıplak halay çekelim bence
😂😂
Eşimin eski kız arkadaşı hala takipte 4 yıl oldu vazgeç be kadın 😂
Beni ediyor.
Ne aşkmış be 😂😂
@turgayatacan oha ve sende kabul ettin manyak mısın sen
Önceleri kızıyordum ama sonra üzüldüm. Bu kadar yıl vazgeçmeyince. Yazık kadına 😀
@turgayatacan etiket hatalı olmuş pardon 😁
@turgayatacan hm pki ok tm oldu o zmn by😁
@turgayatacan evet gülebilirsin 😁
@turgayatacan 4 numara kafii kanks🙄
Öyle mi? Pekala.
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Umarım yeterli olur 😆
Eski sevgilimin sevgilisinden banane merak ettiğim kişi kadın olmaz biri gider biri gelir sonuçta eski sevgilimi merak edersem gider onu stalklarm...
Hayret edersin umrumda olmaz.
Ne eski sevgilimi ne sevgilisini merak etmem. 😂
Bende biten canlı cenazedir
Adı üstünde eski sevgili. Ne halleri varsa görsünler. Banane 😃
Eski sevgilimin döndüğü eski sevgilisini çok takip ettim kız rüyalarıma bile girdi.
Annesjna babasına kadar nede olsa iyiliği isterim eski sevgulimmm kötüyse ayirirm flnn
Bir kez meraktan yapabilirim ama bir daha yapmam ve sonrasında da umursamam banane.
Şöyle bir bakarım göz ucuyla sonra engellerim ikisinide geçerim.
O kim ki ben onu staklayacağım? Hiçbirisi umurumda olmaz.
Eski sevgilim olsaydı yalan yok bir bakardım yenisi kim miş neci miş, sonra komple salarım dayı
Şöyle bir bakarım hangi eşeğe binmiş diye spxöeşxösş
Sadece merakimdan bir kerecik bakarim. Oda hangi essege binmis diye. Sonra umrumda olmaz.
Beni alakadar etmez isterse çöp kutusuyla sevgili olsun derim 🤷🏻♀️😂
İster istemez 😄 içim rahat durmaz ki. Bir de eski sevgilime bağlı.
ayrılmayı isteyen bensem pek umurumda olmaz ama bir sebepten dolayı ben severken ayrılırsak sanırım merak ya da kıskançlıktan azıcık araştırırım kimdir nedir diye
Evet bende bulamayıp onda bulduğu ne diye merak ederim. dhdhdh
Hala Seviyorsam stalklarım artık sevmiyorsam umrumda bile olmaz
Yeni sevgilisini stalklarim ve iyi birine benziyosa kıza acırım cunku eski sevgilim iyileri haketmiyor
Bakmam, umrumda olmaz. Benden daha çok sevecek, daha düzgün olacak birini bulması zor. Dış görünüşünü zerre umursamam
Eğer duygum bittiyse, stalklama gereği duymam.
Başlarda acı çekerken belki. Ama aradan biraz zaman geçti mi kendime saygımdan stalklamam
Eski eşyalarımı çöpe atarım. Çöpü karıştıranlara da bakacak halim yok 🤪
Yok artık 😂
Eski sevgilimi bile merak etmem 😂
Hiçbiri umrumda olmaz 😂
stalklamam umrumda olmaz
Stalk isleri hic bana gore degil istesemde yapamam
Meraktanda olsa bakardım. Çok uğraşmaz engellerdim
O artık beni ilgilendirmeyen bir adam. Umursamam.
Hiç yapmadım ama kıyıdan köşeden az biraz bakardım
Ayda yılda bir bakarım. Ama peşine düşmem banane
Bende bittiyse umurumda olmaz
Hayır uğraşmaya değmez.
Evet yapmışlığım var ama saldım artık banane
Canım sıkılırsa yedi sülalesine kadar bakarım. 😂
Ben yapıyorum hala
Hayır asla
Yesss stalklarim
Bakmam bile
seveyim de olmaz sağlam vursun yeter
Evettttt😂