Kocamla boşanma asamasindayiz 3 yaşında oğlum var artık kendime ait yeni bir hayat kurmak istiyorum lise mezunuyum iş ilanlarına baktım ama ful ayakta ve amele istiyolar düzgün maaşlı bir iş arıyorum 6 bin 7 bin civarı bulamaz mıyım böyle bir iş heryere başvuru yapıyorum ama teklif ettikleri ücret ya asgari ücret ya da 10 saat falan çalışmamı istiyolar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lise kpss ye girmelisin, bu sene var. Ordan belki atanabilirsin. Onun disinda ilk etapta 6 7 bine meslek bulman zor gorunuyor ama arastir tabi ki... bosanma sebebiniz neydi, ozel olmazsa sorabilir miyim
Kocam beni aldatıyor eski karısıyla
Kpssde torpil çok var benim torplim yok ki
Kpss bir sinav, iyi not alirsan seni kimse durduramaz. Bu sene firsat senesi, keske en bastan calisip dneseydin.. cocugun sende kalirsa cok zorlanirsin. Hem is , hem ona bakma. Nasil yapacaksiniz? Senin de 2. evliliginmiydi, uzuldum adina... madem eski karina doneceksin neden evleniyorsun. Hemcinslerimi anlamiyorum bazen
Kocam boşanmıştı bunu bilerek evlendim nerden bilebilirdim ona tekrar aşık olup beni aldatacagini?
Bilemezsin tabi ki, suc onda zaten
Şimdi senin dediğin 6-7 bin tl lik işi üniversite mezunları bulamıyor. Çoğu yer asgeri ücret veriyor, birde lise mezunuzun iş bulmanda zor allah yardımcın olsun 🙏
Sağol
Evliyken bir elin yağda bir elin baldaydı tabi. Şimdi gördün mü insanlar ne şartlarda çalışıyormuş.
Bi elim yağda bi elim balda değildi kan kusuyodum evliyken ben asıl şimdi özgürüm
Ehh bu sefer de geçim sorunun çıktı hayırlı olsun.
Yahu vasıfsızsan asgari ücretle en az 10 saat çalıştırırlar başka çaresi yok.
10 saat ayakta çalışamam ben home office tarzı iş istiyorum
Biraz zor bulursun ama umarım bulursun hayatın zor aileden de destek alman gerekiyor
Ben 3 üniversite mezunuyum. Sertifikalarım var ingilizce diksiyon vb. Ben bile 6 7 bin maaşlı iş bulamıyorum.
O sertifikalar hiç bir halta yaramıyor, 3 üni okucana gidip bi işte çalışsaydın şu an zengindin
@gece_mavisi13 benim hedef bankaya girebilmek ya da akademisyenlik arasında kaldım. Zaten yaşım daha 22 o yüzden sıkıntı yok. Şuanlik iş bulamıyorum yani aslında buluyorum ama maaşı asgari ücret falan sürünmelik.
A2 İngilizcem var, Korece basit cümleleri yazma anlama var. Diksiyon, spikerlik ve sunuculuk sertifikam var ama işte İngilizceyi B2 ye çekmeye çalışıyorum
A2 ingilizce hello how are you?
Yaş 22 deme bir bakmışsın 30 yaşında asgari ücretle çalışırsın
@gece_mavisi13 ahaha A2 demek öyle değil. Cümleleri uygun zaman tense' lerine çekme, cümle kurma kendini günlük yaşamda rahatlıkla ifade edebilmek. Niye asgariyle çalışayım ki? Sevgilim öğretmen, bende öğretmenlik bölümü okudum. Sevgilim özel sektörde bir öğrenciye bakarak aylık 10 bin tl kazanıyor. Sadece ben çocuklara pek tahammül etmediğim için diğer alanımdan ilerlemek istiyorum
Masa başı iş her zaman iyidir
Yo niye masa başı iş her zaman iyi olsun? Ben masa başı çalışsam çatlarım kesin.
Yani kendini daha çok geliştirmen lazım yoksa asgari ücrete tabii kalırsın
@gece_mavisi13 ne yapayım sürekli çocukların peşinden mi koşayım. Bir aptallık yaptım. Sevgilim aynı bölümü okuyalım falan dedi. Okuduk o öğretmenlik yapıyor ama ben hazetmiyorum. Masa başı iş bana göre daha rahat. Bir iş muhabbeti oldu 7,5 bine öğretmenlik teklifi geldi. Hem masa başında bedensel bir yorgunluk olmuyor. Kağıt kalem evrakla uğraşıyorsun, kafan şişmiyor
Yani tabii kişiden kişiye değişir, kimisi masa başı sever. Niye sevmediğin bölüm okudun ki?
@gece_mavisi13 aynı mesleği yaparız falan dedi. Alışırım sandım olmadı, sürekli işte çalış, iş bulayım falan diyor hep bir bahane üretiyorum öğretmenlik yapmamak için :(
Öğretmenlik zor meslek ben de yapamam, o çocuklar delirtir beni. Sen ne işi yapmak istiyorsun?
10 saat çalışmak gayet normal
10 saat çalışamam ama
Neden?
Gerçekten 23 yaşında misin? Senin yaşlarında ben 5 saat uykuyla dururdum
23 yaşındayım evet
Istemiyorum 10 saat çalışmak ben evlenmeden önce saatlerce işte çalışıyodum artık daha iyi bir iş istiyorum ama benim gibi lise mezunu birine kim iyi iş versin ki :/
Taşı sıksan suyunu çıkarırsın neden 10 saat çalışamam dedin hepimiz çalışıyoruz
Çocuğumu bırakabileceğim kimsem yok ailem boşanırsan bizi unut dedi
Annen seni aldatan birisiyle yaşamına devam et mi dedi yanı yazıklar olsun
Nafaka için uğraş bence çocuk küçük okula baslasin
Niye boşanıyorsunuz?
Kocam beni eski karısıyla aldatıyor
Kaç yaşındasın?
23
Erken evlenmişsin sanki
Nerde yaşıyorsun