Kendime yeni bir hayat kurmak için ne yapabilirim?

Ailemle sorunlar yasadim, kactim evlendim, evlendigimde ise hersey daha kötüye gitti hem ondan hem ailesinden sorunlu seyler yasadim. Pskiologum narsist kocan var diyip durdu. En sonda bana davrandigi gibi davranmaya baslayinca kavga edip "artik öfkelenemiyorum bile öfkemi sinirli halimi bile benden aldi' dedi. Sonrada bosanmak istedigini söyledi. Ben az uzak duralim yine deneriz dedim. Önce Kabul etmedi sonra Kabul etti sonra da gel gitli davrandi. Beni baska bir ülkeye yani buraya gönderdi esim, geldim tek basima ve delirmek üzeriyim. Kocam beni ne arayip soruyor sürekli Profil resmini degistiriyor filan. Yeni bir hayat kurmak icin kendimi gücsüz hissediyorum. Piskologumda bazi konularda manipulatif oldugunu düsündügümden baska bir terapist istedigimi söyledim ona oda kendini suclu hissediyorsun birsey yapmadigin Halde ondan baska birine gidip bunu duymak istiyorsun dedi. Akrabamda psikologun seni Manipüle ediyor dedi. Aileme söylesem bosanacagimi cildirirlar. Artik kendime zarar vermeyi bile düsünüyorum.

Kendime yeni bir hayat kurmak için ne yapabilirim?