Nerede karaktersiz p, c para babalarina gideceksiniz demi. Bıktirdiniz cidden sizi seven aldatmayan efendi erkekleri karaktersiz erkekler yerine tercih ediyorsunuz. Sonra aldatildim diye nara atiyorsunuz. Kusura bakmayin bunun sorumlusu sizsiniz.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de efendi erkeğim; ama bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı.
kadınlar iyi erkeklerle muhabbet etmeyi severler kötü erkeklere de aşık olurlar nokta
Ona bakarsanız siz erkeklerde gidip manken gibi kızlara bakıyorsunuz bi b*k bilmeyenlere. Sonra aç kaldım evimi b*k götürüyor diye aglanıyorsunuz
Nah öyle en çok siz de var dis görünüş hastaligi bizden daha çok şekilcisiniz
Maks tc erkeği zekası
HeHe 😜
@busuyukimiçtii kesinlikle sana katılıyorum tatlım
@busuyukimiçtii yediremiyorsun dfl gt 😂
Sen kimsin de yediremeyim. Sen de maskülist kadın düşmanı birisin o zaman ben öyle diyor muyum?
Maskülazi efe karşı cinsten birini bulamadığı için coşmuşş
@busuyukimiçtii boş ver tatlim ben simayet ettim zaten sende et
Şikayet
Aynen daha yazmam ben buna. Boşverelim en iyisi
İnstasini versin cesaretliyse
@busuyukimiçtii gtn yemedi demi mk ma, li seni😂
Sanki senin çok yedi 😀 alllahın gerzeği
Yaran var işte kabul et sana bakan bir kız olmayacak aslaaa. Çirkinsin kabul et bu beyinsizlikle sana asla bakmazlar
@busuyukimiçtii yaw şikayetet sunu salla kardeşim. ya
Ettim zaten
@busuyukimiçtii hahahahaa şimdi çoçuk olduğunu kanıtladın işte emin ol beni isteyen kadın oldu ama onlar da karaktersizdi ayni senin gibi kendini bir b, k sanan tipler 😂
Or*pu çocuğu
Çocuk değilim. Burada zaten 18 yaş altı olmak yasak. Kuralları bile bilmiyorsun
Sus lan gzl orso pu dolu
Seni kim niye istesin ayrıca yazdıklarına bakarsan kendini bir bk zanneden de sensin hahslaşd aşırı çelişiyorsun şu an
Dağdan inmişsin kendine bak yarası olan gocunur böyle. Kıskanç ve eziksin. Türkçen de berbat zaten bu zekayla ilkokul mezunu bile olamamışsındır
@busuyukimiçtii Üniversite diplomamı sağlık bakanlığı onaylıyor mk biyomedikal okudum.😂
@busuyukimiçtii helal sana
Okuduğunu anlayamamışsın demek ki
O diplomayı garanti sınavlarda kopya çekerek almışsın belli O sağlık bakanlığı bunu bilse karaktersizligine vermezdi emin ol
Sağlık bakanlığı herkesi onaylıyor zaten bunda artı bir şey yok
@busuyukimiçtii 👏👏👏
Okuduğu bölümde de bir şey yok kendini geliştirmemiş
Aha geldim cesaretli olan kendi fotoğrafını koysun ama nerede siz de o mangal gibi yürek reisler😅
Güneş gözlüğü takmış ors evladı real attım zannediyor mk
abahjadljsjsoc
@Bayramdaşdiken07 konu cesaret b*k kafalı
Mkrum şimdi lafı. değiştirmeyin instamıda veririm gtnz yemiyor boş yapmayın anneme sovmenize gerek yok İnşallah sizin gibi terbiyesizlere denk gelmem hayatimda ne p, slik. insanlarsiniz anca serseriler layık size mk
@busuyukimiçtii supersin
OWPWĞQKSJSPSKFKSDLC
Ölüyorummmmm
Sana hiçbir kadın layık değil kanka sevgilisizlikten kafayı yemişsin bir de kudurtmak için serseriler layık diyor
@Bayramdaşdiken07 size de or*pular layık
@busuyukimiçtii kardeş gtn yiyorsa ver instanı buradan gizli gizli takılma benim kadar cesaretlisin gerçek hesabı olanı bu sitede bulamazsın 😂Korkaksınız. ve ergen feministlersiniz
@busuyukimiçtii yok yok bunlara ne ayıp lazım
Özelden uzatmayın diyip buradan ergen feminist demen de komik
Ka*tak
Gizli takılmıyorum ayrıca iki tane hesabın var dikkat et kapanmasın
@busuyukimiçtii var zaten yalanım yok bak yine durustum benim gibi durustunu bulamazsin 50 kere soyledik mk 😂
Arkadasim uzatma hadi bebe misin nesin kufur etme
Hesabın kapanır aptl
@busuyukimiçtii kapanacak zaten bence
Bugüne kadar kapanmadı.
@Bayramdaşdiken07 bugunden sonra kapanır emin ol
Ben yine de kötü niyetli düşünmüyorum özelden açıkladı kendisi. Şikayet etmeyeceğim
herkes yüz güzelliğine bakmıyor bakandan bir şey beklemeyin zâten
Manken gibi kiz mi var aw cogu kisa zaten bizler sekilci degiliz cogu erkek dengini istiyor
O da doğru tr de bulamazsın
Boyunun uzunluğunu netcenya dünya o kadar saçma sapan bir yer haline gelip kirlenmişken seveceğin kişiyi seçemediği bi özelliği olan boyuna göre mi seçeceksin :/
@Mrtol1453 kardes ben sececem demedim manken gibi kizlara bakiyorsunuz demis etrafta manken gibi kiz yok ondan bahsettim
@Mrtol1453 millet ma, l olursa oyle olur takma ergenleri
kadınlar iyi erkeklerle muhabbet etmeyi severler kötü erkeklere de aşık olurlar nokta
Efendi diye evlendim ana kuzusu dediğim dedik biri çıktı. Genel olarak erkeklerin genetiğinde bir problem olmalı
tabii tabiii
Senin kirdi mi bu gune kadar sanki kocana sahip cik
Efendi ile evlenmemissin bacim efendinin tanimi ogren bize camur atma senin sucun
Tamam en çok siz haklısınız
rahat batıyor bazılarınaaaa
Bak sevgilim var bana o kadar ilgili ki sıkıldım. Fazla ilgi vermeyin kimseye cidden bir süre sonra sıkıyo
Keşke hiç ilgi vermese köpek gibi ararsin neyse
İşte bana ilgi vermesin demiyorum ara ara vericek bence
Size saygı duymayan anne babanıza size küfür eden sokarım sıkarım gibi size köpek muamelesi yapanlar size yaranıyor 😂
Birinin yarası kanamış gene xd
Bıktım böyle diyenlerden
Ney diyenlerden
Yok kötü erkek seviyosunuz falan yeter ya
@Kopasmidef yaramın gocunduğu yok. Kimi arkadaşlardan tecrübem bu yönde kız arkadaşlarım ve konuştugum kisilerden tecrübem bu yönde srfsiz seviyorsunuz
Ben sevmiyorum mk Türk biriyle bile çıkmam
@Kopasmidef evet, seviyorsunuz.
Neden Türk ile çıkmazsın
E erkekler de kaşar kız seviyor ona bakarsak? Karşılıklı değil mi? Senin sorduğum sorudaki gibi olan kızlarda süt dilimi gibi ona bakarsak? Nerde düzgün kız varsa erkekler de üzüyor aldatıyor
Doğal isteriz diyip nerede boyalısı varsa bakıyorlar
Evet valla öyle
İyi çıkma yabanci erkek olup bitiyordu senin için
Sut dilimi dedigin kizlari sevmiyorum asko kusko kiz sevmem ben
Haha. Yabancı dilim var. Ayrıca ölüp bitiyordu derken 😀 senle mi çıkacaktım
canım mısın
Ger*zekli
Off sakin. Ben ırka bakmıyorum ama Türk erkekleri kaba geliyor bana
Türkçende berbat
Gizliden yazmışsın bir de yiyorsa kendi hesabından yazarsın daha soruyu gizli soruyorsun korkak
Irka bakmaya gerek yok doğru. Yakışıklı Türk erkekleri de var ama yoldan geçenleri gençler hariç 22-35 yaş arası çirkin doğru bu maalesef
Sktr gt surdan ya sevgili olmazsan olma kendi ırkına ihanet edenden bir b, k olmaz git melez çoçuk doğur
Beyinsiz ben zaten Türk değilim
Kendi ırkı diyor KAPAKDOSJDJDK
Senin hesabın çok mu gerçek 😂
Sen git Türkçe öğren. Nasılda kudurttummm seni ama mors oldun ama yaran varmış belli oldu
En azından gizli sormuyorum
Çoğu zaman gizli değilim hatta yorumlarda hiç.. sorularım da gizli değil ama sende yürek yok
Türk erkekleri kötü mü dedim. Tip olarak yoldan geçenleri pek yakışıklı değil dedim
Nasıl zoruna gitti ama
Feministim evet başka soru? Erkek haklarını da savunuyorum bilmeden boş boş konuşursun dişlerini dökeyim senin
Beyinsiz yalan mı. Tipiniz çok mu iyi? Türk kızları da çok güzel değil bir şey demiyorum. Ama sadece sima olarak ortalamalar. Yoksa bakım olarak değiller dişleri kaşları düzgün Türk erkeklerinde o bile yok bu yüzden kaybediyorsunuz
Çok cesaretlisim madem instanı verde bir yazayim bakalım hodri meydan reis😂
Sana niye İnstagram hesabımı vereyim
Amaç cesaret değil. Kişisel hesabımdır özelimi istiyorsun
E simdi böyle kıvırırsın işte boş yapma hadi işine
Kıvıran sensin açacak fake hesap oradan yazacak benim real hesaba
Ayrıca o kadar özel demedim. Kıvırmak ne alaka beyinsizin oğlu
Fake hesao mi benim kadar cesaretlisini bulaman reis burada 😂istiyorsan vereyim hesabımı bir bak cesaretli miyim değil miyim😂
Cesaretli mi ahshjakd
Sende cesaret olsa baştan gizliden sormazdın
Tamam ver bakayım
sana ksden takip istegi atacagim ozele gel bir konusalim derdin ne
Senin derdin ne asıl mk
At bekliyorum
Bayram ismim
Takip isteği atıcam dedin gizlisin atsana istek
Korkak xd
Maalesef öyle kardeşim dünyanın kanunu bu😏
Sevenler var ama azda olsa sen bakma sen üç beş or... uya
Merak ediyorum acaba daha kaç tane kopyanız var
Dolu