1 sene bekledim yazmadi (eski erkek arkdsm). Bitiren oydu. Numarami hiç silmedi. 1 ay önce sözlendi. Hala numarami silmedip hikayelerime bakiyordu. Dün baktim son görülmeyi göremiyorum. Profil var durum var. Sildi mi son gorulmeyi mi kapatti bilmiyorum cunku durum ve profil herkese acik.
Neyse mesele şu ki: bana 💩 gibi davrandi. Helalik istemedi gitti sadece ozur dilemisti. 1.5 sene bekledim yinede hep seevdim baskasi olmadi. Simdi bana yaptigi kotulukten sonra yuva mi kurucak? Ben o kizi gelinlikle görecek olmak benim canimi cok yakiyor yahu kiz kapali gecelik sayfasini takip ediyor instada ulu orta. Heryerde cocukla foto koymuş. bu mu agir gelin? Cildirmak uzereyim zindan oldu uyuyamiyorum uyku, uyusamda onlari goruyorum bilincaltimdan cikmiyorlar
NAPICAM BEN SIMDI?
Neyse mesele şu ki: bana 💩 gibi davrandi. Helalik istemedi gitti sadece ozur dilemisti. 1.5 sene bekledim yinede hep seevdim baskasi olmadi. Simdi bana yaptigi kotulukten sonra yuva mi kurucak? Ben o kizi gelinlikle görecek olmak benim canimi cok yakiyor yahu kiz kapali gecelik sayfasini takip ediyor instada ulu orta. Heryerde cocukla foto koymuş. bu mu agir gelin? Cildirmak uzereyim zindan oldu uyuyamiyorum uyku, uyusamda onlari goruyorum bilincaltimdan cikmiyorlar
NAPICAM BEN SIMDI?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk madem bu kadar çok seviyorsun beklemek yerine sen yazacaktin. Çocuk napsın yani ömür boyu bekar mi kalacak
Iyide ayrilan oyydu nasil zorliyim
İlişkiniz bitmiş gitmiş hala onu bekliyor olman onun suçu degilki hayatina yeni birini almasida gayet normal sirf birilerinin cani yaniyor diye yoluna bakmasin mi?
Mesele o degil bittigi halde silmedi beni sevdigimi bildigi halde silseydi bastan. umudum biterdi. Hikayelerime. falan bakti hep silmedi sözlüykende
Bir anlam yukleme
Bu süre zarfında sen birini bulmuş olsaydın bunları düşünecek miydin?
Ben birini bulmadim cunku o yokken bile ona sadik kaldim. Isteyenler oldu ben istemedim
Bitmiş bir ilişkide sadık kalıp kalmamak senin tercigin. Adam seninle sevgiliyken gidip evlenmemiş. Senden ayrılmış sonra gidip birini bulup evlenmiş.
Senin onu hala sevmiş olman birşeyi değiştirmiyor.
Çok seviyordunsa neden onun aramasını veya yazmasını bekledin de kendin yapmadın bunları?
Biraz realist olun. Hayal dünyasında yaşarsanız gün gelir böyle gerçeklerle yüzleşirsiniz işte.
Niyemi bekledim cunku o ayrildi! Napsaydim yazip rahatsiz mi etseydim? Kenfkmden daha da mi. sogutsaydim? Onum yerine onun yazmasini beklemek daha iyidi
Eh işte sorun orada zaten. İlişkiyi bitirip gitmiş bi insanın evlenmesi kadar normal bir şey var mı? Napsaydı adam bir ömür bekar mı gezseydi
Gecelik sayfasını takip ediyor vouvvv sen kadına atıfta bulunacağına şerefsize odaklan.
Benim eski sevgilim arkadaşımla evlendi ve ben düğünlerine gittim diyeceklerim bu kadar tşkler
Nasil dayandin? Unuttun mu? Mutlular mi?
Yuzsuz gubi bide dugune mi cagirdilar
Düğüne gidecek kadar yüzsüz olmamalıydın.
Çağırmadılar ben kendi gözümle görmek istedim bana bunu yaptığını. Ne alakaysa, neyse.. Mutlu değiller diye düşünüyorum çünkü ikisi de birbirlerini aldatıyorlardı. İkisinin de bütün yediği b*kları çıkarıp anlattım kendilerine shdhn sonra içim soğudu biraz. Biraz kafayı sıyırdım ama olsun. Dayanılıyo be
Benim yüzsüzlüğüm seni ilgilendirmiyor bence
Saçma bittiyse bitti yapacak bir şey yok