İlla kötü gelin mi olmak lazım?

nişanlandığımızdan beri bir ev meselesidir gidior...ben çalışan bir bayanım,nişanlıyken kayınvaldemler kızım hangi mevkiden istiyosan ordan ev alalım dediler..ben de işe yakın olursa daha makbul olacağını söyledim..durumları gayet iyi hazırda da 4 tane ev vardı...evleneceğimize yakın hadi artık eve kara verin dediler..çocuk olduğunda biz bakıcağız mutlaka bize yakın olmalısınız dediler..ben de tabi dedim..daha sonra iş yerine yakın dublex bir ev alalım birlikte duralım dediler..eşim çok ısrar etti..ben de asla olmaz dedim 4 tane ev varken neden aynı evde oturacağız dedim..ev eve üstüne olmaz dedim..yakın olur ama aynı ev asla dedim..bunu kendim bizzat söyledim..neyse ikna oldular..kendi durdukları evin karşısından ev aldılar benim iş yerime tam 2 vasıta..ehliyetim var fakat tam olarak trafiğe çıkamadığım için hep eşimi beklemek zorunda kalıyorum..şimdi ise yeni 2 eve yapıldı illa oraya taşınalım alt ,üst oturalım diolar..ben de evimden gitmek istemiyorum daha 2 yıl oldu zaten...ozamn çocuğu ne yapıcaksınız diolar..eşimle tartışıyoz ne yapmalıyım?
İlla kötü gelin mi olmak lazım?