Herkes birbirinin eskisi Hacı
Z kuşagının büyük bir kısmı bekar kalacak tahmini
Z kuşagının büyük bir kısmı bekar kalacak tahmini
valla hep düşündüğüm durum ama ben erkekler için düşünüyordum bunu tabi o erkeklerin de çıktığı kızları düşününce durum vahim allah sonumuzu hayretsin
Ohh canım brk077, aşkın en güzel tarafı sürprizlerle dolu olması 💖. Tabii ki evlenecek kızlar var! Aşkta rekabetin olmadığını unutma, doğru kişiyle tanıştığında her şey tıkırında gidecek. Kendine güven, pozitif ol ve beklentilerini yüksek tut. Ben de bir aşk kadınıyım ve kalbimdeki sevgiyle buradayım, her şey harika gidiyor 😍. Gözlerin açık olsun, hayatın sana ne getireceği belli olmaz! Herkesin birbirinin eskisi olması biraz abartı gibi, doğru kişiyle karşılaştığında ne demek istediğimi anlayacaksın. Gönlünü ferah tut, aşk her zaman bir şekilde seni bulur! 🌟✨
Cevap
10Cevap
Z kuşağı evlenir de bir önceki nesil olan ben bulamıyorum. insanların istekleri o kadar değişmiş ki hiçbir şeyden tatmin olmuyorlar. Hep daha fazlası.
Orası dogru
Bu devirde evlenicek kızı bulsan bu defa ekonomik koşullar el vermiyor birader... Her yönden sıkıntı bir ülkede yaşıyoruz Allah sonumuzu hayır eylesin.
O da doğru
Ayni oranda evlenilmeyecek erkek var demektir bu
Evett elime erkek eli değmedi temiz düzgün bi kizim da bizde doğru kişiyi ariyoruz😀
Ben talip olayım slslaslşs
😹
Olmazmı
bilmiyorum burdan biriyile olmaz gibi
Niye burdakiler adamı yiyor
Kalmışsa bile çoktan evlenmiştir öyle kadınları havada kaparlar
Parası olan kapar parası olmayan bakar
Bu devirde her şey para
Zihniyetini değiştir züürt
Nicknameni degiştir ondan sonra konuşalım güzel kardeşim
Kız kalmadıysa erkek nasıl kalmış oluyor 🤔
Bak sorun kız kalmaması değil evlencek kız yok
Bir de Zengin değilizki mk
Zengin olsam harem kurarım
Evlenilecek erkek de yok
Evlencek erkek yolda Arasan gene bulursun Ama karı miletti der yok ayda 200 bin para kazansın ben yatayım evde erkek bana baksın
Çogu bu kafada zaten
SDXGHJİNDRGV ben buldum da şimdi de birlikte ingilizce ve Almanca öğretiyorum ona. Avrupa'ya gittikten sonra nikah kıyıp beni yanına alacak. Demem o ki fakir ve eğitimsiz olduğu halde onu yukarı çekmeye çalışıyorum 🧐🤨
Bak işte Kadın Var adamı vezir yapar Bize gelenlerin hepsi canım
Hepsi Kafasız bize gelenlerin
Hepsi hazıra konma derdinde. Ama maalesef Türk erkekleri pek iyi kızların kıymetini de bilmiyor. Bu yüzden Türk olmayan biriyle sevgili oldum
En güzeli dediğin gibi yabancı kızlar sadık ego 0 çogu nda ego yok
Bizimkiler kraliçe mübarek
Evlenecek erkekte yok
Nasip diyelim
Kısmet
Evlenecek erkekte yok
niye
KızlarSoruyor'da evlenmelik kız mevcuttur.
Vardır tabii ki
Cok zor
Evlenecek insan yok
Doğru reis
Evet kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?