Ne yapacam ben akıl verin?😔?

Tesettürlüyüm 7 aydır sevgilim peçe takmam için uğraştı ama ben bi türlü yapamadım istemedim bı süreçte hep kavga ettik çok yıprandık, dün kavga aşırı büyüdü. “Beni yorma yarından itibaren yapacaksın “ dedi ve sen hangi konuda mutlu olacağını bilmiyon senin mutluluğun için zorla yaptırcam dedi , ben kabul etmeyince gülerek seni mahvededecem deliyim ben s*kerim ortamı dedi ve ilk defa küfür etti💔 kendinde değilsin dedim küfür etme dedim , takmayacaksan sg dedi. Cevap ver evet mi hayır mı dedi hayır dedim zorla da mı olmuyor dedi son konuşmamız Ss’te seste “senin de babanı da babanın babasını da… “diye küfür etti ve yürügit köpek kızı dedi ben de engelledim o da engellemiş. Yemin ederim ilk defa böyle konuştu 😔 inanamıyorum benim tanıdığım sevdiğim bu değildi. Sırf ilk defa hayır dedim diye bu kadar kötü davrandı.. sizce sinirden mi söyledi? Geri döneceğine eminim ama tekrar bu şekilde davranmasına izin veremem
Ayrılmam ama ayrıldığımı düşünsün ders vermek istiyorum sizce ne yapmalıyım ,
Güncellemeler
+1 yıl
Özür dilerim diye mesaj attı.. ne cevap vermeliyim? hemen kabul etmek istemiyorum
Ne yapacam ben akıl verin?😔?