Güncellemeler
+1 yıl
Tercihiniz şerefsiz ise neden? Tercihiniz efendi ise neden?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Thunderofgod sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Takılacaksan şer. fsiz seveceksen efendi.
Gerçekten seven var mı acaba? ben denk gelmedim de...
Aklı kıt değilse ben seviyorum daha çok dikkatimi çekiyor. Değer görmek hoş bir şey.
Peki dışardan bakınca, sana değer verecek bir insanı nasıl anlıyorsun? Yani onu nasıl şerefsiz ya da efendi diye ayırt edebiliyorsun?
Belli ediyor zaten giyimi, konuşması, tavrı, çevresi.
Peki senden tavsiye almamda sakınca yoksa sana bir şey sorabilir miyim?
Sor bakalım ama tavsiye verebilecek biri olduğumu sanmıyorum
Ben sosyal hayatı olmayan ve arkadaş çevresi (hepsi erkek) geniş olmayan biriyim. Sence kendimi nasıl belli edebilirim birine karşı?
Ne yapman gerektiğini biliyorsun bence belirttiğine göre
sosyal çevre edin diyorsun sanırım yanlış anlamadıysam. ama buna ayıracak bir maddi durumum yok. çünkü bizim insanlarımız için sosyalleşmek sadece gece kulübü tarzı mekanlarda gerçekleşen bir eylem. ve ben buna hem maddi olarak hazır değilim, hem de ben gürültülü ortamlardan (hele ki gece kulüplerinden) hiç hoşlanmıyorum.
Gece kulübü gerekmez. Sen nasıl bir kız istiyorsan o ortamları seç. Mesela kültürlü olsun diyorsan kulüplere takıl. Biraz daha yurdum insanı efendi olsun diyorsan Halk Eğitim Kursları. Geniş, bakımlı hoş olsun diyorsan dil kursları, çixim kursları felan.
Aaa aşırı mantıklı! Benim çevremdekiler niye 4 senedir böyle tavsiye vermedi acaba😐 Bir de tavsiye verebilecek biri değilim diyorsun. Bak bizim hıyarların 4 senede yapamadığını 15 dakikada yaptın...
Geç dalganı
Yemin ederim dalga geçmiyorum. Bu güne kadar bu tavsiyeyi veren gerçekten olmadı. O kadar çok "ortama gir" baskısı oldu ki, bu seçenekler aklıma dahi gelmedi. İyi ki sana sormuşum diyorum şuanda.
İyi o zaman
Son bir soru daha sormak istiyorum. Dediğin kurslara gittim diyelim. Oradaki kadınlarla arkadaş olarak tanışırken nasıl bir izlenim bırakmalı, nasıl davranmalıyım. Veya birinden hoşlanırsam, ona nasıl yaklaşmalıyım?
Konu hakkında soru sor. Geç git yer kalmadığı için yanlarına oturursun. Espirili ol. Bazı konularda ilgin olsun söz al konuş derste dikkatlerini de çekersin. Bunları çalıştığın yerde de yapabilirsin. Ayrıca sevgilisi olan erkeklerle takıl. Sevgililerinin mutlaka kız arkadaşları vardır. Tanıştırmasını istersin.
Gerçekten çok teşekkür ederim. Bu tavsiyelerini laf olsun diye sormadım, gerçekten ihtiyacım vardı tavsiyeye. Umarım karşına senin kadar iyi insanlar çıkar hep.
Sağ ol
Efendi✨
peki sence efendi olan erkekler, neden hep bu hikayede yanan taraf oluyor?
Valla efendi kızlarda hikayedeki yanan oluyor. 😒
Şerefsiz olan kadınlar yüzünden, kimsenin samimiyetine inancım kalmadı artık. Beni insan olmaktan soğuttular.
Karakteristik özellikleri bozuk insanlar yüzünden hayata küsmenin bi anlamı yok bence. Her insanın karakteri farklıdır. İnsan kötü şeyler yaşayınca duvar örüyor hep o duvarları yıkıp seni gerçekten tüm samimiyetiyle sevebilecek birisine denk gelmen ümidiyle. 😊🌷
iyi dileğin için teşekkür ederim. umarım senin için de, seni mutlu edecek ne varsa, o bir an önce olur🙂 ama benim kendim için umudum sıfırın altında seyrediyor
Her şey nasip kısmet. Hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir unutma 😄 Şimdi böyle düşünüyorsun ama ilerleyen zamanda karşına birisi çıkar ve sana bütün olumsuzlukları unutturur. Bence karamsar olmamalısın pozitif düşün 😊
her zaman deniyorum pozitif düşünmeyi. 2 saniye sürüyor, 3. saniyede daha da beter oluyor. kendi kara talihimle barıştım sayılır artık. anladım ki bu benim alın yazım. ben mutlu olamayacağım.
Aklındaki negatif düşüncelerden kurtulman gerekli yoksa cidden bu şekilde olmaz. Yaş 23 yazıyor doğru mu bilmiyorum. Bu yaşta böyle karamsarlık iyi olmaz sen kötü negatif düşündükçe hayatın o yönde ilerleyecek. Hayatında neyi çoğaltırsan onu yaşarsın. Sende mutluluğu güzel düşünceleri çoğalt ki onu yaşa. 😊
yaş 23 doğru, ama ruhum 76 👴
Böyle düşünmeye devam edersen 86 bile olacak benden demesi 😒
Kendimi bu düşünceden alıkoyamıyorum...
Bu kendi elinde umarım başarırsın 😊
umarım🙂