Benim şahsi görüşüm kadınlar 25- 30 yaşına değin aşkın seçen tarafında oluyorlar. Bu yaştan sonra genellikle seçen taraf erkekler oluyor. Sizce kadın seçer mi seçilir mi? Sizin için seçmek mi önemli yoksa seçilmek mi?
Birisinin hayatında hiçbir zaman seçenek olmadım, olmamda. Çevremde çoğu zamanda ilgi gördüm. Bence bu biraz erkeğin - kadının kalitesiyle alakalı. Seçmek için sizde çekici bir şeylerin olması gerekir. Tip, giyiniş, duruş, genel kültür, diksiyon veya bir şeyler başaramamış insanlar daima seçilmeye mahkumlardır. Diyen arkadaşa aynen katılıyorum. Eklemeye gerek yok ve bu sizin tezinizi çürütür...
Kadının secen taraf olması iki şeye bağlıdır evladım. Biri iffet diğeri mütevazilik yani gözün yükseklerde olmaması. Bu iki şeye dikkat ederse her yaşında seçen olur. Değişen tek şey seçeceği erkeklerin profilleridir. Erkek verici kadin alicidir. Erkek vereceği çok şeyi olduğunda kadin ise alacağı çok az olduğunda seçen taraftır. Ortalıkta 25 30 yaş arası çok güzel kızlar var ama evlenemiyorlar. Neden? Ya iffetleri sıkıntıli ya da çok paragöz ve maddiyatcilar. Bunlar ancak 20 25 arasında secilmeyi bekleyen ve şansları varsa seçilen; olmazsa da ortada kalmaya mahkum olan tiplerdir.
Birisinin hayatında hiçbir zaman seçenek olmadım , olmamda. Çevremde çoğu zamanda ilgi gördüm. Bence bu biraz erkeğin - kadının kalitesiyle alakalı. Seçmek için sizde çekici bir şeylerin olması gerekir. Yoksa evde oturup toto büyütüp , göbek kaşıyarak kimse bir şeyleri seçemez. Tip , giyiniş , duruş , genel kültür , diksiyon veya bir şeyler başaramamış insanlar daima seçilmeye mahkumlardır.
Bence genelleme yapmak dogru değil. Ben duygudan önce mantık insani olduğum için hayatim boyunca hep seçtim. Secmeyede devam ediyordum. Karşısına hiç kimse cikmayan kadınlar secilmeyi tercih ediyordur belkide ama kabul etmek de bir seçimdir
Artık bu tür kavramlar pek gerçekçi gelmiyor. Çünkü kadın da bir birey, o da seçebiliyor. Cinsiyetçi bir yaklaşım yerine, cesur kadınlar fark etmek, beni oldukça neşelendiriyor... Güçlü kadınlar klubü üyesi... :)
seçmek ya da seçilmek nekadr kotu tabirler değil mi ya marketten domates mi seçiyorsun begenirsin belirtirsin oda senden hoşlanırsa devam eder ya da o birinden hoşlanır belirtir karşılığını alırsa devam eder benim dünyam biraz farkli galiba🙄
Bu tarz sorular hiç sevmediğim sorular. Pazardan meyve mi seçiyorsunuz arkadaşlar. İnsanlar belirli kriterlere sahip olabilir bunda hiçbir sorun yok tabiki. Ama yaş aralığı verip bundan sonrası şöyle böyle demek bence çok saçma. Bir dayanağı yok.
Çirkin erkek mi ahah 😂. Hiç böyle bir sebepten yatırım yapmaya ihtiyaç duymadım. Daha açık bir şekilde söylemem gerekirse kadınların belirli bir yaşa kadar daldan dala konup o piti piti oynadığını, sonunda yaşlanıp yüzü çöktüğü zaman ise onu o hayattan çekip çıkaracak birini beklediklerini düşünüyorum😂 bence böyle. Yanılıyor muyum?
hahahahah hiç güleceğim yoktu yorumlarda kadınlara baksana sanki küçük dağları onlar yaratmış sadece şunu söyliyim bir slav kadının eline su dökemezsiniz.
Her kadın seçilir Kadın kolay saf masum ve iyi niyetli olduğundan kolay inanır sevgiye ilgiye Erkeğin istemediği ilişki yürümez ama kadının istemediği ilişki iki söz ile ilgiyle sevgiyle yürür