Benim için her zaman öyleydi. Ama sosyal medya ile birlikte feminen görünümlü erkeklerin begenisinin arttığını bende düşünüyorum. Ya birde feminenlik ama şimdi kendine bakmak giyimine kuşamina özen göstermek saçına cildine önem vermek feminenlik değildir kişisel hijyen ve dış görünüşe önem vermektir. Bazı erkekler bunu algilayamiyor maalesef. Aslında yanlış bir tabir kullanıyoruz
4
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm yani evet sosyal medya daha bir arttırdı katılıyorum buna tamamen. Ben yarı feminen oluyorum o zaman 😅. Yani öyle de denebilir ama kimisine iğrenç geliyor hatta feminen dersek bir erkeğe ona t*p diyorlar bazısı maalesef
Kendilerine iğrenç gelen o sabah yüzünü yıkamaya bile üşenen kesimin dediklerini dikkate alma 👍🏻 sen doğru olanı yapıyorsun kendine bakiyorsun
Soran
+1 yıl
Yani evet elbette hatta biraz fazla bakımlı oluyorum ülke geneline göre ama kadınsı falan değilim şey olarak. O yüzden yarım dedim. Banane zaten insanlardan amann
Feminen erkekle bebeksi erkek alakasız. Feminen tarz daha bakımlı makyaj yapar yani kadınımsıdır. Mesela ben Japon ve Koreli erkekleri beğeniyorum. Bebek yüzlüler ama tavırları duruşları maskülen. Erkek sonuçta makyajtw yapsan yüzü kadın gibi de olsa erkekler
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm peki bana ters makyaj ama bakımlıyım. Tabi tercih meselesidir hepsi