Flörtöz olmanında bir sınırı olmalı. Kaşı gözü ayrı oynuyor. Böyle sanki kurduğu her cümlenin altında bir mana var gibi. En yakın arkadaşlarıma karşı bile öyle. İşin kötüsü kimse bundan rahatsız olmuyor, aksine hoşlarına gidiyor. Neymiş.. çok şanslıymışım sevgilimin ağzından bal damlıyormuş. Gerçekten sinir oluyorum.
Sevgilim çok flörtöz. En yakın arkadaşlarımla konuşurken bile flört ediyor. Rahatsız oluyorum, haksız mıyım?
Flörtöz dediğin tam olarak ne yani insanlarla samimi konuşması onlara karşı içten ve doğal olması güzel sözler etmesi senin için flört etmek mi oluyor? Eğer bunun adı flörtse, Size karşı bir erkek böyle olduğunda yani size samimi içten sıcak kanlı ve manalı sözler ve cümleler kurduğun da bak bu adam sana yavşıyor dediğimizde içimiz fesat ve kötü düşünceli hatta ve hatta güvensizlik ile suçlanıyoruz. O sadece arkadaşım ya da saçmalama ya o... nın sevgilisi gibi savunmalar yapan yine sizken şimdi aynı durumu yaşadığınızda rahatsız oluyorsunuz sözüm sana değil bu durumu fark eden sevgililerini suçlayan kadınlara... Sana gelince durumdan rahatsız isen yapman gereken tek şey uyarmak devam ederse noktalamak
@KitapOkumakŞart yazdığım yazıdan bir adım geri durulması gerektiğini mi çıkardınız sadece? Aslında aynı şeyi diyorum size karşı fazla cüretkar olduğun da bir erkek de aynı düşünce içinde olun masum düşünmeyin diyorum.
Flört etmek başka bir şey kibar ya da samimi sıcak olmak başka bir şey. Biriyle sevgilin varken flört etmek aldatmaktır bunu çapkınlık veya flörtözlük adı altında meşru ulaştırmak kesinlikle yanlış ve sağlıksız. Burada önemli olan diğer kadınların ne düşündüğü değil hatta sevgilinin bile nasıl düşündüğü değil önemli olan burada sensin ve bakıyorum sen sevgilinin başkalarıyla flört etmesine göz yumuyorsun. Rahatsız olduğum için böyle bir soru açtım diyeceksin belki ancak bu rahatsız olunacak bir konu değil yani sadece rahatsızlık duyulacak bir konu değil. Düpe düz gözünün önünde seni aldatıyor veya aldatmaya teşebbüs ediyor ve sen sadece bunlar rahatsız oluyorsun ayrılmak varken mesela.
Flört etmek aldatmaya girer, çok rahatsız edici bişey olmasa soru açmazdın. Gözünün önünde bunu yapıyorsa yakın arkadaşlarına karşı, görmediğin yerlerde neler yapar bilemem hem arkadaşların da hem de çocukta sorun var gibi sonuç olarak arada mesafe olmalı ve o çizgiyi aşacak samimiyette bulunmamaları lazım. Çocuktan ayrılmak en mantıklı karar yinede sen bilirsin :)
Hissetmişsin bunu üzerine rahatsız da olduğun halde hala durman sence de yanlış değil mi? Kendine gerçekten değer verip saygı duyuyorsan hadi bir cesaret adımı at ve ayrıl inan kaybedecek olan sen değilsin.
Kuzenimin eşide öyle. Çapkın çok. Kız bıktı artık yapma etme demekten. Hastanede igne yapan hemşireyle bile flört ediyor adam. Bu durumdan rahatsızlık duyuyorsun belliki ama huylu huyundan vaz geçmiyor. Yol yakınken ayrıl
Bende flörtözümdür ama erkekler kiskanc varlıklar olduğundan hiç yanında yapmıyorum sevgilinde senin yanında yapmamali bu arada huylu huyundan vazgeçmez ben vazgeçmem mesela çok sevsem bile
Bence terk etmek en iyisi çünkü sen mutlu olmazsın olamazsın yakında ayrilabilirsiniz üzgünüm ama şunu diyim ayrılmak sana çok iyi gelecektir kurtulacaksındir
Millet fritozluk yapmaktan vazgeçmedi ki ilişkiler doğru yürüsün. Herkes birden fazla fritoz peşine düşüyor. 😀 Haklısın da bunu o karakter yoksunu kişi anlamaz işte.