Aarkadaşım ve flörtüm çok samimi?

benim bir arkadaşım var yaklaşık 2 yıldır cok yakınız aynı sınıftayız hatta birlikte oturuyoruz. Diğer kişiye gelirsek 2 aydır bir çocukla konuşuyorum çocukla aramizda çok mesafe var ve cocuk sinav senesinde bu yuzden çok konuşamıyoruz. Sınavı yuzunden de kafasını çok karıstırmak istemiyorum.
Ben bir hata yaptım ve ikisini tanıştirdim (grup kurup ikisini tanistirip konuşmayı orada bitirmekti amacim) ama oyle olmadi ve 2 3 günde aşırı samimi oldular. -Arkadaşım aşırı soğuk bir insan buna rağmen oldular flörtümün çok samimi biri olması bunun büyük nedeni sanırım- ben ikisiyle de bundan rahatsiz oldugumu defalarca konustum bu yuzden arkadaşımla aramız bile açıldı ama hep yanyanayız sonucta. Her neyse özelden konuşuyorlar sürekli. flörtüm hep bahsediyor ondan ve kotu bi amacla konusmadıklarını biliyorum ama gerçekten çok rahatsız oluyorum ve ikisini çevrimiçi yakaladığımda çok soğuyorum ikisinden de. Üçüncü bir kişi, ortak arkadaş istemiyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum onlarla tekrar bu konuyu konuşamam. o kadar uyarmama rağmen hala konuşuyor olmaları canımı cok sıkıyor. Konuşmayi kesmeyi düşünüyorum ama bir yandan arkadaşım var ve çocukla da konuşmayı seviyorum ( bu arada seneye arkadaşımla aynı sınıfta olmayacağız)
Ne yapmalıyım?
Aarkadaşım ve flörtüm çok samimi?