Arkadaşim ile sevgilim fazla samimi napmaliyim?

Sevgilimi çok seviyorum 2 gün sonra sevgilimin doğum günü var kutluycam saat takımı aldım ve pasta ile kafede kutlamayı düşünüyorum arkadaşımın bizi kiskandigini düşünüyorum pasta ile kutlama fikrini arkadasima söyledim ne gerek var erkekler hakketmiyor falan dedi herkes bizi çok yakistirirken o yakistirmiyor sevgilimin yakın arkadaşıyla çıkıyor su an ve onu sevmedigini sadece oynadığını terk edeceğini söylüyor her seferinde ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim sevgilimin doğum gününü kutluycam diyince hemen bende gelicem dedim saçma olur senin gelmen dediğim zaman ise ne gerek var erkekler hakketmiyor yarın oburgun ilişkiniz biticek eminim falan dedi yeni kapandı sevgilimle arkadaşım instagramdan takiplesiyor arkadaşım ilk kapali halini instagramda paylasinca sevgilim hemen cevap verdi tebrik ederim 👏👏 diye ben arkadaşımın yanındayken mesaj geldi arkadaşım o kadar sevkndiki sevinçten çığlıklar attı hemen sevgilime yakışmış mı diye mesaj attı sevgilimde yakışmış yakışmış dedi kendimi çok kotu hisettim acaba arkadaşım sevgilime karşı biseyler hissediyor olabilir mi napmaliyim lütfen fikir verin hiç güvenmiyorum arkadaşıma başka bir arkadaşımda samimiyetlerini farketti beni uyardı umarım boynuzlanmam
Arkadaşim ile sevgilim fazla samimi napmaliyim?