Yeni tanistigim kisilere dogru duzgün ilişkim olmadı demekten ve el ele bile tutuşmadığımı soylemekten utanyorum, eziklik mi sizce?

Iliskim oldu 6 ay surdu ve ülkedışında görevde oldugu icin gorusemedik zaten. Temasa el ele tutusmaya karsı birisiydim o yuzden sevgili yapmadım uzak kaldim devamı gelir, ciddi iliski olmaz diye.
Ama artik 23 yasındayım , insanlar el ele tutusmayi sarilmayi cok siradan görüyorlar, ve ben bu hassaaiyetimden kimseye bahsetmiyorum. Sadece eski sevgilime ve Ciddi iliski yasayabilecegim birine bahsetmistim. Anormal karsiladılar hatta sonuncu olan benim temas konusunda hasta olabilecegimi bile dusunmustu. Hastalik vs yok sadece yetistirilme seklim bu ve bana da evlenecegim kisiyle beraber olmak mantikli geliyordu hep.
Kapalıyım bu arada ama disardan bakildiginda bu tarz detaylara dikkat ettigimi insanlar dusunmez bile esnek giyim tarzım var ve erkeklerle de aram fena sayilmaz. Sadece mesafeliyimdir.

Asıl sorum şu, sizce bu hassasiyetimi esnetmem mi gerekiyor ya da gecmisimde bir yasantim olmadigi konusunu bahsetmemeli miyim. Cunku yalan soyledigim veya gizledigim de dusunulebilir doye dusunuyorum.
Yeni tanistigim kisilere dogru duzgün ilişkim olmadı demekten ve el ele bile tutuşmadığımı soylemekten utanyorum, eziklik mi sizce?