AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
217Cevap
yani doğru bişey değil ama bazı insanlarda böyle benim bi arkadaşım var oda bu şekilde sevgilisi olsada erkeklerle muhabbeti seviyor bişey diyemiyorum bu şekilde mutlusun ama pek doğru değil :))
Seni cezbeden noktası ilgi. Bu gayet normal kocan çok şanslı dediklerine göre seksi ve güzel bir görünüme sahipsin bunun dillendirilmesinden ve iltifat edilmesinden hoşlanıyorsun demek ki
Geçen gün çocuğu parkta salıncakta sallıyorum. Arkamda bir kadın ve erkek baya flört ediyorlar duyuyorum. Adam en son şarap içmeye davet etti üstü kapalı, kadın güldü yanından uzaklaştı benim yanıma geldi.
Baya gülüşme konuşma.. Meğer senmişsin 😆
Aşırı derecede komiksin ama senin yaş aralığın benim dikkatimi çekmiyor senin gibileri sümüğümü atmam Ben parka falan da giden bir kadın değilim senin gibi parka gidenlerle ne işim olur benim
Sümüklü hallerini merak etmiyorum. Günün sonunda kocan dahil her erkeğe pas atıyorsun. Biri çıkar o pası gol yapar
Vallahi madem öyleyim böyle yazmasaydın keşke kendinle çelişiyorsun madem böyle görüyorsun beni niye böyle bir şey yazdın o zaman ilk yorumunla sonraki yorumun birbirini tutmuyor yani dansöz gibisin maşallah
Doğrudan sen misin değil misin bilemem. Tarz aynı tarz, halin aynı hal.
bu durumun aynısı erkeklerde de var , hatta erkekler bunu direk icarata dökebiliyorlar rahatlıkla , doğru bir durum diyemem sıkıntılı eşin farkederse boşanma sebebi
ihanet değil mi bu? güldürme kendin bile inanmıyosun buna. kocana yazık oda beni seviyo diye nelere çabalıyo
Ne biliyorsun lan kocamın çabaladığını ayrıca bu ihanet falan değil ben böyle düşünüyorum sonuçta gidip kimseyle birlikte olmuyorum sadece hoşuma egomun tatmin edilmesi gidiyor
aldatmak sadece fiziken mi oluyor sence peki? kocan çabalamasa bile sana sadık olması yetmez mi? başka kadınlardan iltifat almak ya da onlara sarkmak gibi bir niyeti yok en azından? çünkü öyle olsaydı kocamın etrafında nasıl pervane olurum diye soruyor olurdun. evlilikten soğuttunuz
Bak ben senin gibilerden nefret ediyorum oğlum kocamı tanıyor musun arkadaşın mı ne biliyorsun gizliden yapmadığını ben de bilmiyorum sen nereden biliyorsun sinir oluyorum senin gibilere ya bilemezsin onun tek başına hayatında ne yaptığını ben de bilemem sinir oluyorum gerçekten senin gibilerini nereden tanıyorsun ne bu eminlik
kadın.. ablacım kadın. kocasını tanır bilir. bir kadının sezgisi erkeklerden daha kuvvetlidir hissederdin emin ol. tanımaya gerek yok. ve sen o zaman buraya nasıl kendime tekrar aşık edebilirim diye yazardın emin ol. sen işine gelmeyene sinir ol gıcık olmaya devam et. ama inşallah öyledir de kocanda senin arkandan iş çeviriyodur yaşattıklarını yaşaman dileği ile bu tavrını bide o zaman görmek isterim :d
O da benim hakkımda İnan bunları düşünüyor ayrıca binlerce aldatılan kadın var diyor ki Ben fark etmedim Ben hissetmedim yani lütfen bu kadar saçma konuşma saçmaladıkça saçmalıyorsun
Emin ol yalnız değilsin birçok insan bunu yapıyor. Herkes öncü olmayı övünülmeyi sever
Bana göre aldatma zaten senin gibi sessiz sakin hanımefendi gibi görünenler sıkıntılı çıkıyor ya evlenmekten soğudum burdaki soruları görünce bütün kızlarla oynayasım geliyor
Ben hiç sessiz sakin değilimdir sadece nerede ne konuşmasını bilirim
Ama evliyken bu hareketlerin seviyeni belli ediyor umarım eşin en yakın zamanda fark eder bu huyunu tiksiniyorum gerçekten böyle kadınlardan
Bu psikolojik bir şey ama sen bilirsin
Yani bunu takdir mi etmeliyiz? Erkek için de kadın için de rezilliktir.
Evet
Genis insanlar yadirgamaz ama asla normal bir durum değil bu be kendinize gelin!
İhanet değilmi? Ciddimisin aldatmak sadece dokunmakla olmaz buda bi aldatma şeklidir..
Trol değilse çok acı. Acil tedavi girmeniz lazim. Ayıp değil tedavi görmek utanmayiniz
Tabi normal, böyle devam. Sonra da vay efendim niye 3. sayfadayım.
Özgüveni düşük insanlar başkalarından iltifat bekler ve bundan hoşlanır
Bu çok normal evli olman birtakım dürtülerini görmezden gelmen anlamına gelmez.🙂
Haklısın kesinlikle
Bende öyleyim hatta iltifat duymak istediğimde frikik veriyorum 😊
İltifat duymak için nasıl frikik verilebilir ki iltifat kişinin karakter ve huylarına edilmez mi?
Sende evli misin
@serkaann1 evet
Bi kaç soru sorabilir miyim lütfen
Dm den yazar mısın lütfen
Lütfen
kaç yıldır evlisin?
@Asude-m 5
yaşlar kaç peki? kocan dışında başka biri oldu mu hayatında
@Asude-m vermedim fakat ellettim yalattım
hım yaşlar kaç
Ben de frikik verene iltifat eden tayfadanim , ben de evliyim ozellikle sahibi olan hatunlar ilgimi cekiyo
@evliamauygun diyorsun
Aynen öyle diyorum 🦋☺️
Özelden yazarsan konuşabiliriz
ben de isterim :)
@Asude-m sana da iltafat ederim seve seve
@evliamauygun özelden yazdı mı sana? ben erkeğim bu arada :D
Abicim @Asude-m asude diye isim koyarsan herkes seni dişi sanar bak 🤠
Bence normal, ben de evliyim ben de sizin gibiyim buradaki ahlak bekçilerine bakmayın siz, ellerine fırsat geçse neler yaparlar 😈
Kişi kendinden bilir işi. Soru sorana cevap veriliyor. Bunun nesi ahlak bekçiliği?
Ayrıca karaktersizliğe de 'normal' demezsin aga be.
Herkes kendine baksın, başkasını yargilamayin
sana gore gayat normaldir cunku ilgiyi begsnilmeyi seviyorsun seni tam olarak anlayacak mutlu mem edecektam kafana sana gore biri cikmamis😉😊
Bide normal miyim diye soruyorsun ayran gönüllü biriysen ihanet etme ayrıl sizin gibi olanlar evliliği hak etmiyor
Ya senin yorumlama şeklin bir kere zaten flört :D Tabii ki bu normal değil ki. Normal olsa zaten flört olarak görmezsin hani?
e bi gün seninde hosuna giden biri olup sevisirsen nolcak anlık olursa
Boş yapma
bos degil gercekler öyle bi kadın vardı kız arkadasımın arkadası fört seviyo diypodu öyle sohbet muhabbet sever diye arkadasım aklını aldı sen düsün bu işler tehlikeli ates barut yan yana durmaz söleyim yinede kendin bilin
devaaam
diil. ve tehlikeli. ya caktırmadan yapcan ya da hiç yapmıcan. becerebiliyorsan yap ne diyelim ama enişte bilmesin
Değil yarın birgün öğrenir adamın elinde kalırsın dikat et
Hadi ya? Hele bir denesin? Hakkı mı var.
Dua et bana benzemiyor yoksa 😂😂😂😂😂😁
o işlem senin tercihin yarında başkasıyla yatarsan o işte olmaz
Kes
bağırma doğru söyledik diye :(
Kocan tarafından övülmediğin için ve ilgi eksikliği yaşadığın için olabilir mi?
Bilmem belki...
Bence nedeni bu. Belki de daha farklı nedenler var içini bilemiyoruz. Ama gidişatın iyiye gittiğini söyleyemeyiz :)
İlgi görmek hoşuna gidiyor sadece. Doyumsuz bir kadın mısın?
Sanane
🤦🏻♂️ ilgi görmenin neden hoşuna gittiğini merak ettiğim için sordum, hemen başladın sanane diye. İlgi isteğin yüksek bu da gayet normal.
Sen çok güzel olduğun için değil sadece seni becermek istedikleri için iltifat ediyorlar sende bir marifet yok yani herhangi bir kadında olsa aynı muameleyi görür e tabi sen ahlaksız olduğun için seni daha çok bulur
Ben de böyleyim. Bilemiyorum sanırım beğenilme arzusu.
Beğendik s3ni
@sannoro ne oldu abaza
Bişi olmadı fuhuş
Sonra da erkekler herkesi yatağa atmaya çalışıyor dememelisiniz
Karaktersizlik bu baska bir sey degil. Bende kocamla istemeden evlendim. Baba zoruyla ama boyle seyler dusunmedim.
Evet normal. 😂
Çıldırmış millet ya akıl sağlığı yerinde kimsenin 😂
Hastalık kurtulman senin elinde
Eşini kaybedeceğini düşünebilirsin
Sizin gibileri begeniyorlar naoainlar erkeklerde işte
vallla ben beğenmiyorum yüz karası bunlar soru trolde olsa saçmalık
Hee çok normal 😒 bi troll daha ne çoklar yaa saçma sapan sorular hep
Gayet normal, hatta daha ileri de gidebilirler. kuytu köşelere çağırırlar gel bir şey göstereceğiz diye git tamam mı?
klsajlkjflkasjf
Bazı kadınlar çapkındır ama sen onu aldatmıyorsan sana çapkın denir mi bilmiyorum.
Evli olman beni bile heyecanlandırdı bi kaç soru sorabilir miyim
Yakında cesedinin üzerinde sinekler uçuşursa adı kadın cinayeti olur
Yuh. Bumu yani olması gereken.
@cheekystaff sen istediğine verebilirsin
Bunu sorduğuna göre sana normal :D gel benimle de flört et :D
Normal, bu flört değil aslında biraz yakın sohbet. İltifat edilmek hoştur normal.
Kocan varken başka erkeklerle neden flörtlük yapıyosun
Sorunun sorulma amacını düşünüyorum. Sence normal mi bir düşün.
Senin gibi doyumsuz istekli karılar olmasa bizim ihtiyaçlarımızı kim giderecek bitch
Aşırı normal dünyanın en normal hareketi yemek gibi su gibi ihtiyaç
Asıl eşinin yanında samimi davranmalısın. Yaptığın normal bir durum değil.
Senin bu soruyu sorman ne kadar normalde cevabı o kadar normal 😌
Birçok kadın/erkek bunu yapar, özellikle iş yeri flörtü,, her çalışan yapar hemen hemen
Hangi soruları anasayfaya çıkaracaklarını biliyorlar. 😀
Bayılırsın bir gün ayılamazsın zaten. Devam et bakalım
"kocan çok şanslı" dediler yalana bak yazık kocana, bence en iyisi boşan adamdan
Güzel olduğum için çok şanslı bulutlar genelde kocamı
olabilir ama bence kocan çok şansız sonuçta onu aldatıyorsun sana da aynısını yapsa kendini şanslı görür musun
Aldatıyorsun derken bu psikolojide olan bir şey ve bir hastalık adı ve aldatma olarak asla geçmiyor psikologlar buna asla aldatma demiyor
tabi aynen böyle devam et
Linçleyenlerin de azımsanmayacak bir kısmı yapıyor bunları bence RedPills...
Karşıt cins nasıl olsa diyerek konuyu kapatıyorum. 😀
Trol soruyu biraz düzgün sorun klişe oldu bunlar artık
Anormal bir durum. Ama mutlu oluyorsan yapacak bişey yok.
Burada soru paylaşıyorsan sana göre de normal değil demi
Çok normal canım aaaaa sen en iyisini yapmışsın dndjdjsj dememizi mi bekliyorsun ahmak karı😄
Pek. Normal değil ama insanız işte kocan şanslımı şanssızmı bilemedim ama 🤣
hayat senin arkadaşım nasıl arzu ediyorsan öyle yaşa ilerde güzel anıların olur bol bol
Basiniza is acarsiniz cinayete kadar gider bu tip seyler gereksiz birsey yaptiginiz hem kendinize hem esinize ihanet esiniz size yapsa hosunuza gidermi
Bunu anlatamazsın bunu düşünebilse idrak edebilse zaten bu kadın böyle olmazdı bu gibiler yüzünden ne yuvalar yıkıldı , bide evleniyorlar ya ona acıyorum yazık
Çok rastladım böyle durumlara ilginç gelmiyor artık… 🤷♂️🤷♂️
Normal değil. Kocanız aynı şeyleri yaşasa ne olurdu? Yaşamak istemediğiniz şeyi başkasına yaşatmayın.