+1 yılSen bunu ihanet görmüyorsan, bizlere niye soruyorsun?
Bizce ihanet ama sana normal geliyor gülüşmeler felan. Bugün gülüşen, flörtleşen yarın oynaşır diyor insan. Sonuçta seninle flörtleşmelerinden, seni beğenmelerinden, sana iltifat etmelerinden daha çok zevk alacağın kesin oynaşmaktan.
Bazılarınız normalleri p*rno sektörüne senaryo olur nitelikte. Evli kadın ofiste biriyle, evde bahçıvan ya da eve gelen tamirciyle, asansörde komşuyla, restoran tuvaletinde başka bir müşteriyle, takside, taksiciyle vs...
Nereden baksan güzel fantezi. Filmini çeksen ben izlerim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu aslında normal sen böyle sorunca anormal gelsede insanların pek çoğu flörtleşiyor farkında bile değiller.
Senin yaptığında çok uygun olmasa da gururun okşanması ruhuna hitap edilmesi herkesin hoşuna gittiği gibi seninde hoşuna gider. Bir kadeh şarap içmek neden olmasın. Güzel bir kadına iltifat neden edilmesin.
Sadece bir şeyi merak ettim cinsel hayatın nasıl doyuma ulaşabiliyor musun?
Umarım birgün bir yerde karşılaşırız05 Yorumla- +1 yıl
Delirdim dndjsjnfkdnskfmelcjskdjdndl
- +1 yıl
Fenerbahçe profili nick yorum muazzam
- +1 yıl
@maydonozdalazım ne alaka
- +1 yıl
@maydonozdalazım neden delirdin özelden yaz da bileyim
- +1 yıl
@maydonozdalazım noldu 🫠
+1 yılPsikolojisini msikolojisini bilmem ama aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz aldatma aldatmadır. Pratikte değil ama teoride aldatmış sayılıyorsun. Bu bir ihanet mi küçük çapta evet, kendini eşinin yerine koy, empati yapmalısın o yapsa bunu ne hissedersin.
Psikoloji değildir toplumun, insanların değer yargılarını, önem verdiği, hassasiyetleri betimleyen bu sosyolojinin alanı ve sosyolojiye göre bu bir ihanet, bu bir saygısızlık00 Yorumla
+1 yılDuygusal tatmin oluyor bu durum. Var çevremde bu tip durumlar, artık evlerinde duygusal olarak mı yoksa başka bir durumdan mı bilmiyorum ama bu kötü değil. İnsan sevilmeyi ve hissetmek hoşuna giden bir durum. O yüzden bence bir yere kadar normal. Anormal diyemiyorum, etrafımda olsa böyle bir kadın kıskanır mıyım kesinlikle... Ama mutlu musun sen bu husustan?
01 Yorumla- +1 yıl
Ne çok linç yemişsin 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
213Cevap
- Aile & Toplum konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılTroll soru
00 Yorumla
+1 yılBunun nesi normal olsun ya? Bu bildiğin aldatmak. Eşin de aynı şeyi sana yapsaydı eğer çok mu hoşuna giderdi? Hayatınızdaki insana sadık kalırsanız eğer emin olun ki kaybedeceğiniz bir şey olmaz.
143 Yorumla
Soran+1 yılPiskolojik de bu asla aldatmak olarak geçmiyor
- +1 yıl
Iste ksr diyorum ya ahah hemen anneyi karistiriyor b ananla yaptigin meslegi niye ifsa ediyon ki
- +1 yıl
Cok konusuyon agzindakini cikardigimdan beri bi sus be kadin
+1 yılBurdan soru sorup kendi kendine cevap vermişsin. Herkes kendi görüşünü paylaşmış psikoloji de normal yazmışsın 🤣🤣 ne istiyosun herkes senin görüşünde mi olsun 🤣🤣🤣🤣 ay çok güldüm hay Allah im yaaa 🤣🤣🤣 olabilir normal şeyler bunlar flört boyutunu bence abartmamak gerek. Erkekte de kadında da var beğenilme arzusu. Fakat bahsettiğin şey farklı şekillerde kendini sürekli göstermeye çalışmak ve beğenilmeye çalışmaksa evet psikolojik bir sorun 🫥 çünkü kocana bile yapmasan kendine biraz saygın olması lazım.
Kendini yeterli buluyor olman lazım. birilerinin sana iltifat etmesine gerek yok kendini özel hissetmen için. Yaratılış olarak hepimiz birbirimizden farklıyız. Yani psikologa devam.👌gittiğin için deli de olmuyorsun herkesin desteğe ihtiyacı vardır bir konuda çünkü.
Aldatma durumuna gelince. Bu konuyu öğrensem çok rahatsız olurdum. Karşı taraf olarak konuşuyorum. Ve sinirlenirdim de özellikle yanımda yapmış olsan bı cimdigi haketmistin 🤷24 Yorumla
Soran+1 yılOkumadım 🙂 bu kadar uzun yazan hep boş oluyor genelde.
- +1 yıl
He bi de adamlarla bakismaktan çok muhabbete girmen daha da rahatsız edici. Amacın ne diye sorardım ve bir süre daha böyle devam edersen senden ayrilirdim🤷🤷
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Senin görüşün o zaman boşuna burada soru sorma.
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuna ihanet demek biraz zor. Flörtöz kadın diye bir kadın modeli var, doğru. Eşi dışında başka erkeklerin de ilgisinden hoşlanan kadın tipi. "Demek ki kocası yeteri kadar ilgilenmiyor" demek basit bir çıkarım olur. Flörtöz kadının davranışları eşinden değil, kendisinden kaynaklanır. Sana ilgi gösteren erkekleri belirli bir mesafede tutabiliyorsan, ilişki yaşamıyorsan, eşini de ihmal etmiyor ve seninle flört etmeye çalışan erkeklerin hal ve hareketlerini eşinle kıyaslamıyorsan, sorun yok gibi görünüyor. Burada eşinin güvenini sarsmaman önemli.
20 Yorumla
+1 yılBence hiç normal değil. Bİr gün bu yaptıklarının cezasını çekeceğini biliyorsunuz değil mi. <3
150 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek çok kadın da bu ilgi açlığı var ve yine pek çoğu kendini dizginlese de sen durduramiyorsun kendini. Bu bir ihanet mi, sen kendin yok diyorsun sebebi, cinsel birliktelik olmadığı için, her şey lafta kaldığı için masumca görüyorsun. Sen bu durumu alışkanlık haline getirdiğin için kendini durdurman da çok zor bu sende hayat boyu devam edecektir çünkü bu durumdan haz alıyorsun. Vicdanen seni biraz olsun rahatsız ettiği için sordun bu soruyu, kimsenin sana normal demesini beklemiyorsun zaten normal olmadığını sende biliyorsun. Kimseyle çok fazla yakinlaşmadığın için de eşinin bunu öğrenmesi zor gibi. Artık günahını sevabını sen bilirsin normal olsa da olmasa da buna alışmışsın umarım bu yaptığın şey daha ileri gitmez.
10 YorumlaBide biliyorum bu aldatmak değil felan diyor. Allah'ım delirecem ya erkeklerin adı çıkmış yemin ederim bu devirde kadınlardan korkmak lazım hemcinsim diye demiyorum ama. Aklı başında, ahlâklı, olgun kızlarım, ablalarım sevgilinize kocanıza sahip çıkın. Allah bunun gibilerden uzak tutsun hepimizi. Günün birinde kocan bi flörtleşirse görürsün. O zaman sen şimdi naneyi yimedin miiii hıh
45 Yorumla- +1 yıl
Kız bu kadar kasma soru zaten trol bu kadının soruduğu daha önce benzeri çokça sorular var ablamız işini biliyor trol sorularla burada gündem olmayı😂
- +1 yıl
Ben de senin gibiyim bu tür sorulara gelemiyorum ama neyse ki troller bunlar onlarda olmazsa bizi kim sinirlendircek kız 😂
- +1 yıl
😊🤗
+1 yılBu ihanet değil mi?
Kendini böyle mi kandırıyorsun ihanet değilmiş 😂 madem ihanet değil aynı şeyleri kocanın yanında niye yapmıyorsun
Kendini kandırmaya devam et bu ihanet illa başkasınin altına girmeye gerek yok göz göze gelsen bile ihanet oluyor
Eşine büyük ayıp yapıyorsun eşimin yanında ağırbaşliyim diyor bide yazık eşine üzüldüm şu an40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen bunu normal mi görüyorsun?
Yani aldatmanın izahı şekli doğrusu yanlışımı varmış?
Sonuç itibari ile aldatmaya giriyor
Kocanın yanında başkasın
Kocan yokken başkasın
Bu zaten başlı başına bir ahlaksızlık
Ben buradaki diğer insanlar kadar naif kelimeler kullanmayacağım çünkü hiçççç midem kaldırmıyor.30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 16,3b cevap paylaştı. Sanırım bunu yapan çok fazla kadın var.
Yakın bir akrabamin eşi de öyle. Hastanede hastasının yanında refakatçi kaldığı zamanlarda , hastane personelinin yaklaşımından onlarla flört ettigini fark ediyordum. Ama onun kocası pasif ve yumuşak huylu birisiydi. Sanırım kocanın nasıl birisi olduğu da bu işte etkili oluyor.
Özel olmayacaksa sizin eşiniz nasıl birisi? Bu ilgi açliginizda onun etkisi ne kadar oluyor?34 Yorumla- +1 yıl
Kocası ile ilgili bir durum değil kadının alttaki yorumlarda gördüm savunmuş bunu yok psikolojik rahatsızlık falan demiş alakası yok zevk alıyor hoşuna gidiyor en sonunda kocası öğrenir ama sonuçta Allah masum kulunu nankör insanlara harcatmaz diye bir söz okumuştum illa gerçek ortaya çıkıyor kim ister sırtını döndüğü an başka erkekle gülüşüp konuşan kadın yaptığı hareket erkek için onur kırıcı
- +1 yıl
@Kahvelikadın Anlıyorum ama bir de şöyle bir durum var ki at sahibine göre kişner.
Kocası iyi bir binici olup dizginleri sağlam tutsa belki bu durum yasanmazdi. Eşlerinin ihtiyaclarini anlamayan veya anlasa da umursamayan çok insan var.
Bu flortlesme işini evli erkekler daha fazla yapıyorlar.
Yani soru trol bile olsa gerçek yaşamda sık olan bir durum ve o kişilerin iliskilerini iyi bilmeden dışarıdan bir yorumla hüküm vermek doğru olmaz. - +1 yıl
Katılmıyorum size adamın suçu yoktur eminim ki elinden geleni yapıyordur nefis doyumsuz olunca insan da nefsinin peşine gidiyor hiç tutayım demiyor rahata koşuyor seninde karın olsa içinde varsa flörtleşme yine yapar
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de bir hocam vardı böyle bu huyunu öğrendikten sonra hocamdan soğudum..
Yani aldatacak kadar karakter yoksunu kadın veya erkekseniz eşinizi boşayın. O kadına ve adama yazık.. Hakikaten anlamıyorum bu yetememezlik nerden geliyor... Ego tatminiz or... Başınıza olsun..11 Yorumla
Soran+1 yılAldatan yok !
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİhanet değil yazmışsın ama bence bariz ihanet.
Biriyle birlikteyken başkalarıyla flört falan etmezsin edemezsin. Bir çizgi olur ve kimse onu aşamaz bu kadar basit.
Sana tavsiyem bir psikoloğa görün çünkü bu tahminimce eski ilişki travması veya küçükken sevgi ve ilgi görmemenden kaynaklanıyordur.
Kalabalık ya da ketum bir ailede büyüyenlerde de rastlanan bir şey ve çözümü var endişe etme doktora git yeter. İlişkini de geçtim en başta kendini böyle durumlara düşürmen normal değil.21 Yorumla- +1 yıl
Sonra niye evlenmek istemiyoruz. Sizin gibiler yüzünden.
+1 yılNormal değil fakat ihanette değil. Flört ve ilgi odağı olmak istemenizin psikolojik bir açıklaması vardır illa ki. Yoksa o erkeklere karşı duygusal ya da cinsel bir şey hissetmiyorsanız kim ne derse desin bu ihanetten farklı bir şey oluyor. Psikoloğa gidin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun neresi normal bir de gelmişsin normal mi diye soruyorsun bende evliyim çocuğum var ama senin gibi hiç yapmadım yapmam da ben kızımla parkta otururken p*c*n biri gelip bana askinti oldu beraber olmayı teklif etti ben agzinin payını verdim s*ktiri çektim gönderdim sonra daha görmedim eşime de bahsettim esim onu bulup dönecekti ben engel oldum yanı demem o ki sizin gibilerin evli olması bile suç kocana yazık umarım bir gün öğrenir ve boşanır senden
51 Yorumla
+1 yılLan normal degil diyenlerin de pek cogu bunu yapiyor muhtemelen kocan da yapiyor bunu bunun altinda da cok cok yuksek olasilikla evlenmeden corap degistirir gibi askin agzina scan gonul eglendirmek icin sirf sevgilim olsun laf olsun diye hayvan gibi yasayip onlardan farki kalmayan bir insan demeye sahit isteyen arsiz bir pislik olmaniz yatiyor alismis kudurmus olayi yani hayvanligin bile en alt seviyesi cunku fark yok arada
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce aşırı derecede sevgili yapanlar bir kere doymuş olduğu için sevgili yapmıyorlar evlendikten sonra genellikle sadık oluyorlar ha benim eşim ikinci sevgilim bu arada bunu senin cahil dünyada yormana gerek yok mu psikolojik bir şey ha bu arada çünkü diye yazılır.
- +1 yıl
Doymus mu hahahh lan bir yuruyun gidin ya sadik oluyorlarmis her seyde en iyisiniz zaten alismis kudurmustan beterdir madem oyle hayatina alcagin kisinin sadik olmasini istiyorsan gecmisinde kac kisiyle fingirdedigine bakarak alirsin cok onemliyse sadakat gerci soru trol awk niye bu kadar gaza geldiysem
Soran+1 yılSndowixndk2wğxmdndjeowpdndhwıeo kudurdu yazı yazmayı bilmeyen andaval
- +1 yıl
Kudurdum tabi
Soran+1 yılBeni bu kadar önemsene ya her yoruma atlama
- +1 yıl
Neden onemsemeyecekmisim belki dustum sanane ya keyfimin kahyasi misin
Yoo çok normal fingirdemek başka erkeklerle daha doğal ne olabilir ya o.. luk kadsr doğal bir şey mi var ya da karaktersizlik bence çok doğal ve normal yaşam şartının bir parçası hatta para kadar değerli keşke sormasaydin böyle bir soru ya normal mi demiş tabi ki de normal ama bu normalligi esin duysa s... Eder seni
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Bu nası bir zihniyet? Evlisin kocan var evlisin kendine gel a*k bide normal mi demişsin hahaaayt güleyim de ortama ayak uydurayım ya kardeşim evliliği çocuk oyuncağı mı sanıyosun sen o adam senin için ömrünü versin sen bi taraflarının keyfine bi iltifat uğruna flörtözöz falan hayır kocanda mı iltifat etmiyo tek derdin bu mu a*k Yazık Kocana
10 YorumlaYani riski göze alıyorsan bir şey diyemeyiz. Sonuç olarak her cins bunların benzerini yapıyor ta ki yakalanana kadar. Doğrumu yanlış mı dersen yanlış ama kim ne kadar uyuyor tartışılır ahlak kesen bir çok kişi burada evli nişanlı sevgili olsun bir birine yürüyor sonra masum kelebek rolü çiziyor. Çok abartıyorsan sıkıntılı bir durum olabilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhı hı gayet normal canim ya
yemek yemek su içmek gibi evliyken nasıl flört edilmez hiç anlayamıyorum hatta flört etmeyenler garip geliyor diyorum nasıl yaşıyorsunuz falan sevgiliyken en az 10 flört varsa evliyken en az 20 tane olması lazım ki denge kurulsun. Eşinede söyle o da flörtleşsin gül gibi geçinirsiniz valla 🥰10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Vallahi artık şaşkınlık ile izliyorum o kadar şeyler oluyor ki ben mi anormalim yoksa insanlar mı bilemedim her insan kendine yakışanı yapar bana normal gelmiyor eşinize yazık.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış. Normal değil. Çinli kocanın yanında farklı, o yokken farklı karakterde davranıyorsun, iki kişilikli gibi, ikiyüzlü gibi. Yani kocan çok şanslı denmesi hoşuma gidiyor desen neyse ama açık açık yazmışsın kocam yokken başka erkeklerle flört etmeye bayılıyorum diye. Açık açık namussuzluk bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu soru algı amaçlı sorulmuş yani demek istediği “evlenmeden önce her haltı yemiş kişi daha sadık olur siz güvenmeseniz de, ama sevgilisi bi iki tane olmuş; onda da birlikteliği olmamış kız evlenince ruhu or’spu oluyomuş”
peki tamam inandık.
ulan yapmak isteyen niye evliliği beklesin kişilik meselesi bu.
senin bakış açından bakarsak, esasında evlilik önce yapan demek ki nefsine hakim olamıyor demek22 Yorumla
Soran+1 yılBir şey soracağım niye bu kadar uzun yazdın ya 😅😅 insanların cinsellik ihtiyacı ister evlilik öncesi yapar ister sonrası sen kimsin ayrıca şu an biz cinsellikten bahsetmiyoruz sen beynini mi yedin bu duygusal tatmin
Cevap sahibi+1 yılHer ikisi de😄
+1 yılNormal herkes iltifattan hoslanir bende hoslanirim. 183 boyum var 87 kiloyum spor yapiyorum. Kadınlar ilgiyle bakınca hosuma gidiyor bazilari laf atmaya calisiyor sevgilim olsa bile illa iki dakka konusuyorum bu hosuma gidiyor sizi anliyorum. Bunda bir sey yok bence gayet dogal :)
00 YorumlaBütün yorumları tek tek okudum ve öncelikle seni tebrik ediyorum sabırla ve sıkılmadan herkese cevap verdiğin için ve emin ol bu dil uzatanların %95 i en ufak fırsatta evli olmadı umrunda bile olmadan bulduğu kadını nefessiz becerir o yüzden cevap bile yazmak çok değerli bir vakit noksanlığı yaratıyor gerek yok , bende evliyim evet benim de flört etmek hoşuma gidiyor seviyorum asla aldatmadım ama seviyorum buna hayır ben yapmam sevmiyorum diyen erkek de hiç boşuna şov yapmasın
01 YorumlaMilleti iyi troll'lemişsin yapnız. Herkes içindeki pisliği dökmüş hakaretlerle.
Aslında her kadının ve erkeğin muhakkak düşündüğü ama söylemeye cesaret edemediği şeyler.
Sanki evlenince başkaları tarafından beğenilme isteğimizin, sihirli deynek dokunmuş gibi bi anda kaybolduğunu sanıyor. Öyle bir şey yok maalesef.01 Yorumla- +1 yıl
yapnız
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHastane vs gibi yerlere gittiğinde insanlarla ayaküstü hemen ne konuşuyor olabilirsin ki" senin kocan çok şanslı " diyebiliyorlar 😅 ahaha çok güldüm buna yaa 😄 Hastane hastane değil sanki başka bir şey
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter meselesi yapacak bir şey yok ayrıca eşine ne kadar değer verdiğine bağlı arada sevgi saygı yoksa böyle şeyler olabiliyor sıkılmış olunabilir ayrıca farklı bir heyecan arıyor olabilirsin diyecek birşeyim yok hayatta her şey olabiliyor bu mu olmayacak
20 Yorumla
+1 yılBir de ihanet değil demiş 😅 Soruyu biz sana soralım, kadınlar eşine böyle konuşsa hoşuna gider miydi?
43 Yorumla
Soran+1 yılPiskolojik olarak ihanet değil
- +1 yıl
Yani eşin aynısını yapsa sorun etmezsin?
- +1 yıl
Psikolojik olarak hahaha
Eğer eşinin yanında da böyle davranmıyorsan bu ihanettir. Eşin aynısını sana yapsa ne hissederdin. ihanet sadece cinsellikle olmaz senin başka erkeklerin beğenisini almak istemen ve bunu bilerek yapman bence ihanetin daniskasıdır. Allah eşine yardımcı olsun. bence çok şanssız birisi senin gibi eşe sahip. Vicdanını sorgulamalısın.
31 Yorumlahımm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün Eşinizle veya sevgilinizle ilgili ilişkinize dair sormak istediklerinizi mesaj olarak yazın çözümler üretelim yazıyor.
y o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur izlemen gerek yolu gösterir hatta adres bu bak instagram. com/iliskix/z30 Yorumla
+1 yılAşırı derecede ilgi manyağısın...
Ama ipe sapa gelmez Arizona Kertenkeleleriyle flörtleşiyorsan zaman kaybı...312 Yorumla
Soran+1 yılGenelde zengin yakışıklı
- +1 yıl
Hmmm nereden buldun bunları, tinderdan mı?
Soran+1 yılDoktorum var. Çalışan bir kadınım. TRT de çalışıyorum kanal danışmanıyım
- +1 yıl
Vay vay vay. Trt'de skandal!
Kocan sana yeteri kadar ilgilenmiyor sanırım
Sanırım güzelliğine güveniyorsun?
Boyun kaç, seksi bir vücudun mu var
Şık mı giyiniyorsun?
Soran+1 yılSanane.
- +1 yıl
Canım burada yediğin haltları söylüyorken sanane olmuyor da. Vücudunu ve tipini mi sorguladığım da mı kızıyorsun? Ama hiç yakıştıramadım
Soran+1 yılHani az önce çok normalde kendi ile çelişen insanlardan nefret ediyorum sakın bana bir daha mesaj atma
- +1 yıl
Aynı senin gibi
Soran+1 yılYahu kardeşim bu şekilde konuşulmaz tamam mı burada özele gel çok istiyorsan
- +1 yıl
Awk birine yorumda TRT kanal müdürüyüm demiş buna da danışman diyor
Soran+1 yıl@34Constantine qhahaha danışman ve müdür aynı şey kanal sektöründe...
Nefis böyle birşeyi ister ama doğru değil bu. Bendede aynı durum var flört etmiyorum ama başka kadınlara meylim var onlarla. konusmak eglenemz tozmak istiyorum. Kokularını içime çekmek uzun geceler yaşamak istiyorum ama olmuyor evliyim artık.
10 YorumlaBence normal ben bekarım ama sevgilim varken de yokken de flört ediyorum her türlü özgüvenim zaten yok bu mecburum aslında iltifat almadığım gün üzüntüden yatıyorum bütün gün resmen illa bir erkekle hergun konusucam
13 Yorumla- +1 yıl
Harikasın valla
- +1 yıl
Flört hayata renk katar. Evli bekar fark etmez bence 😅
Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 yazarı buldum arkadaşlar
21 Yorumla
Soran+1 yılAnnen bu
+1 yıl
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Kocan var ve evlisin oo biz de kocanı sevgilin sandık. Bu nasıl bir anlatım bozukluğudur. Ayrıca trollüğün de âlâsını yapmışsın helal olsun. Etkileşimi kasmışsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü hayatta basari elde edecek kafa yorabilecegin hiçbir amacin yok öyle kadınları örnek al
72 Yorumla
Soran+1 yılSen beni ne tanıyorsun ya ben çalışıyorum ayda 15 bin TL maaşım var. ? Sen de önce bir yazı yazmayı öğren ondan sonra başarıya gelirsin
- +1 yıl
Para zenginlik başka bir şey bildiğin yok soran kişi parayla ezikkigini kapatmaya çalışıyorsun
Kendini namuslu neden görüyorsun bütün erkeklerle flörtleşiyorsun utanmadan birde normal mi diyorsun açık açık aldatıyorsun kocanın yerinde olsam mipp gönderirim seni sizingibi insanların yaşaması bile çok yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal, sen yorumlara bakma. İnsan egosu bu kim olursa olsun nerden gelirse gelsin övgü, biraz şişirilmek istiyor, sen karşı taraftan hoşlanmadığın ileri gitmediğin sürece normal
51 Yorumla- +1 yıl
Helal kız sana
+1 yılBana göre normal ve heyecan arayan kişilik. Aslında herkes yapıyor. Yorumlara bakiyorumda maşallah herkes ahlak abidesi olmuş.
Insanı gorduklerinden ibaret sayma
Goremediklerinde ara
Içi hakikattir aslında
Dışı sadece bir manzara00 Yorumla
+1 yılBu sitede bir tane evli kadın var hep aynı tarz sorular aynı üslup . Evli olduğu da meçhul belki de milleti trollüyorsun. Üslubun seni ele veriyor . Biraz taktik degistir
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim sen deli misin ya bu benim bu sitede sorduğum 4 soru Ben bugüne kadar hep bu sitede şey yapıyorum görüş beyan ediyorum ve bayağı eksperli bir insanım
- +1 yıl
Ne zaman bu tür sorularda görüşlere baksam hep aynı kötü üslupla konuşan . Kendini okumuş bilgili olarak tanıtan , milleti de hep tersleyen bir gizli kullanıcı. Belki sen değilsin ama cidden var öyle biri. Soruna gelecek olsakta tam anlamıyla igrenç bir şey. İnsan birini gerçekte seviyorsa gözü ondan başkasını görmez
Soran+1 yılPeki.
+1 yılİhanet değil mi ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ihanet olması için illa seks yapmak mı gerekiyor? Gözün bakıyorsa bu zaten ihanettir. Doyumsuz kadınlardan Allah korusun cinayet sebebi
037 Yorumla
Soran+1 yılYani şöyle ihanet değil psikologlara göre bu çok normal ve duygusal bir tatmin olarak geçiyor tedavisi olan bir şey bundan bahsettim ayrıca cinayet sebebi ne demek ya kimseyi kimseyi hiçbir sebeple öldüremez eğer benden memnun değilse gider boşanır böyle bir hakkı yok
- +1 yıl
Duygusal tatmin mi? Bu duygusal tatmine hiç düşmeyen kadınlar da var onlar da insan. İlgi açlığının size gerçek tanımını yapayım ben bu rahatsızlık falan değil sadece şımarıklık. Örnek olarak şahsen ben olsam hak etmediğim halde bununla karşı karşıya isem denk getirir kanıtla giderim mahkemeye bir tazminat davasına bakar karartırım hayatını.
Soran+1 yılDostum sen iyi misin yoksa cahil cahil konuşuyor musun bu zaten herkeste olan bir durum değil bazı insanlar da oluyor bazı travmalar sonucu olabiliyor psikologlar bunu çok normal olduğunu ve tedavisi olduğunu söylüyorlar ve ben şu an zaten bir psikoloğa gidiyorum
- +1 yıl
Yanlış yapan sensin cahil olan ben miyim 😂 sen psikoloğa bir ömür gidebilirsin o şımarıklığından vazgeçmediğin sürece her zaman ilgiye aç olacaksın çok kullanılıp işin sonunda da kaybeden sen olursun aklında bulunsun.
Soran+1 yılYa senin gibi psikologlar içinden haberi olmayan pisliklerin andavallardan tiksiniyorum az bir şey psikolojiden haberin olsun ya senin gibi ortaokul mezunu koskoca tıp bitirmişlerden iyi mi biliyor sen kimsin hangi üniversiteyi bitirdin hangi tıbbi üniversitesini bitirdin kendin bir bok olmadan millete konuşma tamam mı şımarıklık diyor beyin
- +1 yıl
Lise mezunuyum kendim için yeterince biliyorum diyemem her zaman kendime bir şeyler katmak için çalışıyorum psikologların değil ben senin anormal olduğunu söyledim şimdi senin üniversite mezunu olman çok boş demek ki yazık üzüldüm annene babana Allah utandırmasın onları ama senin gibi bir evlatla çok zor bu. Maddiyata sürüklersen olayı emin ol tüm mal varlığına 1 dönüm arazim yeter. ☺️
- +1 yıl
hem cahilsiniz diyo hem de psikologlar tıp bitirmiş diyo jsdmöfncamsödfnasköm abim psikolog ve psikoloji okudu acaba o mu yanlış bölüm okudu kanka yaaa. tıp okuyanlar psikaytr olur psikolog olmaz sen önce bunu anla bunu cahil. bi de psikolog ya da psikiyatr gibi biriin sana yaptığın ihanet sen aşağılıksın demesini mi bekliyosun durumu düzeltmek için senin anlayacağın yoldan giderler abime de dayanamayıp sordum o daaynı şeyleri söyledi bunu yapmak için kendi kendine kılıf uydurma. kocan öğrenir de boşar umarım onu haketmiyosun
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 ahahahah kişilik bozukluğun mıu var iki hedap ne uygulama kullanıyorum
- +1 yıl
bol bol kitap oku konuşmanı düzelt bence yazdığın türkçeye benzemiyo çünkü
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 birde bu kadar yazım yanlışı yapıp insanları eleştirmen trajikomik:))
- +1 yıl
yazdıklarını gördükten sonra kahkaha atarak yorum yaptığım için araya bi iki boşluk koymayı unutmuşum sen beni boş ver de tıp okuyan psikoloğunla görüş sdjkaxöncamdöxzc
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 benzemiyo 😅 benzemiyor olmasın o 😅😅 kendinin bok sineği olduğunu gör önce ben mall
- +1 yıl
yaptığın ihaneti normalleştirmeye çalışan sen olduğun için bok sineği de belli uzatma yol al
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 tek boşluk mu bir sürü cümlen yanlış yüklemini çok yerde yanlış kullanmışsın çoğu kelimeyi yanlış yazıyorsun noktalama kullanmıyorsun ya bir git Allah aşkına beni bu kadar cahil buluyorsan böyle uzun yazılar yazmasana Hani cahil buluyorsun ya 😛😛😛
- +1 yıl
1) yüklemini yanlış yerde kullanmadım devrik cümle kurdum jksanmdxa bunu bile bilmiyosun
2) hani kelimesi cümle içerisinde büyük harfle yazılmaz
bana yazım yanlışı dersleri verirken senin bunlardan bihaber olman çok çok daha komik
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 ahahahahshsh tamam öyle hadi beni muhatapa alma jfwlkddjwopsmdjeıwpwndjejekd
- +1 yıl
muhattap kelimesinin yanına ünlü bi harf getirirsen ünsüz yumuşamasıyla p harfi b ye dönüşerek muhattapa değil muhattaba olur neyse bugünlük türkçe eğitimi yeterli ahlak dersi de lazım ama
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 muhattap diye yazılmaz muhatap diye yazılır😅😅 öyle cahilsin ki bu 2021 ÖSYM sorusuydu bizim kızlar grubuna atacağım şimdi 😅😅😅 gülsünler
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 www.google.com/.../amp
Soran+1 yılMuhattap ha 😛😅😅😅 rezil rezil gülüyorum şu an kızlar dalga geçiyor dnejdjdj ay kendini nasıl bitirdin soru açıçam jdjdjdj
- +1 yıl
senin yazı biçimin beni o kadar etkiledi ki bana da yansıdı. bu arada benim yazım yanlışlarımı gruba atıp güldüğünüz gibi normalleştirmeye çalıştığın ahlaksızlıkları da söyle daha çok gülerler güven bana kleöşçdsma
Soran+1 yılMuhattap 😅😅 ya sen üniversite sınavına falan da mı girmedin hiç bugüne kadar abi sana çok teşekkür ediyorum Bizim kızlar grubu sayende çok eğleniyor şu an rezil edeceğim şimdi sitede soru açtım
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 ahahshs muhattap tamam tamam fkdkkf ösym yanlış sen doğrusun 😅😅😅😅
- +1 yıl
ayyy hangi soruuu ben de geleyim noluuurrr senin rezilliklerini de söyleyeyim hangisi rezil karar versinler
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 muhattap sorusu 😅😅😅😅 muhattap muhattap 😛😛😛
- +1 yıl
@expectopatronumm1 güncel sonrası okudum. Gerçekten kendin bu kadar yazım yanlışı yapıp, eksik bilip millete biliyormuş gibi davranman çok saçma ve yanlış küçük duruma düşürmüşsün kendini..
Bilmediğin bir konuda yorum yapma , değerini kaybedersin demiş Mevlana
@soran sende çok insanları aşşağılama bence doğru değil - +1 yıl
bulamadım ama asıl komik olan muhatap kelimesini muhattap olarak yazmam değil senin içinde olup burada açtığın soru çok komik hatta ağlanacak halimize gülünecek kadar komik
Soran+1 yıl@Seninlecıkbilseydim bu zaten aşağılık ben bir şey yapmıyorum fıskdkdk
- +1 yıl
@Seninlecıkbilseydim arkadaşını da getirmiş hemen jsdmöaçmxz burada konu benim yazım yanlışlarım değil farkındaysanız gerçekleri yüzüne vurunca cevap veremedi ve konuyu kendisi o yöne çekti
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 ahahshsh kanka çok güzel patladın rezil komik olan ne biliyor musun senin yazım yanlışı yapman değil böyle sanki ben yazım yanlışı yapmışım gibi böyle açıklama yapmışsın ya muhatap kelimesi üzerine komik olan bu gerçekten çok komikti Bizim kızlar yıkıldılar
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 sen benimle gerçeği yüzüme vurdun sen bana yazım yanlışı yaptığımı iddia ettin ama kendin yaptığını farkında bile değilsin Ben yanlış yazıyormuşum gibi lanse ettin gerçek mançek yok burada ayrıca sana ne lan sana mı soracağım evde kalmış
- +1 yıl
tamam ablam sen doğru yoldasınn aynen devam başkasından iltifat almayı kocanla beraber yap eğlenceli bi aktivite de olur hem hadi canım ablaammm görüşürüz kendine iyi bak ewqköçjadmwkaş
Soran+1 yıl@expectopatronumm1 neyse bu gün senin gibi evde kalmış işşsiz ezik kendini bok sanan ama bok sineği bile olamayan bir mahalle sü.. tüğünü daha s... kyim 😅 seni artık MUHTABA AAAYYY PARDON MUHATTAP TI DEMİ 😅 NEYSE ONA ALMIYORUM MUCKKK
- +1 yıl
@expectopatronumm1 hanımefendi ben kimsenin arkadaşı falan asla değilim. Bu sitede zaten güvenip arkadaşlık kurmam. Eleştiriye kapalıysanız bilemiyorum.
- +1 yıl
evli olduğu halde flörtleşmye bayılaaaannnn jdmsönfamös mahalle s.. rtüğü sen değil de ben oluyorum demi işte cahil mükemmel bi cahil ay daha fazla seninle konuşup seviyemi alçatmaya gönlüm razı değil hadi ablam hadi
- +1 yıl
@expectopatronumm1 ben bildirimi kapatıyorum. Bana da saldırmasın.
Soran+1 yıl@Seninlecıkbilseydim beni yalnız bırakma bu cahil ile muhattap pardon muhatap olamama fkekkrkrkrjr
- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılYasin genç sanırsam aslında normal değil ama seni anlıyorum eşini aldatacagini düşünmüyorum ama sana bir abi tavsiyesi bu şeylerden uzak ol başına iş alırsın sonra hiç kötü bir niyetin yokken olmadık şeylerin cezasını çekersin Rabbım ıslah etsin amin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın. Kadınların erkekleri sıkmesi anayasal ve hukuksal hakkımızdır. 8 y. y beri onlar bizi sıkıyor. 21y. y gelmişiz azcık da biz yapmalıyızzzz. Çıkartın kızlar 22'likleri. Girişe geçiyoruz 🥴 Erkekler sıksız yaw he olduğu sürece sıkmek hakkımız.
31 Yorumla- +1 yıl
doğru diyn gel mik beni knk
Normal değil. İltifatların hoşuna gitmesi normal ama flört etmen çok... Neyse anlamışsındır Sen onu. Buna son vermelisin.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSite yönetiminin böyle trol soruları baş tacı yapmasındaki amaç nedir onu anlamış değilim ama bir tahminim var.. insanlara böyle şeyleri sıradanmış gibi göstermek...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılKim olduğunu biliyorum, sitesel bi sorun sanırım dün engelledim seni yorumlar görünmüyordu😂 neyse engeli kaldırınca gördüm, ciddi bi soru olmadığı belli de neyse nasıl istiyosan öyle takıl
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal tabi ki ne var ki.. Kocan da başka kadınlarla flört etsin o zaman madem bu kadar normal karşılıyorsun birtakım olayları..
12 Yorumla
Soran+1 yılEtmediği nd malum
- +1 yıl
Tamam işte hayırlı işler :D
+1 yılYahu bir de normal mi diye soruyorsunuz ya buna uyuz oluyorum he normal hatta grup yap Allah Allah neresi normal olacak kardeşim ya aldatmanın da normal oldu iyice çılgın çıkardınız her şeyi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Abi normal değil normal değil normal değil.
Anan babanı başka bir erkekle aldatıyor normal mi
Yaw ne bu salağa yatmalar ya16 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah neden babamı değil anneöi örnek verdin
Soran+1 yılAldatan yok bu pskoikide olan bir şey ve asla aldatma demiyor doktor
Soran+1 yılYani ben biraz küçükken pek sevilmedim ve ailem tarafından çok ezildim bu yüzden taktir edilme beğenilme arzusu var
- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBence bu bi ihanet, evlisin sen evli kocan var, başkalarıyla flörtleşmek nedir onlara gülerek umut vermek nedir 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal tatmin
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşleri okudum da, normal, ve benzeri yorumları gördüm. Bence hiç normal bir durum değil.
40 Yorumla
+1 yılTroll soru yazacak kadar amaçsız yaşamak, faydasız bir ömür sürmek ne acı.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tehlikeli. Aldatma potansiyeli var demektir. Her an her şey olabilir. Bi anlık boşluğa düşmeye bakar..
20 Yorumla Normal tabii, sonuçta konuşma sayılmaz ortada bir şey yok ne aldatması. Dünyanın en güvenilir kadını olabilirsin.. (!)
20 YorumlaGeldi yine ruh hastası xmcuk
Dönüp dönüp aynı soruyu sıçıyor
Dikkat et de
YapRagin tepesinde ayaza yakalanma20 Yorumla
+1 yılHistrionik kişilik bozukluğu çıkma ihtimaliniz yüksek acil bir psikoloğa gidin normal bir durum değil.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun ihanet olmadığını düşünüyorsan bu soru neden gizli üye modunda soruldu
24 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim Ben bunu gizli üye modunda sormam kesinlikle bana herkes yazmasın diye çünkü kendini arama motorlarından da gizlerim buradaki abazalar istek atmasın diye
- +1 yıl
Yine aynı yere çıkıyor. Sen sorduğun bu soru sebebiyle abazaların hesabına akın edeceğini düşünüyorsun, yani yaptığın şeyin yine normal bi hareket olmadığını kabul ediyorsun demektir bu.
Soran+1 yılAbaza başka modern erkek başka yapma Allah aşkına saçması
- +1 yıl
Aaa modern olunca ne oluyor yine satın alınıyorsun yine kullanılıp atılıyorsun sana iltifat edenler günde kaç kadına iltifat ediyor bu daha da komik
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılyaşın gereği aklın uçuk ve sorumsuz bir kadınsın en iyisi kocan iyide veya kötüde olsa ondan ayrıl en azından çocuklarına ya da doğacak çocuklarına senin anan başka erkeklerle fingrdeşiyor dedirtme
00 Yorumla İhanet değil öyle mi, senin bu lafın yanlışlıkla öpüştüm seviştim gibi bir şey, böyle şeyleri duydukça evlenmeye korkuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılŞundan bahsediyorum elime bir erkek ile değmiyor bu tamamen duygusal olan bir şey Ben böyle aşırı derecede ilgi istiyorum herkesten ve psikolojide bu çok normal bir şey
- Devamını Gör (308)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat