Arkadaşın eski sevgilisiyle çıkmak normal mi?

Bahsettiğim arkadaşımla samimiyiz. Bugün sabah bana Atakan adında birinin benimle tanışmak istediğini söyledi. Öğlene doğru buluştuk ve bahsettiği Atakan'a "X de seninle flörtleşmek istiyor" yazdı (buradaki X benim). Bana "Sevgili olmazsınız zaten, konuşursunuz, eğer ilerlerse sevgili olursunuz" dedi. Biraz zaman geçtikten sonra da Atakan'ın onun eski sevgilisi olduğunu söyledi. Bunu söylerken de Atakan ile yazışıyordu. Atakan, arkadaşıyla yanımıza geldikten sonra arkadaşım Atakan'a "Senin flörtün, sen sorsana" gibisinden şeyler söylemeye başladı. Arkadaşım eski sevgilisi olmasına rağmen Atakan'la hala çok iyi arkadaşlar, üstüne üslük arkadaşımın çok mutlu olduğu uzun süreli bir ilişkisi var. Bu sebepten ötürü arkadaşımın sorun etmediğini düşündüm. Atakan ile akşam uzun uzun konuştuk ve flörtleştik. Bana karşı bir şeyler hissettiğini ima etti ve ben de karşılık verdim. Ancak sonrasında arkadaşım bana "Seni bozmak istemem ama senden beklemezdim" yazan bir mesaj gönderdim. Bana "Dalga geçiyordum ama sen cidden eski sevgilimle flörtleşiyorsun" dedi. Size yemin ederim, dalga geçtiğini belirten hiçbir şey demedi bana. Akşam Atakan beni eve bıraktı ve ayrıldık ancak arkadaşım dışarıdaydı. Hikayesine "Kazık yemişsin" yazılı ekran görüntüleri atmış. Ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum, çok sevdiğim ve kaybetmek istemediğim bir arkadaşım ancak çok tutarsız davranıyor. Atakan'ı da seviyorum, ona yansımasını pek istemiyorum ama arkadaşımı da kaybetmek istemiyorum... Ne yapmalıyım?
Arkadaşın eski sevgilisiyle çıkmak normal mi?