Komşum bu sabah beni gördü merhaba dedi merhaba dedim komşum siz perdeleri değişin dedi anlamadım dedim bak perdeye tüm herşeyiniz yansıyor gölge olarak ya da gece lambasını kapatın dedi anlamadım ne diyorsunuz siz dedim cevap vermedi bu kadın kafayı mı yemiş
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bunda anlamiycam ne var kadın iyi niyetiyle seni uyarmış anla işte perdede hersey belli oluyormuş
İyi niyetini bırak o ne hakla söylet
İyi niyetinden söylüyor işte bence güzel bir davranış bunun farkında değilsinizdir diye dusunmustue yoksa sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez
Belki öyle ama bakmasın
Tamm gece olunca balkona çıkmıştır o durumu görmüştür senide sonra uyarmak istemiştir sen tabi bile bile bunu yapıyorsan orası ayrı konu nerden bilsin kadın
Hayır bile bile yapmıyorum ama yüzüne açık söyleyince utandım
Nasıl uyarabilir ki başka kadın zaten ilk başta perdeleri değiştirin gibi bir şey demiş sen anlamayinca söylemek zorunda kalmış
Söyle uyarabilir. Mesaj atar komşu sizin evin içi görünüyor der her ayrıntısına kadar rencide etmek zorunda değildi
Söyleyen kişiyi yaşlı olarak düşünmüştüm ama ondan 🙈
Benle yyaşıt
O zaman sen haklısın dediğin gibi yapabilirmis aranız nasıl peki bunu söyleyen komşunla bilerek mi dedi acaba
Hacivat karagöz diyor iyi oyundur diyor ama bazı sahneler sansürlü olmalı diyor😂
Ayy gördüysen gördün sen kapat perdeni de bakma o zaman ne boşboğaz insanlar var
Cidden
Kadın iyi bir açıklama yapmış mahremiyetiniz ortada demiş
Ona mı kaldı bakmasın madem
Bunda ak niyet aramayın sizi uyarmış
O kim beni ne hakla uyarır
Neyse sizle urasmak hatalı tamam kadın suçlu ne halt yiyirsan ye insanlar izler uyarmaz
Kes
Hadi cicim fazla konuşma uyarmak ta suç olmuş
Kadın iyi niyetli uyarmış. Ne var bunda
Ona düşmez. Meraklı saftirik kapatsın bakmasın
Merakla bakiyo olsaydı zaten söylemez her gece izlerdi. Demek d mi gelmiş , siz de kendinizi dışardan izleyip bilemeyeceğinize göre söylemiş.
İşye yüzüme söyleyince açık açık utandım rencide oldum
Başkalarının görüp izleyip de söylemeyip yüzünüze pis pis siritmasindan iyidir.
Ben bu şekilde beğenmedim s
Gayet açık söylemiş kadın anla sende bi zahmet
Ne hakla söyler ben buna takıldım
Kadın seni düşündüğü için söylemiş , söylemese başkalarıda görür yoksa kime ne
Bir tek o var karşıda bakmasın a. t
Aç o zamn ne bize soruyorsun
Ne diyorsun lan sen
😂senin anlamada sıkıntı var ha girmiyor kafaya ne diyon ne diyon ne demek djsjsk
Ben bu kıt beyinle iki üniversite bitirdim. 3 yabancı dile sahibim. Sen nesin? Evde kalmış işşsiz amip. Bana oynama yani ezilirsin.
Kıyamam ki ben sana acaba kimim ben bilmeden konuşma sjjsjs
Sen random atan bir ergensin 🙂
Al bi daha atıyorum teyze dndnsnsnsmzmzmzhzh
Ya
daha ne kadar açık söylesin yahu :)
Hakkı var mı
belkide sadece iyi niyetle uyardı sizi hiç böyle düşündün mü?
Beb bunu düşünmedim. Tahmin etmedim. Lakin karşımda bie tek o var bakmasın abi ne demek insanların ayıbını söylemek
ayıp olarak görme bunu sonuçta evlisiniz ayıp söz konusu değil ayrıca ayıp olarak görüyorsan komşununda söylediği gibi daha dikkat edebilirsin. yani bi bakıma buna zemin hazırlayan sensin. tabi bu söylediklerim komşunu haklı çıkarmaz o da ayrı.
Şundan bahsediyorum ben bunu fark etmedim ve bundan utandım bunu böyle söylemek doğru mu yüzüme mesaj atabilir. Komşu evinizin içi belli oluyor diyebilir ben zaten anlarım böyle açık saçık konuşmak ne
mesajla eğer yanlış anlarsan durumu toparlamak çok daha zor olabilir. ki anladığım kadarıyla birbirinizde numaranız var ve merhaba merhaba olduğunuz bir komşu değil o samimiyetinize güvenerek yüz yüze söylemek istemiş olabilir. tabi ben burada şimdi komşunun avukatlığını yapıyor gibi oldum ama öyle bir niyetim yok objektif değerlendirmeye çalışıyorum sadece :)
Anladım neyse Zaten kalın perde sipariş ettik
o halde iyi geceler :)
Gölgeleri takip etmiş. Kendine göre yorumlamış
Düpe düz mesaj vermiş seks hayatınız gözleniyor.
Bakmasın madem ya, evin içinde olanlardan kime ne
Sizi çüküşürken görmüş
Sizi çıplak görmüş işte ne güzel
aslında buna sevinmen lazım
Gecr seks yaptıysaniz perdeler sıkıntılı demek
Bu ne rahatlık
Sizi izlemişler
uyarmış
Görmüş sizi
Gözetleme
evet askom gormus
Sizi yatakta görmüş