Yani arada muhabbet olabilir tabii o senin komşun ama durumdan rahatsızlık duyuyorsan eşinin suratına pat diye söyle sen hayırdır elalemin karısıyla çocuğunun muhabbetini yapıyorsun de. Kıskanırım bak hayırdır falan de. Kanına gir açıkcası. Burdan bir şey demek yanlış olur 😊😊
31 Yorumla
Soran+1 yılSanki ıkiside çok keyif aldi
En İyi Cevaplar
Belkide 5. Çocuk var senin haberin yok. Shjshssjsjaj
12 Yorumla
Soran+1 yılKadinin zaten 2 çocuğu var benim cocuklarla onunkileri kardeş sanmışlar
+1 yılHayır yersiz şüphe ve kıskançlık yapmayin. Sizin çocuklaŕıda aldığı için olayın sizinlede ilgisi var bu sebepten anlatmış. Eşinizde normal cevap vermiş , eskiler 9,10 çocuk dogururmuş mesela bu olmayacak bisey degil mantıgıyla söylemiştir.
10 Yorumla
+1 yılCilve demek fazla olur ama gevşek bir kadın belli ki. Çocuklarını okuldan kendin al kadının ayağını evinden kes. Niye çocuklarını okuldan kendin almıyorsun ki
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Ben olsam bende bu şekilde düşünebilirdim sizde durum erkeğe yapılmış bir erkek sana gelip anlatsa eşin ne düşünürdü acaba senin gibi düşünen bir eşin varsa eğer şu an olduğundan daha fazla sinirlenebilirdi
30 YorumlaYani ne alaka. Sohbet etmişler hemde senin yanında nasıl yapsın cilve cesaret edebilir mi? . Hoş saçma bir sohbet kadın erkekle konuşmaz böyle edepsizce davranmış kadın bence sadece ne konuştuğunu bilmeyen biri olabilir yani..
10 Yorumla
+1 yılKocana açık kapı bırakmış
Beni mikersen sana hayır demem
Kadın senden sexsi ve sinirsizsa dikkat et
Yatak odanızı başka kadına asla anlatmayın kadının en büyük düşmanı kadındır14 Yorumla
Soran+1 yılÇocukların hepsini benim sandılar deyip duruyor.. Esimde kahkaha atiyor
- +1 yıl
Eşinde kadına yürüyor haberin olsun
- +1 yıl
Komşunla özelini konuşursunuz yatak cinsellik vs
Takip atarsan detaylı konusalim - +1 yıl
Sende komşun kocsina cilve yap
Kadını uzak tut evinden kocandan çocuğundan git kendin al gerekirse ya da başka biri alsın yuva bozar gibi hal var ortada
323 Yorumla
+1 yılTabi cilve. Neden vazoyu kafasına geçirmedin o kadının? Erkek nefsine hakim olamaz hadi amsalak da kadınlardaki bu seviyesizlik ne alaka?
12 Yorumla
Soran+1 yılSannabanne etkilenmis mıdır Kocam ya
- +1 yıl
Şimdi kişiliğiyle de alakalı kocanın. Nasıl birisi normalde sadık mıdır yoksa her gördüğünü gözüyle yiyen biri mi? Eğer sinsi ise saman altından su yürüten de olabilir
Manası çok derin. Bilezik gibi gecir demek istemiş. Kocanda niye olmasin derken ilk firsatta demek istemis. Dikkat et
34 Yorumla
Soran+1 yılAliiizmirr kocamda masum değil dimi
Soran+1 yılMesela Kocam ne yapsa Kocam masum derdim
Neighbour hesabi diyosun severim ocakta yemek karistirirken arada bir arkana bak kosede bam bam diyim sana djduxuxuxc
02 Yorumla
Soran+1 yılO derecemi ya kubwjj
- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim ama kendini bu kadar harap etme. Dur bir sakin ol. Güldüm biraz sayende 😂 kıskançlığı bu kadar abartma bence 🙄😉
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatgerçek kıskanilacak kadar vardı emin ol
- +1 yıl
Kız sen uykuları yitirirsin bu kafayla. Derde bak, nesini sorun ediyorsun. Boşver... Dünyada dert mi kalmadı da bu kadar sorun ettin. Çok kızdıysan çocuklarını onun götürüp getirmesini engelle ve gözün adamın üstünde olsun yeter ama hafiye gibi değil. Bunaltma adamı sezdirme. Çok afedersin ama eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreceksin, böyle giderse birşey olmayacaksa bile olduracaksin... Relax... 😊
+1 yılYok canım . aklina. kotuyi getirmw ama. kocanida goz haosinte tit dizginleri elinde. olsun kadin disi bir seytansa erkekte eli mikinde vajjina arayan iblis derlwr
00 YorumlaKadinin Konuşma şekline bağlı boyle flört eder gibi kikirdeyerek konusuyorsa kocanla surekli ve guzel biriyse kocanda boş olmayabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılKadin güzel.. Esimin boş olduğunu biliyor ondanmi böyle konuştu sence
Soran+1 yılBen koç o kadin boga
Ciddi değil belki normal anlamda söylemiş olabilir ama sen yinede gözünü açık tut yani o aralarındaki diyoloğa bak kuşkulandıysan eğer🙄.
11 Yorumla
+1 yılvalla ancak onların arasındaki samimiyet bunu belirlerki samimi hisetmese bunuda kocana söylemz
12 Yorumla
Soran+1 yılKocamin ağzı kulaklarindaydi
- +1 yıl
kocan sevinmiş ozaman başkasından çocuk yapacak sanırım
+1 yılKadının bunun eşinin yanında yapıyor olması evet bir nevi cilvedir.. cizgini cekmelisin...
12 Yorumla
Soran+1 yılCilve bu degilmi
- +1 yıl
Aynen dikkat etmwli zira bu senin cocuklarin kardewi siye biri i getirirae sasma
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasin mi? Simdi ne desen sakalastik falan diyecek, ne var bunda diyecek. 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılScorpiongirl aynen öyle dedi ağzı kulaklarında.. Olur niye olmasıni aç biraz
- +1 yıl
yani o da sanki asilmasina karsilik vermis gibi. olur niye olmasin demek zorunda degildi. Bana kalirsa o kadinin bir daha cocuklarini okuldan almasina izin verme. uzaklastir ailenden. ne kadar kotu kalpli insanlar var. ama kocan da az degilmis. bence kocani da payla yani, oyle demek zorunda degildin de, kendine gel, cocuklarimi da alir giderim de, kendine gelsin biraz.
Soran+1 yılMasallah futbol takimi gibi dediler hepsini benim cocugum sandılar diyor esim kahkaha attı bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti
- +1 yıl
Sert sert baksaydin. Kadin gidince hemen o konudaki rahatsizligini belirtseydin. Simdi aradan kac gun gecmis, soylenmez. Sadece o kadini hayatinizdan uzaklastir. Esin de onla bunla yine fingirdesirse uyar, rahatsizligini belirt.
+1 yılValla bilemedim belkide sadece hoşuna gittiği için yani komik bulduğu için kocanla paylaşmıştır bu durumu bence abartılacak bisey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan da yılışmiş resmen olur niye olmasin ne demek bir kadin komsusuna nasil oyle konusabilir ya o cesareti nerden buluyor cocugunu kendin al okuldan mesafe koy araya bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi içinmi dedi kocandan yaparsın anlamındami acaba ya
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem ama dikkat et sen yinede
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok beeee boktan saçma sapan komşu ilişkisi sorsan kimse kimseyi sevmiyor ama komik geliyor bir yerden sonra
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz cılve yapmış eşininde hoşuna gıtmiş kadın düzgünse eşini ayartabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBayagi cilve bu değil mi hepsini benim cocugum sandılar deyip duruyor
- +1 yıl
Baya bir . cilve eşinle normaldede karşılaşır konusurmular
Soran+1 yılEvet konuşurlar.. Esim kahkaha atıyor görsen
Soran+1 yılO öyle anlatirken
- +1 yıl
Hadı ya bence bırbırlerıne kur yapıyorlar istersen detaylı konusabılırız dmden yaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılsende eşini o kadından uzak tut cilve değil gel çocuk yapalım demiş resmen komşun cok çekiciyse onu eşinle hiç muhattap etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılKadinimi demis kocammi cocuk yapalım diye
Cevap sahibi+1 yılben ona bisey demek istemem ama yorumumu iyi oku ve uygula bence eşinle kadının konuşması iyi değil
+1 yılilerde o kadin hamile kalirsa bilki senin kocan yapmistir
65 Yorumla
Soran+1 yılBayagi bayagi cilve bu dimi
- +1 yıl
tabiki kocana demis resmen keske beni diksende cocuklarimiz hepsi olsa
- +1 yıl
birde kocan olumlu cevap vermis
Soran+1 yılBiraz daha acar misin..
- +1 yıl
kadin demis bu kadar cocugum olsa kocanda olur niye olmasin (yapariz) anlaminda tabi mimikleri de onemlo
+1 yıltovebst o ne sacma bir konusma yolarım o kadını ben olsam
11 Yorumla- +1 yıl
Sakın ol canım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin yerinde olsam bende bu konuşmalardan rahatsız olurdum
11 Yorumla- +1 yıl
taktin da taktin haa yeter yav😀
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Kocani ondan uzak durmasi konusunda sert uyar bence
10 Yorumla
+1 yılAşırı kıskanma kocan seni çok seviyorsa cilve yapmaz bakmaz o kadına
00 YorumlaEspiri yapılmış burda herhangi bir cilve yok neden bu kadar abartılıyor ki?
01 Yorumla
+1 yılEspiri yapmış kadın biraz gerkesiz bir espiri ama demek ki tarzı bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir sohbet gibi duruyor. Fazla abartma bence.
00 Yorumla
+1 yılinsanoğlu beşer şaşar hiç belli olmaz insanoğlu nankördür
00 YorumlaBu dünyada herşeyin olması mümkün çocuklarını okuldan kendin al kadını hayatına dahil etme
00 YorumlaKocanla kadınları niye muhattap ettiriyorsun? Cilve tabii ki.
00 Yorumla
+1 yılTeyze çocuk istiyor, bir el atıver demenin yumuşatılmış hali.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama erkek ler Güler her şeye maldır onlar kanlarında var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşacak bir şey bulamayınca azcık saçmalamış sözde ama öyle cilve mi alur yav? Korkma bence. Kocan 4 çocuklu kadını napsın?
10 YorumlaHayır yapmamış sen çok kıskanç olduğun için yanlış anlamışsın ya da dindar muhafazakar falan olduğun için ikisinden biri
00 YorumlaBunlar gülerken sen neredeydin ayakkabıyi çıkarır ağzına ağzına vururdum kancigin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kisinin tavrini gormeden yorumlamak olmaz ama yanlis anlamisindir buyuk ihtimal ayrica kendi cocuklarini kendin alsana okuldan
00 Yorumla
+1 yılmuhabbet komikmiş ama zannetmem her şeyde kötü düşünme
00 Yorumla
+1 yılSende ne her b. ku cilve cilve guvenmiyon mu adamina giz
00 Yorumla
+1 yılBekarlarin bu yruma konusmasi farkli olur yaşamadan bisey soylenemez ama nolur nolmaz kocanla konus uzak tut bu kadar samimiyete gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalama ne cilvesi yahu. 4 çocuk benim olsa zor olurdu vs demiş. Kurma kafanda öyle.
00 Yorumla4 cocuklu biri hala cinsellikten etkilenirmi sorusu takildi aklima 🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Yani olmamasi gerekn bir davranış ama kötü niyet aranmamali kıskan ama izin verme
00 Yorumla
+1 yılsende bunu anlatıyosan valla sana hayranım :D :D :d
00 YorumlaŞaka yollu cilve yapmış. Espri olsa kocana değil sana anlatırdı
30 Yorumla
+1 yılAlakası yok espri yapmış. Ancak eşim de olsa sinir olurdu. Tipik kadın kıskançlığı.
00 Yorumla
+1 yılKızım dikkat et kocan elden gidiyor senin yerinde olsam sinsilik yaparımmmm
10 Yorumla
+1 yılBu gazla enişte sana bir çocuk daha aşılar haberin olsun 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBana mı ona mı? Hepsini benim cocugum sandılar deyip duruyor esimin de bir hoşuna gidiyor bir hoşuna gidiyor
- +1 yıl
Diyorum ya sen kendini hazır tut bence 😂
Yok fingirdememiş kadın. Yalnuz s. Kersede kocan yok demez
00 Yorumla
+1 yılBence samimiyet var aranızda bu da olabilir senin yanında olduğunu bile bile yapmaz diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Takip eder misin dertleselim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın ne öyle gelmiş senin kocanla muhatap oluyo sende izle ordan
10 YorumlaFazla samimi olma bence yakınlaştırma eşinle hiç hoş durmuyor burdan söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDedikodumu var bende ilişiyim şuraya
04 Yorumla- +1 yıl
Yok. kiz dedikodu degil. arkimisin. kocasi elden gidiyor :)
Cevap sahibi+1 yıl@estetisyenemel7 koca dediğin nedirki yol versin o daha iyilerine layik:) jjsdjdhs
- +1 yıl
Ah ah ne kocalar var hele. biri varki. allah kahretsin. omu
Cevap sahibi+1 yıl@estetisyenemel7 seninmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomşun yatakta mutlu değil arayış içinde kocanı gözüne kestirmiş bence😉😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir kadin bana dese direkt alirim kucagima inletirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılElin karısı neden senin çocuklarını okuldan alıyor
20 Yorumla Abovvv valla cilve bu kiz
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne cilve değil mi kıskandıgim kadar yok mu sacclina
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sana dese neysede kocan farklı
10 Yorumlakadına değil kocana kız bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBillgaste biraz acarmisin ne sezdin
+1 yılKadın işte
Ottan boktan nem kapar...10 Yorumla
+1 yılBana fesatça gelmedi gayet normal bir konuşma
10 Yorumla- Devamını Gör (82)