Aşk İlişkileri Sevmek mi sevilmek mi? Sizce hangisi daha önemli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Sevdiğin tarafından sevilmek cevabını kabul etmiyorum 🙄😅 Güncellemeler+1 yıl 🤍 Sevmek mi sevilmek mi? Sizce hangisi daha önemli? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Benim için sevmek daha önemli.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Sevilmek 1 0 Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Niye kabul etmiyorsunuz yahu, zorunuz ne : / 😂Neyse.. Sevmediğim sürece sevilmekle ilgilenmiyorum, önem teşkil etmiyor.Sevmek. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevdiğin tarafından sevilmek bence karşılıklı daha güzel 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. İkiside aynı anda olmadan hep birşeyler eksik olur. Ya hep ya hiç diyorum 1 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Elbette sevilmektir. Sevilen insan naz yapma ve trip atma hakkı vardır. 1 0 Yorumla
serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sevmek veya sevilmek degil karsilikli olmali yoksa bir anlami yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eskiden sevemiyordum kolay kolay sevmek diye cevap veriyordum. Sonra tattım bu duyguyu doyasıya. O yüzden şimdi sevilmek derim. 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Sevilmek kadar güzel bir şey yok ya <3 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevmek daha mühim benim için 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sevilmek daha iyidir 1 kişinin bağlılığı muazzam. 1 0 Yorumla
yyaseminn12 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Doğru insan tarafından gerçek duygularla sevilmek😂 0 0 Yorumla
Sedagülse Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Sevmedikten sonra hiç bir anlamı olmaz ben öyle yapamam 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Sevildiğimi sevmek ozaman 😅 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisi de çok önemli. 1 0 Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Sevilmek çok önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim için sevmek daha önemli..
Sevilmek
Niye kabul etmiyorsunuz yahu, zorunuz ne : / 😂
Neyse.. Sevmediğim sürece sevilmekle ilgilenmiyorum, önem teşkil etmiyor.
Sevmek.
sevdiğin tarafından sevilmek bence karşılıklı daha güzel
İkiside aynı anda olmadan hep birşeyler eksik olur. Ya hep ya hiç diyorum
Elbette sevilmektir. Sevilen insan naz yapma ve trip atma hakkı vardır.
Sevmek veya sevilmek degil karsilikli olmali yoksa bir anlami yok
Eskiden sevemiyordum kolay kolay sevmek diye cevap veriyordum. Sonra tattım bu duyguyu doyasıya. O yüzden şimdi sevilmek derim.
Sevilmek kadar güzel bir şey yok ya <3
Sevmek daha mühim benim için
Sevilmek daha iyidir 1 kişinin bağlılığı muazzam.
Doğru insan tarafından gerçek duygularla sevilmek😂
Sevmedikten sonra hiç bir anlamı olmaz ben öyle yapamam
Sevilmek daha güzel olur
Sevildiğimi sevmek ozaman 😅
Sevmek bence
Sevi ce eminsin hiç yoktan
İkisi de çok önemli.
Sevilmek
Sevmek çok güzel
Sevilmek.
Sevilmek
Sevilmek bence.