Tinder, Okcupid vb. uygulamaları çok sık kullanmış biriyle sevgili olur muydunuz?

Yabancılar daha aktif. Sadece cinsellik olarak görüyor tr kızları geneli. Aslında bir profil den ibaret. Tanışma, arkadaşlık kurma uygulamaları, burası gibi. Sadece cinsellik var olduğunu düşünen cahil kalmıştır. Burada ne arıyor diye sorarım. Oda KS de cinsellik peşinde. O zaman. Düşüncesi ile bakınca
Türkiye'de bu tarz uygulamaların kullanış amacı daha çok cinsellik, oysaki yurt dışında bu uygulamalar çok yaygın. Arkadaşlık, flört vb. nedenlerden dolayı kullanabilirsiniz. Kullanma amacı önemli diye düşünüyorum. Sevgili olurum, ama benden sonra kullanmasını istemem

Tinder avcısını izleyen
tinder kullanan biriyle tanışmaması gerektiğini bilir 😅
asla, hayır, uzak dursun 😄
teşekkürler 🎈
Ne demek :)
Cevap
10Cevap
Olurdum tabi ki
Hayır. Tinder, Tık tok ve diğer flört uygulamalarında üyeliği olan biriyle olmam. Net.
Sayın ruh hastası kızlar, sokakta durdursak sapık diye güvenmiyorsunuz, instagramdan yazsak dm leriniz dolu cevap vermiyorsunuz. E uygulama da kullanmayalım. Rüyalarda mı buluşacağız nasıl tanışacağız biz 😂
Arkadaşım okcupidden birisiyle yanlışlıkla sevgili oldu
Çok flörtü olduğunu düşünürüm,. bu beni rahatsız eder.
Hayır :D benimle sevgili olduğunda da aynısını yapacaktır resmen boynuzlanmayı kabul etmek bu.
Olmam 🤢
gold üyelik fiyatı ney ki tinder da
Tinder mi? Aman aman aman pu pu
Allah yazdıysa bozsun.
Ay hayır, uzak dursun. 😃
Hayır asla
olmam ya
Ay yok be selam bil verilmez
Sorunun meali: gav*t mısınız?
Hayır
olmam
KS de aynı mantık 😂