Öncelerden flört ve tanışma uygulamaları kullanmış biriyle sevgili olur muydunuz?

Öncelerden flört ve tanışma uygulamaları kullanmış biriyle sevgili olur muydunuz?
Böyle bir arayış içinde olup sevgili bulmak adına yoğun çaba sarf eden biriyle beraber olmak beni herhangi biriymiş gibi hissettirir.. Pek sıcak karşılayacağımı sanmıyorum..
Olmam diyebilmek için önce kişinin kendisinin o uygulamalara hiç adım atmamış olması gerekiyor. Şimdi gerine gerine ben olmam kesinlikle diyebilen kişi var mı acaba, piyasada kaç kişi kaldı acaba o uygulamalara meraktan bile takılmamış? Mesela ben evet bir kere bile kullanmadım. Muhatabımın da hiç kullanmamış olması tabi ki daha değerli. Ama ben son hâline ve tercihlerine göre karar verirdim. Güven veren biriyse, kararlı biriyse, güçlü bir kişiliğe sahipse geçmişe af çıkartabilirdim.
Erkeklerden bunu yapmayan nerdeyse yok, yapmayanlara helal olsun. Şimdi diyeceklerimden dolayı cinsiyetçilikle suçlarlar beni ama umrumda değil , kadın dediğin hanımefendi olur. Avcıların olduğu sadece cinsellik olan ortamlara ister reelde ister sanalda olsun düşmez, düşmemeli.
İnsanlar hayatlarının bir döneminde arkadaşlık uygulamalarında zaman geçirebilir. Bu niyetle alakalıdır. Herkesin sosyal hayatı olmuyor. Bazı insanlar yazarak kendini ifade edebiliyor. Ama çoğu kişi bu uygulamaları art niyetle kullandığı için adı çıkmış
En açıklayıcı ve net bir görüş.
Haklısın. :)
😇😇
Cevap
12Cevap
tinder minder gibi şeyler kullandıysa, asla olabilemeyiz.
Hayır mindere de karşıyız
Ne işi var ya tanışma uygulamalarında
Ben de onu kastetmiştim
Öyle insanlar bana ciddiyetsiz geldiği için hayır..
ksnın bu uygulamalardan farkı var mı? allah askına bu tıp sınıflamalar yuzunden zaten bu yalanlar oluyor. raat bırakın kendınızı ve ınsnları
Rahat olmayanlar düşünsün. :D Ben rahatım şükür. :D
kızlara dedım ya :D kendılerı ne haltlar yıyor bellı degıl bıze gelınce. suna yorum buna yazı yazmıssın yok senın su kadar takıpcın var yok su uygulamaya gırmıssın.
Maalesef
Çok büyütüyorlar çok
Yani teknoloji elimizin altında, dışarıda tanışma işi mi kaldı eskisi gibi
Keşke öyle olsaydı ama yok
Türkiye de yok en azından😅 Yurt dışına gittiğimde istediğim kişilerle çok rahat tanışıyorum
Aha daha 2 gün önce 2 tane fransız kızla tanıştım ekleştim mesela
Bu kadar zor olmamalı bazı şeyler 😅
ya dısarıda kıza bısey desen sana ayy sapık der o senı oradakıler sormadan anlamadan dınlemeden lınc ederler tr de bu tıp medenı seyler olabılemıyor ki. yurt dısındakı kadınlar medenıyet gormusler tabıkı farklılar :)
Hayır takilmazdim şu an ki tavır davranis ve düşüncelerini onemserdim birde darkwebdeki kriminal ya da tinderdeki dolandiricilardan olmasın tabiki... Netflixde tinder swindler diye bir dokumasyon var her kız izlemeli 😅
Olmam diyebilmek için önce kişinin kendisinin o uygulamalara hiç adım atmamış olması gerekiyor. Şimdi gerine gerine ben olmam kesinlikle diyebilen kişi var mı acaba, piyasada kaç kişi kaldı acaba o uygulamalara meraktan bile takılmamış?
Bu tarz kişilerin ben ilişkilerde sadık olacağını düşünmüyorum.
En ufak kavgada, küslükte hemen bu tarz uygulamalardan birine giriş yapip, yeni bir arayışa mı girdi düşüncesi olur bende.
Hayatıma alacağım kişinin geçmişi beni ilgilendirmez benimde geçmişim onun yeni sayfa açıyorsak eski sayfaların mürekkebinin sıçramaması lazım
Olurdum çünkü şu an bütün uygulamalar o amaçla kullanılıyor Instagram bile.
Bu devirde kullanmayan erkek var mı kadınlara bile sıçramış
Geçmişini düzeltebilecek sihirli değneğim olana kadar bu şekilde kabul edebilirim
ya olabilir ama
benim kafada birini bulursam
kullandığını sanmazdım zaten
Kullanmadım kullanan biriyle de içimin rahat bir şekilde ilerleyeceğini düşünmüyorum
İlk çıktığın da bir süre tinder kullandım. Baktım yasal kerhane hemen kaçtım jdjjd
Zaten şimdi buralardan oluyorlar ama düşünecek olursan zaten kimse olmaz
Beni bağlamaz o ya bende kullnadım burada hepimiz kullanmış oluyoruz zaten yani 😄😄
Kesinlikle hayır bu onun sırtlan olup avlandığını gösterir asla gözü doymaz
Doğru
Olabilir problem değil
nereden anlayalım bunu
Daha önceden kullandığını söylemiş olabilir,
Sen görmüşsündür belki..
Yani bunu biliyorsun bir şekilde işte. :D
Gayesi sevgilisiz hayat yaşamamak olan biriyle olmazdım
Şahsen istemem yani oralar genelde farklı amaçla kullanılıyor. Zaten evlenebileceğimi de düşünmüyorum
Benden önce ki hayatı sonuçta. Olurum.
olurdum, sonuçta şu an kullanmıyor..
Ne alaka. Neden onlar insan değil mi?
Tinder kullananı istemezdim ba
Geçmişi beni pek ilgilendirmez flaan
Kullnasın bir şey demem ben bana nasıl davrandığına bakarım
Bilmiyorum yaa umarım gerek duymamış biridir.
Tekrar kullanmamak şartıyla
Zannetmiyorum.
olamazdım sanırım çünkü güvenmezdim
Hayır zor olurdu benim için
Hayır, olmazdım.
Şimdi çok var zaten önemli olan nasıl biri olduğu
Yuk daha niley aşla
Büyük konusmayim
Normal sohbet etmişse sorun etmem
olmak istemem ya
Sorun degil bu
Hayır hayır