Nedenini de açıklar mısınız düşüncenizi merak ediyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır olmam. Burayı sadece kafa dağıtmak için kullanıyorum. Üyelere de arkadaşça bakarım. İlişki istemediğim için flört işlerine de sıcak bakmıyorum ve uzak duruyorum. Ayrıca sadece burası değil hiçbir sosyal medya uygulamasından sevgili yapmam. Sanal alemden birine güvenmek, hoşlanmak, aşık olmak kolay değil benim için. Gerçek hayatta konuşmayı tercih ederim.
şıksam evet olurdum benim için aşk önemli ama ben zaten şu an aşkı aramıyorum yani amacım sevgili bulmak falan değil. burayı sadece canım sıkıldığı için kullanıyorum başka bir amacım yok.. kafa dağıtmak için yani. sevgili olacaksam da zaten gerçek hayatta veya sosyal medyada benim için fark etmez yani bir gün benden hoşlanan biri olursa şans veririm o kadar.. yani burada olmaz veya özellikle burada olur demiyorum.
büyük konulmak istemiyorum gerçi öyle bir babayiğit de göremiyorum ama aklımı peynir ekmekle yemedim
burdakilerle mi?
Ben nedne bile burada olduğumu bilmiyorum burdan mı yok anam uğraşamam çoluk çocukla ya da işi gücü belden aşağı olan sapıklarla
Al birini vur ötekine ama ben karşı cinsi baz almak zorundayım erkekle sevgili olacak halim yok dimi
Kocaman teşekkür kuzum
Büyük konuşmak istemiyorum. Hayır desem başıma gelir, evet desem olmaz. 😂😂
Neden olmasin guven olduktan sonra
Yorum yok..
Amin 🙌🏻😂
Cevap
36Cevap
Çunkü sanal ortam iliskisi reelde tanımadıgın gormedigin ve nasıl biri oldugunu bilmedigin yerdir. Burada herkes kendini istedigi gibi tanıtıyor. Trolleyenler var bazsn. burada denk gelmedim ama bazı yerlerde kızlar kendini erkek erkeklerde kendini kız olarak tanıtıyor. Gibi gibi çok secenekler var
Sonucta saydıklarında sanal ortam oluyor instada sanal telefon numarasıda sanal. Bur yandan her iki tarafada hak veriyorum sanalda taniştıklarında kolay kolay bulusamıyorlar bulusma tanisma olursa olabilir
Bana o zaman ya troller denk geliyor ya da sanal ortam hakkında süphesi olanlar
Zaten sevgilim var ama olmasaydı yine de olmazdım ya çünkü uzak mesafe ilişkileri sevmiyorum ben ve fazla yürümezdi diye düşünüyorum ilişkimiz yani olmazdı yapamazdım nen
Oldum ama çok uzun yıllarımı aldı. Nedeni yok çekim nedensiz bir şey. Kimini ilgi etkiler ki kimini entelektüel birikim kimini fizik kimini egzantrik ilişkiler
Karşılıklı O güveni ve samimiyeti yakaladığın birisi olursa neden olmasın sevgili de olunur evlilik te olabilir karşına çıkan insana bağlı
Şu anki sevgilimle buradan tanıştık yaklaşık iki yıl önce iyi ki de olmuş dedirttiriyor bana ama herkes öyle değil tabii ki şanslıydık
Biziz neden
Biz seviyoruz sorun yok
Bunu paylaşıp paylaşmamak bize kalmış bir şey
Sosyal medya üzerinden ilişkilere artık karşıyım. Onun da en kralını yaşadık. Uzun bir süreçti, ilkti, ve sondu.
Ağmiin
abaza kaynıyo olum bura hepsi sapık pedo ve tacizci. kızlarıyla bile arkadaş olmam. bırak arkadaş olmayı mesajlara bile bakmıyorum
Ön hükümlü değilim. Nasibin nereden geleceğini kimse bilemez. Ayrıca buradakiler de insan, uzaylı değiller...
Kafa dengi biriyse ve sitede çoğunlukla varsak neden olmasın en azından bir anlamı olur siteye gelişimin
Evet, çünkü burası pavyon ya da tecavüzcüler koğuşu değil. İnstagram'dan tanışmakla burası arasında ne fark var?
Burdan 3 kızla buluştum 3nunde bahtı açıldı evlendi hepsi
Ben ruh hastası, bir ruh emiciyim. Kaçıyorlar hemen sonra karşına çıkan ilk erkekle evleniyor
Yayık
Ben gizli kullanıcı yaptım sanıyordum:/
::D
Şöyle düşün mesela seninle tanıştık sevgili olmam mı deyim? Sen sevgili olunacak biri değil misin yani😂
Fazlası böyle olur. Ha reeldeki ortamdan tanismisin ha buradan. Hatta reelde çoğu kişinin iç dünyasından bihaber olucagimizdan selam bile vermezdik
Olurum değil oldum zaten Zaten uygulamada vakit geçiriyorum sevgili yaptığımda daha eğlenceli olur
Burada İstanbul'dan küçük memeli , geniş kalçalı kadınlar beni bulsun
Olabilirim çünkü artık reeli sanalı pek kalmadı Reeldekilerden çok mu fayda gördük ki burdakileri yadırgayalım İnsan bile kaç yıldır tanıdığı sandığı insanı an geliyo hiç tanıyamadıgını farkediyo
oldum, cinsellik de yaşadım. hala daha başkasıyla da olurum. fırsatlatı kaçırmamak lazım.
Olurum ama uzun sürerse
Olunur insan sonuçta
Hayir burasi sadece makara
Makara kukara 😇
hayır olmam burada insanlar kendilerini istediği gibi tanıtabilir belki max fb olur geçerim
FB olurum en fazla
aynen
öyle malliklar yapmistim neyse deneyim deneyim
Sonuc kötü bitti anlasilan
Fbuddy olur shsj
Sevgili değil ama 3 tane çok iyi dostum oldu
Burdan tanıştığım 2 sevgilim oldu
Ben bu siteden evlendim ayrıldım hiç tavsiye etmem öncesinde de 5..6 kişiyle buluşmuştum
Yuh 🤨
🙄
Uyuştuktan sonra neden olmasın
Genelde beceriyorum burdan tanistiklarimi
Kararsızım tabi güvenilir biriyse düşünebilirim
Yaşınız kaç? Aralık doğru mu?
32
Keşke kabul etseniz de sizinle tanışıp sohbet etsek. Yaşım 26 :) ne dersiniz?
Olmadı
Yeniyim … sosyal medyaya karşıyım
Yanş zaten kendim için karşıyım… başka biri yokki.. yalnızım.. djdjdj
Karşı olduğum için yeni girdim buraya djdjdn
Kaderindekinin nerden Çıkçağını bilemezsin
Olabilir neden olmasın haha
Olmazdimm
Olunabilir
Anlasıyosam olabilir mesafe yoksa
Oldum hemde kackere evlide oldu buluştumda
Hayatımın kadını bile olabilir hiç belli olmaz
Nasıl biri olduğuna bagli
Sanal ortamlarda reel olmaz
olmaz
Hayır olmam
Niye olunmasın
Evet olurum. Reeldeki lerden daha iyi emin ol.
oldum :D
Daha önce oldum
Hayır
Olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?