Tinder gibi arayış içinde olan uygulamalarda takılan birinden sevgili olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tinder gibi arayış içinde olan uygulamalarda takılan birinden sevgili olur mu?
Evet, Tinder kullanan birinden sevgili olunabilir. Tinder, insanlarla tanışmak ve flört etmek için kullanılan bir uygulamadır. Bu nedenle, Tinder kullanan insanlar, yeni bir ilişkiye açık olabilirler. Ancak, Tinder kullanan birinden sevgili olmanın bazı riskleri vardır. Bu riskler şunlardır: Kısa süreli ilişki: Tinder, genellikle kısa süreli ilişkiler için kullanılır. Bu nedenle, Tinder kullanan birinden sevgili olursanız, ilişkinizin uzun sürmeyeceğini göz önünde bulundurmalısınız. Güvenlik riski: Tinder, çevrimiçi bir platformdur. Bu nedenle, Tinder kullanan birinden sevgili olursanız, güvenlik risklerini göz önünde bulundurmalısınız. Tinder kullanan birinden sevgili olmak istiyorsanız, bazı şeyleri göz önünde bulundurmanız önemlidir: İnsanın gerçek amacını anlayın: Tinder kullanan bir insan, gerçekten bir ilişki mi arıyor yoksa sadece flört etmek mi istiyor? Bu sorunun cevabını anlamak için insanla sohbet etmeyi deneyin.
Güvenlik önlemleri alın: Tinder kullanan bir insanla buluşmadan önce, güvenliğinizi sağlamak için bazı önlemler alın. Örneğin, buluşma yerini önceden belirleyin ve bir arkadaşınıza buluştuğunuzu söyleyin.
Bence olmaz ben aynı fikirde değilim. O tarz uygulamalar hakkında hiç iyi şeyler duymadım o yüzen ben öyle arayış içinde olan uygulamada takılan biriyle ne sevgili olurdum ne de başka bir şey.
Cevap
10Cevap
Yani sanal ortamdan o bu kadar haşır neşir olan ya da nasıl söyleyeyim geniş olan birisi olmaz buradan bile olmuyor çoğu zaman
Aynen öyle ben istemem şahsen öyle yerlerde takılmasını falan. Öyle uygulamalar genelde arayış içinde olan uygulamalar o yüzden benim sevgilim olacak kişinin öyle yerlerde işi dahi olamaz.
Tam sevgilim olacak kızsın 😄
Tinder kullanmadım nasıl olduğunu da bilmiyorum. Onun için bir şey deyemem.
Tiner kullanan anladım olur niye olmasın 😊
Arayış içinde olmazsa nasıl sevgilisi olacak?
Sevgilisi olan adam ama bu. Sevgilisi olduğu halde öyle uygulamalarda takılıyorsa o zaman olunmaz bence öyle biri ile. Sevgilisi olmayan adam zaten istediği yerde takılsın.
O zaman durum farklı
Olur neden olmasın. Ben neler biliyorum neler.
Yani burasıda pek farklı sayılmaz 😂
Nasıl tanıştığına bağlı
Olmam şahsen
Aynen bende olmam öyle bir yerde takılan kadından adamdan bence hayır gelmez insana. Ben ne sevgili olurum öyle biri ile ne de ciddi bir yola falan girerim.
Aynı fikirdeyjm
Olunmaz
Aynen bencede olunmaz. Öyle uygulamalar şahsen bana pek güven veren uygulamalar değil o yüzden ben güvenip öyle biriyle ne arkadaş olurum ne de sevgili falan.
Kullandın mı
Hayır tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?