Tam tersi durumda olabilir siz karıştırmamak için ne/neler yaparsınız?
Sonucu ayrılığa kadar gidebilir aman dikkat! 😁😂

İllaki ikizleri birbirinden ayıracak fiziksel veya karakteristik özellikler vardır. Diyelim ki yok o zamanda karşı taraftan saç rengini veya modelini değiştirmesi rica edilebilir. Aslında bunların hiçbiri gerek yoktur. Çünkü insan gerçekten birine aşık olduğunda sevdiği kişiyi kokusundan dahi tanıyabilir. Aşk böyle bir şeydir işte..
Yüzüme kalemle ben ya da çil yapardım😀😂
Mesela görsellerde; birinin gözünün altında ben var, diğerinin yok. Çocuklarda ise gülüş farkı var. Ağız yapıları farklı. Birbirimizden ayıran belirli bir özellik olur yani. Gerisi sevgilinin dikkatine kalmış. Vakit geçirdiği adamı tanımıyorsa yuh yani.
Mantıklı ve buradaki değer algısı kesinlikle özen ve dikkat bence de.
Aynen öyle
Teşekkürler
Rica ederim
Onun bana aldığı bir eşyayı kullanırdım. Ve sadece ikimizin kullandığı şifreli konuşma misal "bir kardan adam diğer kardan adama ne demiş? Cevap: neden her yer havuç kokuyor?" Gibi gibi.
Şifreli konuşma sağlamayı bende mantıklı buluyorum daha önce düşünmüştüm.
Cevap
11Cevap
Saç boyaması olabilir saç stili değişikliği olabilir.
Burada aslında önemli olan kardeş olanın göstereceği duruş. Yok ben o değilim derse tüm mesele çözülür aslında
Çok mantıklı haklısın ama sürekli bunu demek zorunda da kalmak istemezdim ben anlasın mümkünse yeter kör mü bu nasıl sevgilisiniz derdim ikizime 😂
Allahtan Neva tek yoksa çift mi? 😂
Hadi yine iyisin kurtardın paçayı 😅
Eşi sevgilisi onun kokusundan gülüşünden sesinin tonundan duruşundan bakışından her halinden ayırt edebilir yani diye düşünüyorum
Her zaman saçıma pembe toka ile geleceğimi söylerdim. <3
Tanıdım 2 tane erkek kardeş ikiz bide 2 tane kız kardeş ikiz birbirilerile sevgili oldular , cok garip nasl birbirini taniyorlar 😁😅
Helal olsun büyük risk 👏😅
Hee yaa 😂
Yalan yok bir imrenmiyor değilim
Sanki birken iki olmak güzel olurdu.
Karistirilmamak için illaki çözüm bulunurdu
Ufak tefek de olsa farklılıklar zamanla oluşabiliyor sonuçta
Diğer kardeşimin ağzını yüzünü yamulturum hayatı boyunca iz kalacak şekilde :) :) :)
Ya bunun iki hikmeti var bana benzedigi için adam gibi durmalı öyle absurt şeyler yapıp beni lekelememesi hemde baya bayağı belli olmasi için bu zamanda babama bile guvenmicen derler ki guvenmemde
Onun bana aldığı kolyedir bilekliktir onu takarım herhalde😂
Bana Özel aksesuar olur; bileklik, yüzük gibi daha kolay hale getiririm.
Tek yumurta ikizleri çok benzesede bir kaç gün sonunda ayırt edilebiliyor.
sevgilimse anlar gülüşümden tavrımdan ellerimi tutuşundan. :d
İkizim var ama benzemiyoruz ayrıca ben çok uçuk kaçık biriyim sevgilim beni ruhumdan tanırdı
Kafamı kazıtırım boyatırım bir şey yapardım :D
Sesli güldüm ya 😂
Karıştırmasın bizi abla ya :D
Ablası şimdi bir kere hadi karıştırabilir insanlık hali diyelim de ona zaten seni gerçekten seviyorsa bakışından konuşman tek hareketinden bile anlar farkı gözler kalbin aynasıdır diye güzel söylemişler zahmet olmazsa anlasın yani tabi 😅
Ne güzel söyledin ablacım :D çok haklıısın 😅✨
Beni başkasına benzetenler oluyor ama ikizim olduğunu sanmıyorum
Alnıma dövme yaptirim sjsjjs
"Benimsin" diye mi sfsfaf 😂
Dövme ya da size özel ikinizin bildiği ayrı bişey 2 kere göz kırpma gibi bir şey olabilir
O beni kokumdan tanır hiç merak etmee 🤭
Farklı saç stili ya da dövme olabilir
Karıştırsalar daha eğlenceli olurdu
Saçımı boyarım :d
Bir elime ip bağlarım
lens falan takardım sanırım..
Stilimiz rengimizdir, her şeyimiz zıt olurdu
koku...
fark edemeyecek kadar aptalsa ayrılırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?