bu sene kaldığım yurdun kantin çalaşanları tek yumurta ikizleriydi 1 sene boyunca 1 kere bile kesin olarak ayıramadık birbirlerinden sesleri bile aynı tek farkları telefonlarıydı oda biri note 2 diğeri note 3 :D
biriyle tanıştıktan sonra diğeri karşına çıkınca işler karışıyo biraz yanlış adamla muhabbet edebiliyosun o yüzden biz hiç muhabbet etmiyoduk yanlış adama fenk geliriz diye çünki adamların biri koyu siyasetçi digeri siyasetten uzak :D02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çevremde var çok yakınımda mutfakta hemde hepsi ikiz kardeş yumurtadan :D
www.maxikarizma.com/.../...-30-lu-xl-1000x1000.jpg00 Yorumla
Annem ve teyzem tek yumurta ikizi. Yolsa yürürken birileri gelip nasılsın ne var ne yok diye sorar anneme. O da normal normal cevap verir. Sonra bu kimdi anne dediğimde " boş ver kesin beni teyzen sanan biri " der :))
Aynı şey teyzemin de başına geliyor. O kadar benziyorlar ki ben bile annemle teyzemi, karıştırıyorum bazen.07 Yorumla- +1 yıl
Annem bir kaç ay önce ameliyat oldu evinde yatıyor. Ben de yemek götürdüm zile bastım malum annem gecelikle falan açıyordu kapıyı. Bir baktım annem giyinmiş kuşanmış. Aaa sen niye giyindin dedim iyiyim ben artık bak yürüyorum dedi. Yemeği bıraktım salona girdim annem salonda yatıyor kapıyı açan teyzemmiş meğer annemi ziyarete gelmiş :)))
+1 yılayy olmazmıı matematık bolumunu okuyordu
Kardesıının yerıne oss ye gırdı kız karddesıne eczacılıgı tutturdu kımsenın ruhu duymadı413 Yorumla- +1 yıl
yasantınız nasıl :D aynı evdeyken
- +1 yıl
ahhaaa cok eglencelı oyle bır evde yasamak ısterdım :) elbıselerınızı paylasıyor musunuz
- +1 yıl
en ıyı cevap ıcın cok merci
- +1 yıl
haha :D
- +1 yıl
ciddi ciddi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılEvet vardı okulumunda yağmur ve damla adında.Sınıfa yeni gelen öğrenciydim ve damla gelip bana merhaba dedi ve yerine oturdu 10 dk sonra yağmur geldi ve hoşgeldin merhaba dedi ben ise biz zaten tanışıyoruz dedim ona ve oda afallamıştı bu kız ne diyor diye halbuki ben afallamışım ikiside farklı kişilermiş :)) Gerçekten inanılmaz benziyorlardı ses tonları bile aynıydı hatta saç uzunlukları.Kaç yıl önceki bir olay fakat hala unutamam :)
01 Yorumla
+1 yılVardı ama çok önceden ikisi de erkekti ve onları birbirinden ayırmak o kadar zordu ki. Ben her gün onları ilk gördüğümde acaba hangisinin adı şuydu, ben bunları nasıl ayıracağımdı tek düşündüğüm. Zamanla benim için kolay oldu. Biri çok ciddiydi diğeriyse fazla sulu. Bir saçlarını farklı şekilde tarıyorlardı.
02 Yorumla- +1 yıl
Belki de haklısın.
bu dünya beni çekemiyor benden iki tane olsa nasil çekerdi... :D
ilkokulda en yakin arkadaşlarim ikizlerdi... Ben her gün onları karıştırırdım bu yüzden doğum günlerinde kolye almıştım üzerinde isimlerinin baş harfi yazıyordu böylece onları karıştırmıyordum.01 Yorumla
+1 yılvar, büyük amcamdan cift yumurta ikiz, anne tarafindan uzak akraba da ikiz var ama uzak akraba olan ikizler bazen kafami karıştırıyor gecen seneden kalma o taraf hangi ikizden cekildigimi bile anlamakta güçlük çekiyorum :)) benim de ikizim olsun ilerdeee umarım )))
00 YorumlaYakın iki erkek arkadaşlarım ikiz küçükken cok karıştırdım onları benle çok ugrasirlardı bir birlerinin yerlerine girerlerdi o zaman onları kıskanırdım çok yakınlardı ve onunda kıskanırdım simdi cok seviyorum onları kıskandıgım zamanlar cok oldu ama onları sevdigim zaman daha coktu
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar ve ben onlar için üzülüu-yorum.. küçük farklar var dikkatli bakmayınca anlaşılmıyor.. bakınca kendinden bir tane daha görmek bence güzel değil.. dünyada senden bir tane daha var huylarınız farklıda olsa ma amesela çift yumurta ikizleri farklı oluyor yinede her ikisi içinde ikiz olmak güzel olmalı..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsebebini yazdım aslında ben benden bir tane daha görmek istemem sürekli karıştırılmak istemem herkes böyle düşünmez ama benm gibi güşünnlerde var..
Cevap sahibi+1 yılzaten söylediğim gibi benm düşüncem aksini düşünende vardır..
+1 yılEvet sinifmda vardi isimlerini karistrydm digerine anlatcgm seyi oburune anlatiyodm karistiriyodum baya alistim sonradan , kiskanc degiller aslinda birbirleriyle dalga falan geciyorlardi :D baya gulduyolardi yaa ama yok kac puan aldin sen su derste merste , bn senden fazla aldim falan diye yarisiyolardi :D
06 Yorumla- +1 yıl
:D bizimkilerde bir kavga ederlerdi bir barisirlardi konusurlardi tekrar sonra
- +1 yıl
Benim ikizim yok ama kardesimlede ayniyim o konudu kus kalamiyoruz:d
- +1 yıl
Oyle valla:d
bizim işletme müdürünün meğer tek yumurta ikizi varmış bir gün girdim odasına bir sorun vardı onla ilgili konuşcaktım bir baktım iki tane aynı kadın şaşırdım birşeyler saçmaladım hatırlamıyorum onlarda güldüler alışmışlardır herhalde =)
01 Yorumla
+1 yılUzaktan tanidigim var ama yakin cevremden maalesef.. hani nebilim akrabalardan olsaydi belki benim bile olabilir umidi daha cok olurdu.. yinede allahtan ümit kesilmez inşaallah sağlıklı ikizlerim benimde olur..
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın zordur.. ama destek cikacak yardimci olacak es olursa biraz daha kolay olabilir...
+1 yılEvet tek yumurta ikizi erkek arkadaşlarım var ve cidden kıskanıyorum harika bir şey senden bir tane daha var ama bağımsızsınız mükemmel bir duygudur bence bide çok güzel bir duruşları var hele bir de erkek ikizler daha hoş duruyorlar...)
01 Yorumla
+1 yıltek yumurta ikizi birbirinin tıpa tıp aynısı oluyor değil mi?
Ailemizde ikizler oluyor 1-2 kuşakta bir denk geliyor ama dış görünüş olarak aynı değiller, farklılar01 Yorumla
+1 yılbenim akrabam var tek yumurta ikizleri tip olarak aynı olsalarda karakter olarak o kadarda benzemiyolar en basitinden birini facesi var birinin yok niyeyse biri fotoğraf çekip internete atmayı severken diğeri pek sevmiyo öyle şeyleri garip
00 Yorumla
+1 yılŞu zamana kadar ilkokulda 2, lisede 1kere karşılaşmıştım.Birisyle kavga ediyorduk sonra öbürü gelip selam verirdi afallardım tabi zamanla bir yerlerinden ayırabiliyordum :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ahah senin işin de zor ama ya :D
+1 yılLisede iki kız arkadaşım vardı. Öss ye girdiler aynı okulda aynı bölümü kazandılar. Hala sürekli aynı yerlerde aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar
01 YorumlaBizim sınıfta vardı. Başlarda hep karıştırıyodum kimin kim olduğunu sonradan alıştım tabi. Ve kıskanılacak kadar yakın iki arkadaşlardı.
01 Yorumla
+1 yılçok konuşma bundan yapıcam sana
rapunzelpictureparadise.files.wordpress.com/.../kiss-gif-2.gif01 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. 15 yıldır arkadaslarım olurlar ve sureklı karustırdıgımdan ısımlerıyle hıtap etmemeye gayret gosterıyorum. İşin tuhaf yanı ıse bu kadar zaman ıcerısınde ınları bırbırınden ayıracak hıcbır ozellıgı algılayamamıs olmam
01 Yorumla
+1 yılbenim var çok yakın arkadaşlarım imreniyorum ya aynı kafadalar aynı şeyi istiyorlar aynı kafaya sahipler aynı bölümü okuyorlar bir çok konuda hem fikirler bende istiyorum bazen öyle bir ikizim olsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
ya kısmanmak değilde imrenmek diyelim o ikiz ilişkileri o kadar iyiki uyumları filan :) ölye ikizim olsun daha ne isterim :)
var hemde bir aileden iki tek yumurta ikizleri iki oglan iki kiz tipkilarin aynilari :)
birde 3üzler var ama benzemiyorlar06 YorumlaBenimde ikizim var bizde tek yumurta ikiziyiz bu yaşımıza gelmemize rağmen herkes çok değişik bakıyo, sanki hiç birbirine benzeyen birilerini daha önce görmemiş gibiler
01 YorumlaŞahsen benden bir tane daha olsaydı depresyona sokardım kendimi
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de tek yumurta ikizim var. Bizleri ilk görenler başta karıştırıyorlar. Fakat zamanla alıştıklarında ayırt edebiliyorlar. :D
02 Yorumla- +1 yıl
Tek yukurta ikiye bölündüğü için fark olmaz. Belki büyükce beslenme şeklinden falan...
Çok sıkıntı hatta sikinti bişey.Her gün kavga ederiz 10 dkda barışırız.Nese lan vazgeçtim cok harika cool bişe her ortamda alfayız :D
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ben öyle olmak istemezdim.kendimden bir tane daha olucak.hoş değil gibi görünüyo ama tabi yaşamadan bilinmez
02 Yorumla- +1 yıl
ablam var zaten :) aramızda sadece 2 yaş var
kuzenim var. Biri kalp krizi geçirdi diğeride geçirdi ilk kalp krizi geçiren atlattı diğeri atlatamadı ve öldü.
01 Yorumla
+1 yılBen tek yumurta ikiziyim sorularınızı alıyım? :Dd fotoğraflarımızıda atabilirim isterseniz :D
02 Yorumla- +1 yıl
hizliresimyukle. com/images/2014/06/17/13b63f. j p g
hizliresimyukle. com/images/2014/06/17/3cc535. j p g
Son harfleri birleştir sakal v. b aynı olunca tam benziyoz :D
+1 yılayy ewt var babamla amcam tipa tip aynilar hani bazen karistiriorum ama sen canini sikma iyk bise hayatinda ise yarar elbet bigun
00 Yorumla5 yasinda ikiz yegenlerim var hala bilemiyorum hangisi kim.coook tatlilar
02 Yorumla
+1 yılevet var. acun un var misin yok musun yarismasindaki üçüzler bizim burada oturuyolar hatta dügün salonunda garsonluk yapiyolar. biri bir yerden cikiyo pesinden ikincisi cikiyo :D bilmeyen de şoka uğruyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilimin babasıyla amcası tek yumurta ikizi tanışmaya gidince amcasının elini iki kere öptüm heyecan var zaten bir de tesadufen aynı renk giymişlerdı rezil oldum ama olsun normaldir üzülme dediler :)
00 Yorumlavar :D arkadaşımın eski sevgili benimde eski arkadaşım :D ayırt etmesi zor oluyor :D
01 Yorumla
+1 yılYumurtalarımın son kullanma tarihi geçmişti, çöpe atmıştım. Bu soruyu görünce o aklıma geldi. bir duygulandım.
01 YorumlaVardı ilk okulda ikisini üst üste koyup dövdüm hahahahaa :)
00 YorumlaBen benden bir tane daha olsun istemezdm (bedenen )
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkiz var amca çocukları da ikiz.
İsimlerini biliyorum ama hangi isim kime ait bilmiyorum.00 YorumlaAslında tek yumurta ikizi olmak güzel biriyle buluşmaya gidemedinmi yolla ikizini :D
02 Yorumlakardeşlerim çift yumurta ikizi :) evet çevremde de tek yumurta ikizi var ama karıştırıyorum isimlerini :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcevremde yok
ama ikiz kücük cocuklar gördümmü cok hosuma gidiyor
hele iki minik kiz olunca
ve ayni seyleri giydiklerinde
coook seker01 Yorumla:) Ben tanıyorum ayırt edebiliyor insan ama gene andırıyorlar. Bir tane daha tanıdığım var zaten kesinlikle ayırt edemiyorum :))
00 Yorumla
+1 yılkuzenlerim çift yumurta ikizi onlardan başka da ikiz olan kimseyi görmedim çevremde :D
00 YorumlaEvet varlar. Pek bir şey hissetmiyorum iyi ki ikiz değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi bizim orada maksut ve mustafa adında ikiz kardeş var. Yaşları 45 felan. Ben mustafa olana sürekli maksut abi maksut olana sürekli mustafa abi diyorum. Sürekli karışıyor. Birbirlerinin aynısı neredeyse.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvleri bile aynı. Biri üst katta diğeri alt katta :D
vardı 2 kız 2 erkek tanıyodum genelde zıt oluyolar birbirlerine
00 Yorumla
+1 yıltanıyorum çk benziyolar kaşlarındaki izdn ayırıyorum onları
00 YorumlaEvet var, tatlılar. kıskanılacak bişeyde göremiyorum.
00 YorumlaEvet var baya hemde :) O videoyuda izledim bağımlısı oldum günde bir kere izliyorum :D
02 Yorumlavar cok yakin kankam olur kumestte yasiyir adi da civciv gecen bir tavuk cift sarılı yumurta yapmış hepsi birbirine benziyor zaten
00 Yorumla
+1 yılEvet vardi okulda biri ordan cikiyodu biri bir yerden karistiriyodum genelde :)
08 Yorumla- +1 yıl
lisedeyken bir gün maç yapıyorz millet sıraya girmeye başlamış yavaştan biz tabi bırakmadık maç yapmayı kızın birinin yanından birader geçti kız tam ona odaklanmışken top birden bana geldi kız döndüp bana baktığındaki bakışı hiç unutmam ''aynısından bitane daha '' diyebildi ama o bakış yok mu o bakış :)
- +1 yıl
Hahahaha :) yazik yaa soka girmis heralde :))
- +1 yıl
geçen birader kütüphanedeymiş gittim onun yanına çocuk beni gördü selam verdi tanımıyorum tabi neyse selamını aldım devam ettm baktm birader yok orada oturdum bekliyorum birader gelirken onuda görmüş çocuk ulan demiş birtek ben mi görüyom bunu şimdi biradere anlatmış bak bak tüylerim tiken gibi oldu falan filan koptum resmen adsasd
- +1 yıl
Kurgulasan böyle komik seyler cikmaz belki :) :) etrafinizdakileri sasirtiyosunuz heralde geneld :) :)
- +1 yıl
ben izmirdeydm birader memlekette tabi tarzlar farklı benim saclar 3 numara biraderinki uzun falan döndm dükkanda bir gün takıldm sonra yine şehir dışına çıktım kardeşime tepkiler aynen şöyle '' abi saçına noldu - nolmuş nan saçıma - abi saçına noldu (nasıl şaşırdıysa burada) - nolmuşş oğlum saçıma- abi dün kısaydı nasıl uzattın suratta o melül şaşkın ifadeyle :) birader anlattı koptum resmen adasd
- +1 yıl
Sende hikaye cok beli :) :)
- +1 yıl
Ee tabi :) :)
Benim de bir ikizim olsun isterdim.
Çevremde vardı eskiden taşındılar...11 Yorumlavar, okuldaki öğrencilerim :) ayırt bile edemiyorum:)
03 Yorumlagünün sorusu olmasına rağmen bu kadar az cevap gelmiş asd :D
03 YorumlaVar sürekli birbirlerinin yerine sınava giriyorlar kıl oluyorum.
00 Yorumla4-5 çift var benim çevremde çok sevimli duruyolar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin ikiz kardesi var bazen karistiriom uzaktan gorunce alisamadim hic zamanla ayirt ederim umarim :)
00 Yorumla
+1 yılLisede yakin arkadaslarim vardi tek yumurta ikizi. Bence gayet sempatik..
00 Yorumla
+1 yılbizim ailenin genlerinde var ileride çocuklarımın ikiz olma ihtimali var. ama asla ikizimin olmasını istemezdim
00 YorumlaTanıdığım çift yumurta ikizi var ancak sanki tek yumurta ikiziymiş gibiler, birbirlerinin kopyası, kimse ayırt edemiyor
00 Yorumla
+1 yılVar, kaç senedir tanıyorum daha yeni ayırt etmeyi başardım asdsda
00 Yorumla
+1 yılVardı vardı , Sadece burunlarından ayırt ediyordum o da taa dibine kadar girmem gerekiyordu.
00 Yorumla
+1 yılKeske bir ikizim olsaydı :/ insallah ikiz cocugum olur :) ikiz arkadasim var çok da sempqtik :)
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat