Gizli Üye(18-24)+1 yılO da senin sorunu burdan diğer erkeklere ve kızlara söylüyüm gerçekten sevgili olup devam ediceksiz buluşun yoksa devamı kötü olur
Seninde bu konuda hiçbir yapacağın bir şey yok hep böyle yaşayacaksın ömür boyu huzursuz olucaksın eşin de mutlu olmucak ilerde dert edicek belki de en ufak sinirinde kolay bahane ile gidecek bu kadar erkekle veya kızlada çıkılmaz ki
Bence herkes kendisine biraz da olsa dikkat etsin
Size de iyi karşılaşmalar diyecek bir yorumumuz yok KS ailesi olarak sen zaten baştan mahvetmişsin yani hiçbir şekilde eski halinede dönemezsin
Bu böyle gider yıllarca
Belki eskilerin takip eder yerini öğrenir
Hesabından bakar gittiğin yerleri öğrenir lili gibi platformlardan
Asarım keserim li erkekler demişsin üstünede basarak
Bu durumdan çıkamassın iyi şanşlar aklın başına geldi umarım ama geç geldi bu yazdıklarımı yeni sevgili olacak erkek ve kızlar okursa güzel ve detaylı bilgi olur
Biriyle çıkmadan önce o kişiyi araştırın etrafında fazlaca erkek fazlaca kız varsa uzak olun
Böyle erkeklere yüz vermeyen kız
Kızlara yüz vermeyen erkekler gerçek erkek ler işte
Hemen tanışdınız diye kimseye ig adresinizi vermeyin gizli olun biraz sizi kimse tanımasın el olmayın
Eğer gerçekten bir erkeği veya kızı gördüğünüzde bu olur derseniz içinizden doğru insan derseniz araştırıp sohbet edip soru sorup onunla muhabbetini devam ettirir devamı gelir böylece şehrinde rahat rahat takılırsın o kişileir görmeden
Yazımı beğenirseniz sevinirim güzel açıklayıcı yazı yazdım fikrimce03 Yorumla- +1 yıl
Altı üstü eski sevgili, sanki adam öldürdü milleti dolandırdı😅 neden birkaç erkekle buluştu diye kötü olsun? Takip eder vs kasmışsın kanaatimce, insanların hayatları bizden farklı olabilir ve evet geçmişi geçmişte bırakabilen insanlar mevcut
Cevap sahibi+1 yılBen yorumu mu yazdım canım kim onaylarsa kimde onaylamazsa saygı duyarım fikrine ben böyle düşündüm
- +1 yıl
O eski sevgilileri tarafindan tacize ugrayan katledilen siddet goren psikolojik baski gormeleri yuzunden intihar edenleri de duyuyoruz maalesef oyle diyorsun da tek taraftan bakmak basit olmamali bu kadar ve akil daha basta degilken yasa gelip is isten gecene kadar bu islere bulasmamanin onemini bir anlatamadik simdi diyeceksin ki boyle olmayan kisiler de az once saydigin seylere maruz kalabiliyor ben de onu diyorum en azindan meyil verilmemeli biz kendi hemcinslerimizden cekiniyoruz korkuyoruz bu ne cesaret gonul eglendirme isleri ciddiyet yok o yok bu yok sonra neden seven kisi kalmadi kimseye guvenilmiyor sevgiye saygiya onem verenlerin nesli neden tukendi sadik erkek kiz kaldi mi da bilmem ne 10lu yaslarindaki cocuklar bile artik sevgili oluyor el ele kol kola igrenc lan otur dersini calis it ne aski meski cocuk gelmis 20 yasina 10 tane sevgilisi 5 tane flortu var ee tabi guvenmez kimse kimseye cok normal zaten her sey manevi duygular ne zaman hayvansi sekilde tuketilmeye baslandi iste o zaman anlami kalmadi bir seyin anne babalarinizin evliliklerine bakin cogu birbirini gercekten seviyor ve evlilikleri uzun suruyor omurluk demek ki onumuzde harika ornekler varsa bize ibret olmali iste o kadar tartismaya acik bile degil konu simdi bakiyorsun yok flort cikti yok uzaktan yok fb her turlu pislik lanet sey turedi aldatmamak anormal olmus esini neden cunku gecmisten gelen aliskanlik sadigim desen millet ayiplayacak mal misin herkes yapiyor diyecek hale gelmis her sey bu kadar acik ve net ortadayken daha uzerine konusulmaz bence
En İyi Cevaplar
Benim memleketimde de öyle bir kadın vardı. Küçük bir kasaba. Kadın kasabada neredeyse herkesle ilişkiye girmiş. Hatta bazen ikişer ikişer ilişkiye girmiş. Neyse sonuç olarak evlendi ve gayet rahat. Kimse de gidip kadının kocasına senin eşin şöyle böyle demiyor. Yaşarken ne düşünüyordun? İstedin ve yaptın. Şimdi ne oldu da yaşadıklarından sıkılır oldun? Yoluna devam et.
10 Yorumla
Zor dava keşke diyorum insanlar çorap gibi sevgili değişmese, adam gibi sevmeyi bilse, bu yüzden de tiksiniyorum mutlu bir yuva kurma hayali bile geçmiyor artık aklımdan bu lanet olası pislik devir yüzüne
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kafaya takma böyle şeyleri hiç bir şey olmaz. Olsa bile, eşin yanındayken bir şeyler derlerse önce yalanla sonra ayrıca daha önce teklif etti kabul etmedim ondan böyle dedi de.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGör bir şey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBirincisi evlisiniz ve evli olduğunuzu insanlar artık biliyorsa, parmakta yüzüğünüz de varsa sorun etmeyin. Şerefli bir erkek, asla evli bir kadını eski sevgilisi bile olsa rahatsız etmez. Eğer o kişiler de bu şeref varsa sizde sorun etmeyin. Kocanıza her şeyi anlattıysanız, onunda sorun edeceğini düşünmüyorum.
100 Yorumla
+1 yılAnlamdığım troll sorular niye vitrinde oluyo hep şeşflefkek her neyse bunun bir troll olduğunu unutup ciddi cevap vericem olm yorumdakiler sanki kendileri sütten çıkma ak kaşıkmış gibi sallamışlar hakaret etmişler (sanki hadlerineymiş gibi). Ulan siz çok mu doğrusunuz kız 20yi geçmiştir demiş torumlardaki özellikle o hakeret edenlerin 40 50 sevgilisi olmuştur ne haltlar yemişlerdir gelmişler burada ahlak bekçiliği yapıyorlar... ironik sadece
https://vt.tiktok.com/ZSdGkQ8Qk/?k=1
Kesinlikle yorumları okuyunca benim mood23 Yorumla- +1 yıl
trole bokunu çıkartan yorumla cevap vermek..
- +1 yıl
@SelanicBombs İWLFĞWPFŞWKFĞW. Sana ne?
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sonuçta eski sevgili. Adam olan evli bir kadına bakmaz bile. Geçmişte herkesin sevgilisi oldu. Senin çekineceğin bir durum yok.
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık evlenmişsin ve kendine yeni bir hayat yeni bir düzen. kurmuşsun..
Bu saatten sonra geçmişe bir sünger çekip yeni hayatına ve geleceğe odaklanmalı ve eşinle birlikte mutluluğun tadını çıkarmalısın..
Geçmişin peşini bırakmaz diye endişe ediyor ve mutluluğum bozulur diye tedirgin oluyorsan dahi hiç bir şey olmaz rahat ol. eşinden önce yaşanmış bitmiş gitmiş şeyler..
Yolda denk gelsen bile eskilerle kafanı çevir görmezden gel yolunu değiştir..
Tel numaranı değiştir. Seni eskiler arayıp rahatsız etmesin.
Eğer ki seni yolda denk gelir ve rahatsız eden olursa hiç uzatmadan artık evlendiğini söyleyip hemen oradan uzaklaşmalısın.10 Yorumla
+1 yılAnlamadım bir şey var Eskileri görmekten Niye korkuyorsun ki sonuçta evlenmişsin yani bu kadar basit
617 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntılılar ya hepsi asarım keserim havasında tipler. Çekinmiyorlar yani yanımda eşim varken bana bakmaktan laf atmaktan maganda kılıklı insanlar. 18 yaşına kadar olduğum şehirde gezip tozmadığım erkek kalmadı neredeyse, sonra üniversiteye gidince aklım başıma geldi ama işte sonradan.
- +1 yıl
o asarım keserim havasında olan gtten bacak sabıka kokan varlıklar emin ol üçüncü sınıf varlıklardır bi bk yiyemezler
- +1 yıl
O asarım keserim tipler dışarda öyleler. Bi sıkıntı çıkarıp içeri girince görüyoruz onları. içerde etekli ablalara dönüyorlar
- +1 yıl
o asarım keserim diyen tiplerle niye takıldın o zaman manyak mısın?
- +1 yıl
@Mlee_sts valla ya, giderler bârzo dürzü heriflerle yiyişirler sonra gelip efendi erkeklerle evlenirler anlamıyorum bu kadınları.
- +1 yıl
@FakDıSistım halısın
Soran+1 yılEvet o zaman canım. Bu tip insanlarla takıldım diye onlardan biriyle evlenmek zorunda olduğumu düşünmüyorum.
Soran+1 yılG. rizekalıydım*
- +1 yıl
Pisman misin peki simdi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neyden tam olarak neden yani pismanlik yasamana sebep olan sey veya seyler nedir mesela
Soran+1 yılGeçmişimin b*k çukuru olmasını istemezdim, hani kendim için de değil de eşime bunları yaşattığım için üzülüyorum bazen. Ne zaman dışarı çıksam birini görüyorum, burada bu şekilde tanınan bir insan olarak değil sıradan kimsenin tanımadığı bir insan olmak isterdim. İnsanların arkamdan neler konuştuğunu biliyorum, bunları hakediyor muyum bilmiyorum. Kandırmıştır onu da öyle evlenmiştir falan diyorlar. Kandırmadım, ama yoruyor beni, bu şehirden taşınabilme imkanım olsa bi dakika durmazdım, utanıyorum gerçekten. Ben eşime eski sevgililerimin kimler olduğunu söylemedim ama o duyuyordur illaki. Bunlara sabretmek zor olsa gerek.
- +1 yıl
Esine yasattigin ne acaba kendisinin gemisi piril piril steril mi ki de boyle dusunuyorsun insanlar baska sekilde ismini ansa cok mu kalmak isteyecektin orada yine ayni sekilde yasasaydin insanlarin ne dedigi onemli mi bu kadar kimse ilk sevgilisiyle evlenmiyor ki artik vicdanen neden rahat degilsin onu anlamaya calisiyorum bir seylerin kiymetini mi anladin esin mi cok duzgun birisi yalan da soylememissin ki soylesen belki daha cok vicdan yapardin muhtemelen sen karmasanin icinde kalmissin kardesim ama pismanlik duyman bence son derece iyi bir sey inancli oldugunu ya da olmasan bile mantikli biri oldugunu hadi o da olmadi evliligin onemini bir kisiye sadik olup olmamanin zorunlulugunu anlamis oluyorsun bu zamanda ne cesaret erkeklere bu kadar guveniyorsunuz bi arkadas olarak bile hemcinslerimizden cekinirken ileride zaten evlenilecek yani neyse ifade edemedim demek istedigimi yanlis anlasilmadan soylemek ifade etmem pek de mumkun gorunmuyor
Soran+1 yılOnun bana söylediği kadarıyla 2 tane sevgilisi olmuş onlar da fazla sürmemiş. Önceden takmıyordum milletin ne dediğini yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyordum daha bi kaç senedir işte kendime geliyorum yeni yeni. Evlenmeyi de hiç düşünmüyodum. Ben Müslüman değilim. Böyle bi adamla evlenerek ona kötülük yaptığımı düşünüyorum bazen. Hani benimle olmasaydı bunları duymak zorunda kalmazdı falan. Gizlediğim bişey yok ama ne bileyim ondan utanıyorum. Soru başlığı bu şekilde değildi bu arada değiştirilmiş. Eşime karşı olan utanç hissinden bahsetmiştim, değiştirmişler.
- +1 yıl
Su yazdiklarini ss alip guncellemeye konuyorsa yuklesene bir soran kendin herseyi itiraf etmissin bk cukur pismanim gibi kelimeler her seyi acikliyor niye baska yorumlarda tam tersi tavir takiniyorsun senin iyiligin icin soyluyoruz bu herkesin basina geliyor bu devirde zaten vicdanin olmasaydi rahatsiz olmazdin bunu ss alsana bi lutfen kendin aksam dusun sorgula kendini bak bakalim seninkinden farkli bir sey mi soyluyormusuz allasen
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılne hikaye ama :)
ufak yerde yasiyorsun 20 den fazla insanla takildin simdi evlendin ayni yerde yasiyorsun :)
buraya kadar tamam :)
kocanda orada yasiyor ama bu adamlari tanimiyor ufak yer ama evlendigin bilinmiyor :)))
yani kotu senaryo bu30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik geçmişe çekilen bir çizgidir güzelim. maalesef eve kapanarak sadece aklî melekelerini ürkütürsün. İnsan görmek, tanıdık görmek kadar doğal bir şey yok dışarda. Her gördüğümüzden de hoşnut olmuyoruz, buda doğal. Bence sen geçmişi unutmuş rolü yap ilk etapta, daha sonra bu fikire alışır zaten takmazsın. Herkes eski sevgilimi görürüm diye eve kapansaydı, sokakta gezen kadın göremezdik yahu.
20 Yorumla Şimdi şöyle bir şey var. Yorumları da okudum hepsi asarım keserim havasında tipler demişsin. Sen bir kere evlendiğinden söz ediyorsun ve bu adamlarla önceden bir şeyler yaşamış olabilirsin fakat önceden. Onlar asarım keserim dese ne olucak git polise ver. Herkesin geçmişinde olabilir kocanda bunu kabul edemeyip yargılayacak biriyse sıkıntı tabi.
20 Yorumla
+1 yılMaalesef geçmişin sıkıntılıysa, insanlar bunu sorun ediyor. Haklılar da, sorun istemiyorlar. Huzur istiyorlar.
Severek evlendiysen bir sorun olmamalı, geçmişinde kalan biri ile karşılaştığında konuşmak zorunda değilsin. Burada önemli olan onları geçmişte bırakabilmiş olman.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılNişanlı bir arkadaşım var, ilçede yaşıyor. Onun da geçmişi bir hayli kalabalık. Hatta eski sevgililerinden biri nişanlısının iş arkadaşı. Ama şuana kadar ne oldu? Hiçbir şey😅 sizi yanyana görünce laf söyleyen olacağını sanmıyorum, boşuna kendini germemelisin
10 Yorumla Durumunuzu çok iyi anlıyorum. Psikolojik düşünün hangi erkek yanında başka bir erkek olan kadına , kadın selam vermedikçe selam verebilir. Görmeyeceksiniz , görsenizde görmemezlikten geleceksiniz. Alyansınızı görünür halde tutup eşnizin yanında durduğunuzda haa bu kadın evlemiş diyecekler. Sakın bu konuda utanmayın. Onların ilişkisi olmamışmı birsürü sizce. Yalnız belalınız derecesinde sorunlu bir durum varsa onunaresi bambaşka. O zaman şehir değiştirmek gerekiyor. Sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendi tercihini yapar ve hakettigini yaşar kusura bakma herkesin tercihi kendi elinde öyle bir geçmişten böyle bir yola girmeden önce bunları düşünmeliydin ya da eşinin bu durumları bilmesi lazim. Mesela ben de günümü gün ederim ama evlilik karşıtıyım bu şekilde düşünüyorum
00 YorumlaGüzelim, önceden birsürü sevgilinin olması hata değil. Genç yaşlarda doğal olan hareketler zaten, ki bir yorumda eşim haberdar demişsin o zaman kesinlikle sıkıntı yok. Eşine bu konu hakkında açıklayıcı konuş bence. Görürsen hem senin hemde eşinin rahatsız olacağını, kötü hissettiğini, ters ters bakıp laf atarlarsa sorun çıkacağını söylemek kimseyi küçük duruma düşürmez. Hem böylece ilişkiniz daha güçlenir ve seni anlar. Dışarı çıktığınızda ona güvenip çık ve eskilerini görsen bile göz ucuyla bile bakma. Bu sizin ilişkiniz artık hayatında o var. Bir sorun çıkarsa da hiç bekleme polisi ara. Eşin anlayışlı olacaktır eminim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. ya acıkcası kolay bir durum değil haklısın, bir de kücük yerlerde insanlar birbirini tanır derler. ama sunu dusunmelisin kimse parmagında alyans olan , kolunda kocası olan bir kadına selam vermez, veya bakıs hapsine almaz tanısa bile cunku bu nedenlerden cok kolay kavga cıkar , hatta kan cıkar kimse bunu goze alamaz, almaz. bu yuzden için rahat olsun, kimse basını derde sokmak istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye utanıyorsun geçmiş sonuçta senin gibi bir arkadaşım vardı tabi bu erkek çocuğun düzenli ilişkiye girdiği kız vardı memlekete gittikçe haliyle karşılaşıyor kızın eşi çocuğu var beni görünce başını eğiyor ama inanki ben ondan daha çok utanıyorum yerin dibine giriyorum derdi.
10 Yorumla"aşırı ahlaklı tertemiz insanların bu sitede işi ne" derken? burası randevu evi mi? ne zannediyorsunuz siz burayı anlamadım... kaldı ki çoğu kişi size "geçmişiniz kimseyi ilgilendirmez" demiş... bence trolsüznüz
21 Yorumla- +1 yıl
Sevdim baya iyi yorum 😃🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım öncelikle sürekli instaya ve whatsapp a hepsi görecek şekilde eşinle foto at. Elinde yüzüğünle gez. Eşinle gez. Zaten eşin varken yanına gelmiyorlar onu da yaşadım. Fotoları paylaştıktan sonra takipte kalan varsa çık. Profil resmini de kocanla yap. Hala yanına gelmeye cesaret eden varsa kocana hemen söyle arkasından iş çevirmediğin belli olsun. Elini tut kocanın dışarda. Zamanla bu korkun azalacak. Artık senin evli bir kadın olduğun bilinecek. Kocan sana bu yüzden kötü davranacaksa kendisine onun geçmişini hatırlat. Kimse temiz değil. Seni koruyup kollamak onu görevi artık. Hiiç korkma öptüm
00 YorumlaBaşın dik dursun öncelikle ve geçmişi geride bırak, tutupta geleceğine doğru taşıma yanında. Beynini arındır olumsuzluk içerikli bu tarz senaryolardan. Kendi kendine korkular yaratıp sonra da tutsağı olma bu korkuların. Evlenmişsin bir erin var hayatında ve sende hatunsun bir ere, geçmişinde hayatında olan hem cinslerim eğer biraz karakter sahibi ve adamlarsa evlenip yuva kurmuş bir kadına zelal getirecek bir hareket ya da konuşma da bulunmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız belki de ben çok büyütüyorum kendi içimde.
+1 yılSen çekindiğini belli ettikçe onlar damarina basar gir kocanin koluna aslanlar gibi gez gezecegin yeri ne ayıbin varda sanki herkesin yedigi ayni bok sen en azindan bekarken yapmissin simdi evli kadinlarin yemediği bok yok maziye bi silgi çek caninida sıkma mutlulugunuza bakin
25 Yorumla- +1 yıl
burada ki cahil cühela en az kendi gibi kirlenmiş ucubelere de sesleniyorum hanginiz sutten cikma ak kaşıksınız kokuşmuşlar sizi
- +1 yıl
Her halti yiyin sonra kudurun böyle asil cahillik bu
- +1 yıl
Tamam hadi tıpış biz bozarız seni üzülürsün
- +1 yıl
Hadi boz hodri meydan
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kınamak istemiyorum ama siz de hak ediyorsunuz. Hayatınıza o kadar çok kişiyi almak nedir, nasıl midesiz olabiliyorsunuz... Kocana geçmişini anlat ya da şehir değiştirin.
20 Yorumla
+1 yılEşin bunu bile bile evlendiyse harbi m@lmış gerçekten hakiki m@l
58 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyorsunki buradaki yorumlara baksana hemen hemen hepsi aynı kafada çok genişler yani
- +1 yıl
@Bir_Müslüman_Türk onların karaktersizliği
- +1 yıl
Öyle demeyelim sonra linç yiyoruz
- +1 yıl
Kendisi de erkek kasaridir belki hahaha
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 şimdi çoğu böyle napalım yani şuradaki yorumlara baksana artık kaşar bile kaşarlığını kabul etmiyor
- +1 yıl
Ne olacakti ki baska ben kimsenin isminin onune olumsuz bir durum bildiren sifati yakistirdigini gormedim dunyadaki en beyinsiz insani getir zekiyim diye kendini savunur en kotuyu getir kendisi oyle oldugu icin kotuluk ona normal gelir en vicdansizi getir sonsuz vicdan sahibidir kendinden duysan hic bir insanin slak da olsa evet ben slagim dedigini duymayiz mesela akillari pazara cikarmislar herkes yine kendi aklini secmis dolayisiyla dunyanin en kasarini getir sana dunyanin en namuslu insaniyim diye kendini pazarlar
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 haklısın
Neyden çekiniyorsun eşin de geçmişte illaki görmüştür seni birileriyle bırak da adam sırasını yaşasın
32 Yorumla- +1 yıl
Komik 😃 dikkat ederiz biz öyle şeylere evlenene kadar bekledim benim gibi tertemiz şekilde evlenen vardır çok
- +1 yıl
Offf mihriban yerin dibine sokmus ustunu de ortsene biraz hahaa
@kahvelikadin amin herkes hakettigiyle evlensin biz oyleysek biz gibi olanlarla evlenmek en dogal temennimiz sonucta
+1 yılbana trol sorusu gibi geldi... yani hangi kadın "18 yaşına kadar olduğum şehirde gezip tozmadığım erkek kalmadı neredeyse" şeklinde bir cümle kurmaz; gerçekten bu böyle bile olsa bu cümleyi kurmaz
10 YorumlaEe yapmasaydın, yaramazlık yaptıysan sonuçlarına katlanacaksın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarken hep dikkat ettim tertemiz evlendim kimsenin eline beni utandıracak bir durum vermedim
536 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Kahvelikadın çok iyi yapmışsınız zaten bu kadın da utanacak bir şey yapmamıştır sadece pişman olduğunu dile getiriyordur kusursuz insan olmaz herkesin kusurlu hatalı olduğu bir durumu vardır elbet bundan dolayı kusurunuz yoksa başka yerden vardır elbet elin eline değmedi diye temiz olduğunuz anlamına gelmez tövbe eden de temizleniyor kirlenmiyor değdi diye pis olduğu anlamına gelmez büyük konuşanın başına her şey geliyor evli olsanız bile bi bakmışsınız aynı hatayı yapmışsıniz büyük lokma ye büyük söz konuşma
- +1 yıl
Ben böyle kendini öven insanların yıllar sonra ne haltlar yediğini de görüyorum bir insan yasadıklarıyla değil ağzından çıkan sözüyle temiz olmalı bence bu kadar kıran döken pislk içinde olan insan varken bu zamanda artık eli degenden daha kirli oluyor dil yarası kişinin yaşadıklarından ağırdır
Cevap sahibi+1 yıl@dilinitutkurtul bu kadın için yorum yapmadım evlenmeden yaşayan insanlar var nefis istekli ve bende korkarım Allah kimsenin başına vermesin bu zaman da zina normalleşti sosyal medyada buluyorlar falan ondan dedim yoksa bende insanım beşer şaşar demişler eşimde yapmaz çünkü iğrenç buluyor günah haram diyor yaşamayan çok insan var dikkat eden ama insanalar öyle işte herkese saygı duyuyorum beni ilgilendirmez kimsenin hayatı
Cevap sahibi+1 yıl@dilinitutkurtul niye yaşamadın evlenemeden kimse ile yapmadım bunla gurur duyuyorum evet nefsimi tuttum nefis istekli bende insanım ama yapmıyorum istemiyorum ondan yazdım övünmek için yazmadım öyle olduğu için yazdım off yani herşeye ima yapmayın bu kardeşimize yasadiysa saygı duyuyorum kendi tercihi
Cevap sahibi+1 yıl@dilinitutkurtul çok sinir oldum yorumuna diycek Kelime bulamıyorum herkes yasyacak diye bir kaide mi var nefsim var tuttum bu nedir ya böyle doğruyu yazdım diye hava mi atmış oluyorum yeter artık kendinize bakın ben yaşamadım dedim o kadar Allah düşürmesin eşimde erkek olduğu halde o da yaşamamış biriydi insanlara saygı duyuyorum herkesde bana saygı duymalı bunu yazdım diye beni aşağılama yapamazsın yok ne haltlar yerdigini bilirmiş...
Cevap sahibi+1 yıl@dilinitutkurtul evet kusurum doğruları yazmak dürüst olmak o yüzden hep topa tutulurum gerçek hayatta da... zina yapanlara kirli demedim Allah muhafaza etsin şeytana uydurmasın zina çirkin bir iştir uzak durun diyor bu yani yapmadım yapmayacam demiyorum bende insanım beşer şaşar ama dikkat ediyorum dedim o yani alttan alta laf sokanlardan nefret ederim yok bu kadın da yapmamıştır seninde kusurun vardır bilmem ne sinir oldum yorumuna yaptı mı dedim ya da bilmem ne saygı duyuyorum herkesin hayatına saygısız yorum yapıyorsunuz alttan alta laf sokma ima aşağılama var bana kendinize bakın işinize bakın
Cevap sahibi+1 yıl@dilinitutkurtul ben kirleniyor mu dedim okudukça sinirim artıyor istediğiniz gibi anlamayın zina çirkin iştir uzak durun diyen Rabbimiz kirlenmiyorsa yapın bana ne yaa off sizin seyiniz beni ilgilendirmez benzaten hesabı kapatıcam kafam dağılsın diye açtım yorumlar üzüyor bende insanım
- +1 yıl
Arkadasimiz kuvvetle muhtemel bir benzeri durumu yasayip pisman olmus biri ondan dolayi boyle soyluyor ee yasayan da yasamayani yerin dibine sokuyor dalga geciyor asagiliyor hor goruyor ne yapacagiz simdi tabiki gurur duyacagiz gencligin hevesine sacma sapan yalan asklarina dusmedik diye biz ozellikle sectik bunu irademizle asil gurur duyulmasi gereken budur diger turlu kendi hemcinslerimden ornek vereyim yasayanlar dalga gecip nasil erkeksin homoseksuel misin adam misin deyip yasadiklari kisilerle cetelesini tutup pis pis seyler anlatip gurur duyuyorlar bunlar hayvan gurur duysa nolur baslarim oyle ise zaten yasayanlarin hemen hepsi de bu tarz seylerden yoneliyor o tarz seylere sonra yok ozgurum yok toplum baskisindan kurtuldum yok soyleyim yok boyleyim yok herseyi yasamak lazim bir kez geliyoruz yazik kendileri gibi olan baska erkekler kendi ailelerinden birine bir bakis atsa kiyameti koparirlar ama bunu hic dusunmezler zinadan uzak durmak icin tek basina yeterli sebep ayrica herkes bir sey yasamiyor su aptal kafadan bir cikin artik inananlar icin dinimizde temiz olanlar temiz olanlara layiktir bunu biz soylemiyoruz zaten ve ayrica hanimefendi size her konuda kusursuzum dememis oyle bir insan yok zaten ama evliligin oldugu su dunyada zinadan her sekilde uzak durmak kusursuza yakin olmak demek
- +1 yıl
B konularda neden gocunakmisiz bunu soylemekten he buyuk konusma konusunda haklisin ona bir sey diyemem yine de bir sey dememek gerekiyor ama bunlarin yayginlasmasi normallestirilmesi biz gibilerin asagilanmasi bizi kanser ediyor bir uere kadar sabrediyoruz yoksa en basta yasayanlar bizi taslayip yerin dibine sokarak hakaretvari seyler soyleyip tersliyordu bir de yaftalar var gerici yok yobaz yok toplum baskisi yok cahil yok o yok bu yok su bunlar da maalesef yasamayanlari da manipule ederek diger tarafa cekiyor zaten dogdugumuzda zina yapmamais olarak doguyoruz yasayip gurur meselesi haline getirmek de neyin nesi aile denen bir kurum var ya bosanma oranlarina bak mutsuz evliliklere aldatmalara bak bakalim zina yapanlarda mi daha yaygin yapmayanlarda mi birakin gidin ya sanki yanlis bir seyi mantigi savunuyoruz yasadiysan ya bir daha yapmamaya calis ya da inancliysan tovbe et bir daha bulasma madem yargilamayacagiz sen de yargilama bekarken tertemiz evlendim utanilacak bir duruma mahal vermedim demis kendinden bahsetmis birini yargilamamis ki allasen uzerine alinmissin yillar sonra ne halt yedigini biliyorum demis bir de lan zaten digerlerinin evlenmeden once ne halt yedigi belli yasamadigi sey kalmamis neyden bahsediyorsun dilini tut kurtul bence sen kardesim @dilinitutkurtul
- +1 yıl
Ya utanmasalar zina yapmayanlar en ahlaksiz namussuz diyecekler ya su devirde yuh artik
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 yaşamayan birine ne haltlar yediğini bilirim demiş yazıklar olsun yani bu cümle bitirdi beni
- +1 yıl
O neden kaynaklaniyor biliyoruz yasayip pisman oldugu icin oyle soyledi hic bir sey yasamamis olsaydi der miydi tabiki de hayir bir de madem pisman oldun ama bunu hic yasamamis uzak durmus kendini sakinmis olana niye satasirsinki halbuki kendi oyle olmadigi icin nu tavri takiniyor bir zamanlar oyleydi cunku ayrica kendinden ve esinden bahsetmissin tamamen neden bu kadar saldirgan davranmis onu da anlamadim kimse hakkinda bir sey dememissin arkadas baya alinmis o kadar ki bir sey soylemeyip sadece zina yapmadim desen oracikta katlediverecek seni anlamadim yani acayip tuhaf bir durum
Soran+1 yılBen kimse ile yatmadım, sevişmedim.
Cevap sahibi+1 yılSizin için yazılmadı yaşayanlar için konuştuk evlenmeden yaşayan insanlar için konuştum herkes kendini bilir sizlik durum yok
Soran+1 yılTertemiz evlendim yazarken karşınızdaki insanın kirli olduğunu düşünerek yazdınız ama. Ayrıca cinsel ilişki insanı kirletmiyor ve ben herhangi bir dine mensup değilim. Temizlikle seksi bağdaştıramadım açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılTertemiz derken kimseye kirli demedim bekâret den bahsettim işinize geldiği gibi anlamayın! cinsellik kirletmez ama zina çirkin pis iştir diyen Rabbimiz bende Müslümanım inancım bu söyledim teşekkürler uzatmayalım ok
Soran+1 yılBekaret insanı temiz veya kirli yapmıyor, iyi günler.
Cevap sahibi+1 yılValla yapıyor bekaret bir kızın herşeydir burada detay anlatmak istemiyorum erkeklerin okuduğu platform da önemli bir şey
Soran+1 yıl🙂Anlatacağınız detayları tahmin edebiliyorum, bu senaryolar sadece pis zihniyetlerinizin ürünü.
Cevap sahibi+1 yılSenin Zihniyetin pis olmasa burada hakaret etmezsin bana zihniyetim de insanlığım da temiz iyidir çok şükür kimseyi yargılamıyorum kimsenin görüşüne kirli zihniyet demiyorum saygı duyuyorum sizde olmayan saygıyı duyuyorum herkes özgür ama bazı değerlerden bahsettim o kadar!
- +1 yıl
Soran kardesim biz de onu diyoruz iste bu arkadasimiza hic bir sey yasamasan bile kiz arkadas erkek arkadas olunca bile yollar ayrildiginda insan nasil pisman oluyor hemen hep istisnasiz ozellikle ilkler cevremden gordum hep boyleydi bir de burada cinsellik var sen dusun olay ne hale gelir ayrica sende de birak tek bir kisiyi pek cok erkek gecmisi soz konusu yani su devri goz onunde bulundurunca kadin erkek farketmez akla her turlu sey geliyor yani hic bir sey yasanmasa bile bu sefer de gonlune pek cok kisi girmis oluyor bu da rahatsiz edici ki sen de bundan rahatsizsin birak tek kisi bile hic bir sey yasanmasa bile sinir bozucu olabiliyor sonucta zina sig bir kavram degil zaten ona yaklasmak bile sikintili yapmayi gectim duzgunce seviyeli ciddi dokunmadan hoslanmak sevmek zor degil ben hep oyle sevdim mesela iki kisa suren platonik biri ilkokul biri lisede onun haricinde iki tane de farkli zamanlarda aile vasitasiyla tanisip duzgunce seviyeli medeni bir sekilde oturup tanidik tanistik aradik arastirdik sorduk sorusturduk baktik uygun degiliz birbirimize sans ve hellallik diledik karsima cikan gelecekteki esime de soylerim ve sorarim cok onemli benim icin cunku biz bir seylere dikkat ediyorsak hak ettigimizle evlenmeliyiz degil mi bizim sucumuz gunahimiz ne peki simdi yazik yani zaten sen de rahatsiz veya pisman olmasaydin boyle hissetmezdin gel bulasma bir daha su islere ya da esinle baska yere tasinin boyle seyler guveni sadakati sevgiyi saygiyi zedeler cunku insanin fitratinda evlilik var buna ters gidildigi icin yasaniyor bunlar anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama durum bu
Soran+1 yılSizin inancınıza göre bunlar zina ve uzak durulması gereken şeyler. Ben bunları zina olarak görmediğim halde yapmadım. Erkeklerle gezdim, ortamlara girdim evet. Eşimden de gizlemedim. Ve dediğiniz gibi evlenmesem daha iyiydi. Evliliğe uygun davranışlar değil haklısınız. Ama ben de kirli değilim. Taşınacağız yakın zamanda, şu an için bu mümkün görünmüyor.
- +1 yıl
Bunun inancla dogrudan bir alakasi olmamakla beraber inancli olanlarin ozellikle uzerine dusmesi daha onemli orasi ayri bir konu zaten bu sekilde devam edilirse ikili iliskilerin ne anlami kalacak ki bir gun onla bir gun bunla bir gun sununla sevgi saygi sadakat guvene kiskancliga noldu hayirdir bunlarin hepsi manevi ve soyut kavramlar sen de bunlara gereken onemi vermedigin icin su an rahatsizsin demek ki inancla alakasi yok herkes icin gecerliymis oyle degil mi kendimizi kandirmaya bir kenara birakmamiz lazim bir kere kisi kucukken bile kendine ilgi gosterilmedi mi kiskanclik krizine girebiliyor saygi sevgi gosterilmedi mi bunu disarida daha cok ariyor ee ama bakiyor ki guvendiklerinden hep kazik yiyor sadakat desen suanki ese karsi baglilik hissedilmiyor veya tedirginlikle yasaniyor hal boyleyken ben neden kadin erkek iliskilerini bunlarin yipratmadigini soylemeyeyim ki bak tamamen mantik zaten bu seni Şu an rahatsiz ediyor bir kisi bile olsa yine aynisini hissedecektin neden cunku Şu an onunla evli olmadigin icin doyle de dusun aynisini senin esin yapti diyelim hadi bunlari salla Şu an baska bir kadina ilgi duysa senden saklasa hic bir sey yasamasa ama aldatmaya yonelse yavastan yavastan sen de yakalasan ne hissedersin
Soran+1 yıl@nebakiyorsun iç sesim, teşekkür ederim 😆
- +1 yıl
Bekaret zina haricinde insani gayet de kirli ve yapiyor dunyanin neresinde olursa olsun tum kulturlerde inanclarda ya da inanci olmayan toplumlarda neredeyse kotu olarak anilan bir seyden bahsediyoruz battigi icin kendinizi savunmayin neticede benzer seyler sifatlar isminizin onune gelecegini bir sekilde biliyorsunuz onun disinda kirli insan evet ben kirliyim demez zaten gider baskasina soyler cunku kimse isminin onune kotu anlama gelebilecek bir sifati yakistirmaz isterse dunyanin en hayasiz insani olsun gidil sen hayasizsin denirse savunmaya gecer bu ama kendisi de farkindadir aslinda zaten soranin bu sekilde rahatsiz olmasinin nedeni tam olarak bu kimse kendini kandirmasin kiz bakireyim bir sey yasamadim diyor ayrica biz de diyoruz ki olay sadece bekaret filan degil etik kismi gtunuzle yorumlamayin bir seyi neyse sorancim seni de vicdaninla hayir cozum yolunu da soyluyoruz bir daha asla bulasma kendini sakin boyle devam ederse bosanirsin cevreni degistir ortamini degistir yeterki hatanin farkina varip kararli bir sekilde bulasmamaya ant ic diyoruz ama halen daha gidiyor israrla binlerce kelimnin paragrafin arasinda sadece temiz kismina takiliyor ya seni vicdaninla basbasa birakiyoruz anlamayacaksin ama rahatsiz oldugun sey bizim soyledigimiz seyle dogrudan alakali hatta bizzat kendisi neyse sen rahatsiz olmalara devam et kardesim duzgunce yorum yapanda kabahat uygun kelimelerle anlatinca anlamaz aksi sekilde ifade etsek dalasa girer ne diyim baska
Cevap sahibi+1 yıl@nebakiyorsun hakaret etmeye devam edersen adliye de biter bu iş defol başkasına bulaş
- +1 yıl
Noldu şikayet ediyorsun dokundu mu?🤣🤣
- +1 yıl
Bizim adliyemiz obur hayatta birak ibret olacak varliklar olsun ki onumuzde dogruya daha siki sarilalim yanlistan uzak duralim bir zamanlar kendileri de oylelerdi zihinleri dusunceleri o kadar kirlenmis ki zaten kirli temiz dedigimiz asil mesele bu ama anlamiyorlar iste o birbirlerine olan veya karsi cinse karsi olan az once saydigim kavramlarin onemini bilseler bile sirf inatlarina savunurlar son kez soyluyorum soranin boyle dusunmesi zaten insanin icinde olan bu manevi manevi deyince simdi yine inancsizim falan der mala anlatir gibi anlatayim soyut olan onemli kavramlar diyeyim (sevgi saygi guven sadakat vb.) bu kavramlarin soranda olusturdugu ic rahatsizlik zaten bu soruyu sormaya itti diyoruz baska hangi sekilde soylemeliyim ona ragmen israrla hala bu tipteki kisilerle muhattap olmalari cok tuhaf bunlar iflah olmaz uzun sure ama ileride bir gun muhakkak anlayacaklar is isten gecmis olacak dogruyu farkedecekler veya en azindan zararin neresinden donulurse kar oldugunun anlamini ogrenecekler birakalim ahlak yoksunu kirden kararmis erkeklerle muhattap olsunlar her defasinda tekme yiyip yine de onlara gitsinler cok acil akil fikir ihsan diliyorum her biricigine
Cevap sahibi+1 yıl@nebakiyorsun valla yorum resmini çektim silmek bir şey değiştirmez uzatmayın
- +1 yıl
Ayrica bir temiz kelimesi olaylari buraya getirdi soran uzerine alindiysa fazla da soze gerek yok kiz kendi nasil oldugunu soyledi kimseye bir sey demedi ilk basta ben de tertemizim diyebilirdiniz demek ki kendinizi oyle gormuyorsunuz ve bundan anlam cikarip kendinizi savunmaya ve karsiya saldiriya geciyorsunuz ironik ve acikli cidden farkinda olup ayni zamanda inatci olmaniz
Cevap sahibi+1 yılHakaret yorumları siliyosun ama ben hepsinin resmini çektim nasıl olacak
- +1 yıl
Kiz boş ver sunlari bu aptal dusunceleri savunmakta israr ettikce kalplerini kiran duygularini somuren onlari pisman eden safliklarini kullanan onlari parmaginda oynatan sevgi saygilarini suistimal eden guvenlerini kiran pislik ve hayvandan farksiz olan erkekleri de aslinda savunduklarinin farkinda bile degiller o kadar zihinleri bulanip bilincaltlari kirlenmis ee ne de olsa hak ettikleri onlar neden savunmasinlar davul bile dengi dengine yeter ki biz gibilerle duygusal bag kurup bizi de kirletmesinler yazik hic yoktansa doner insan yanlisindan bundan sonra dikkatli adim atar mantigini anlamak bu kadar zor degil hala duygusal bakiyorlar olaya bunlarda da suc var o pislikler de bunlardan dolayi gaza gelip daha da arsizlasiyorlar sonra duzgun insan kalmadi kalmaz tabi sorumlusu sizsiniz az sorgulayin kendinizi yazik ya bizim de annemiz kiz kardesimiz var bu kadar yoldan cikilmaz ya erkegin namussuzundan uzak durun kadinlari bu hale getirenler ezen doven seven siddet gosteren katleden yan gozle bakan taciz tecavuz eden de yine o namussuz kirli erkekler zaten bunlara da cok kizamiyorum ama az akil fikir ya size her biri cok deger verdigi icin yaninizdalar Şu an hepsi degil mi birakin gidin allasen ya
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 canım ben adliyeden avukattan çıkmıyorum çokda bayılmıyorum meraklı değilim davalık olmaya uzatmayalım bitsin gitsin tamam hadi herkes yoluna
Cevap sahibi+1 yılÇok stres oldum bu yazıların hepsini silersen sevinirim soran kişi sana diyorum bu sayfa ile ilgili bildirim almak istemiyorum artık tamam kendi aranızda devam edin adım geçmesin
+1 yılGeçmiş gitmiş olaylar. Rahatsız olmana izin vermem hata bı kere. Kimse seni yargilayamaz. Olmuş geçmiş herkesin hayatında birileri oldu kendini bu şekilde sinirlayip durma. Kendi kendini yargilama
08 Yorumla- +1 yıl
@GopÇocuğu orasını bilemem işte tehlikeli olan da o inşallah başına dert almaz
- +1 yıl
@GopÇocuğu belki sadece konuşmuştur
- +1 yıl
Kızım sen de ne diye yattın erkeklerle hay Allah im ya sadece konuşsan neyse yani
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılAsarım keserim diyenler sana eşinin yanında laf yapacak kadar cesaretli değillerdir adamın ki****dan kan alırlar :) afedersin çıktıkları yere gömerim parça parca
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Afedersin ama tam olarak kaç tane eski sevgilin oldu?
İfade ettiğin gibi çoksa, şehir değiştir veya kocana durumu anlat.02 Yorumla
Soran+1 yılSaymadım çok fazla oldu işte, eşim ondan önceki hayatımdan haberdar saklamadım hiç bir şeyi
Geçmişteki yapmış olduğun deneyimler ve hatalardan ders cikardigin müddetçe kimseye hesap vermek zorunda ve utanmak zorunda değilsin. Artık evli. Bir bayansin
00 Yorumla
+1 yılEski eskide kaldı eskiden yaşadığın kötü şeyler varsa çekinmen normal derim eski sevgilin gider eşine anlatır bir şey olur orasını bilemem ama sen kendinden eminsen huzursuz olmana gerek yok
03 Yorumla- +1 yıl
Of yine mi sen hep kullanıcı adın farklı
- +1 yıl
@aaaaaaao hatırladın mı knk
- +1 yıl
Eski eskide kaldı diyerek normalleştirme
Sıkıntılı tipler değilse ve görmezden, tanımazdan gelirsen bir şey olmaz. Sen belli etmediğin sürece eşin ne bilsin o kişilerin senin eski sevgilin olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılİşte bu sebebten kafam rahat 22 yaşındayım bazen üzülüyorum hiç sevgilim olmado el ele tutuşup gezemedik falan diyorum yolda gördüklerime özeniyorum Bi yandan ilerisi için de iyi olacağını düşünüyorum
00 YorumlaAzcık seçici olsaydın keşke evleneceğini düşünseydin buna başka ne yorum yapılabilir ki şehir değiştirin bu kadar takıyorsan
10 Yorumla
+1 yılSen böyle yapıyorsan Mia Khalifa ne yapsın? Kadın evlendi ama dünyanın her erkeği onun her halini biliyor
10 YorumlaKeşke böyle yapmasaymışın ama neyse Kötü olmuş bence eşin ile konuş üstü kapalı dahi olsa anlat durumu yanlış anlaşılmasın sonra
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış?
- +1 yıl
@Freddy1616 niye ki
+1 yılolabilir ya bu cok normal burada sana soyle boyle diyenler neler yapti kimbilir takma sen onlari hem esininde olmustur sonucta bir suru sevgilisi bence okdar buyutme kimseye hesap vermek zorunda degilsin mutlu olun daima inslah🙏🙏
10 YorumlaKaç yaşındasın ki okadar sevgilin oldu eşin bilse neder acaba
012 Yorumla- +1 yıl
Senin olmadi sanki
- +1 yıl
1 tand
- +1 yıl
Ben kolay kolay asik olmam
- +1 yıl
Degilim
- +1 yıl
Erkek arkadasim var ama onunla hem sevgili hem dost gibiyiz
Soran+1 yılEşim biliyor ondan öncesini, 23 yaşındayım.
İlk taşı günahsız olalıniz atsın
Duyanda genel ev pavyon gibi yerlere gitmiyorlar sanır önüne gelenle yap kadın yapınca namus de...00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir geçmişi, yaşanmışlıği vardır artık evlisiniz bunu görürler bir şey demez ya da yapmayacaklarına gire sizde sorun etmeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin koluna gir ve gözlerini kapat.
160 tane yorumdan benimkisi daha uygulanabilir en azindan ! 🙂00 Yorumla
+1 yılBence hiç sorun etme eski eskide kalmış snaki laf atıcaklar bişe yapacaklar yapsalar bile nolmuş yani hiçbişe olmaz takma çıkarım ben olsam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİl değiştirin. Eşinize durumunuzu açıklayın. Şeffaf olun...
Zor , ne diyebilirim ki.
Geçmiş geçmişte kalsa da, karşına çıkıyor işte insanın..00 Yorumla
+1 yılKanka çözüm basit
Bir tişört bastırıp üzerine "exler yanaşmasın" yazdır kocaman
Bitti gitti00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok ya şehir değiştir ya da hazmetmesini sağla. Ayrıca görüyor olabilirsin ne olacak ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörsen ne olacak ki? Bakmadan geçebilirsin yanlarından. Adı üstünde eski. Onların da kendi sevgilisi ya da eşi olabilir o esnada seni düşüneceklerini düşünmüyorum. Sıkıntı olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yuzden en basinda sevgilimle birbirimize karşımıza çıkacak ne varsa anlattik esinle bunlari konuşmaliydiniz. Eskilerin olmasi cok normal ama hayatındaki insan bilmeli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu düşüncen çok saçma zamanında herkesin sevdiği oluyor neler neler yapıyor ama herkes hayatına bakıyor evlenip gidiyor seninde başın dik olsun ama böyle dediğine göre üzerine sünger cekememissin bu düşünceden önce bence evlilik tekrardan gözünden geçirdeydin sanki gelip eşine böyle şeyler yaşadık karınla demenden mi korkuyorsun anlamadm
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu düşünceye kapılirsan evliliğin uzun sürmez senin takinti haline getirmişsin
Ya ne var bunda insanların geçmişi geçmişte kalmalı takılma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar sevgili yapmasaymışsın sen de. Midesiz misiniz ya sinir oluyom şöyle tiplere şimdi gelip feministlik taslamayın bana. Erkek de olsa aynı tepkiyi verirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi sıkıntı şu. Acaba yediği humarlardan eşinin haberi var mı yoksa diktirmeyle kandırdın mı? Kesin kandırmışsındır kanınızda var bu yüzden hiçbiribize acımıyorum bile
12 Yorumla- +1 yıl
Puhahaha diktirdin mi diyor bi de 😂 erkeklerin beyni bu sekilde calıstığı sürece ohoo
Cevap sahibi+1 yılİnsan gibi söylese geçmişimde bu oldu diye anlarım. canım yerine koyuyorsa başına ne gelirse üzülmek
Zamanında yediğin hurmalar gün gelir böyle tırmalar.
10 Yorumla
+1 yılBaşka şehre gitmeyi teklif et kocana imkanınız varsa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. yoklarmış gibi davran kendine güvenin olsun alttarafı evlendin ya bu kadar abartmayın nolur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocan bunu bilerek evlenmedi mi gecmisin oldugunu kocan biliyodur kiskansa evlenmezdi kocan sorun etmiyosa gerisi umrunda olmasin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Ondan once adi ustunde gorursen selam verme bakma yokmus gibi davran bir kizi 100 kisi ister 1 kisi alir kendine eziyet cektirme
00 Yorumla
+1 yılAnlatma 😂 dışarı çık rahat rahat gez bu vakitten sonra kimse birsey demez
00 YorumlaGeçmişimden, asla kaçamazsın dedikleri bu olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılDün yediğin hurmalar gün gelir tırmalar... 😃 Hep söylüyorum, geçmiş geleceği etkiler.
00 Yorumlaİyi de geçmiş geçmişte kaldı. Eski adı üstünde. Sen evlenmişsin artık, onlar çekinsin :d
00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat