Eşimin arkadaşlarıyla şehir dışına gitmesini istemiyorum. Haksız mıyım?

Eşimle dün akşamdan beri çözemedigimiz sorun var. Biz Diyarbakır da yasıyoruz , esim dün akşam arkadaşlarıyla sözleşmiş 3 kişi Mardin'e gitmek istiyor içlerinden birisi bekar.
Arkadaşına bana sormadan hemen tamam demiş (ben şehir dısına dedemleri görmek dısında hiç çıkmadım ona da annemle beraber gidiyoruz zaten asla tek olmadım) +( daha önce Mardin'e benimle gitti gezdi daha neyi görebilir?)
Ben de kabul etmeyecegimi söyledim evli olan eşiyle gitsin bekar olan ailesiyle ya da bekar arkadasıyla gitsin kardeşim napayım yani. Bekar olan bi kızla buluşsa tnışsa yanında evliler de var. Tamam ahlak meselesi kişiden kişiye degişir önemli olan kocamın davranısı ama ben böyle bir ortama dahil olma ihtimalini bile istemiyorum. Şimdi de saat 9 da arayacaklar hadi nolur gideyim diyor. Ben istemiyorum uzak bir şehire gitmesini. O istemeyince de benim yapmadıgım şeyler oldu.

Güncellemeler
1 yıl
Kabul edip git demeler ve sonradan yine gitmesine karşı cıktıgım bu direniş de ortak (sadcee benim tarafımdan) karar ile gitmekten vazgeçmiştir😃 yarın beraber gidelim dedi ve kabul edildi.. EVLİYSEN KARINLA GİDERSİN , EVLİ OLUP BEKAR GİBİ TAKILMAK İSTEYEN GENİŞ MEZHEPLİ GVTOLOJİ BİR KADINLA EVLENEBİLİR.😃 mağaramdan Saygılar ve selamlarla... 😃 (Bu arada bu adam esir degil istedigi zaman dışarı çıkar gezer , sadece sehir dısına gitmesini istemedim olay kapandı daha kudurmayın😃)
Eşimin arkadaşlarıyla şehir dışına gitmesini istemiyorum. Haksız mıyım?