- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi yapmışsın bencede evli bir erkek bekar biri gibi eşini evde bırakıp şehir dışına gezmeye gitmemeli. Bünyan eşim beni hamile halimle bırakıp Diyarbakır’a gitti, neymiş arkadaşlarından birinin tayini çıkmış onun kutlamasını yapacaklarmış arkadaşı yemek ısmarlayacakmış. Benim iznimi almadan gitti geldi. Hoş olmuyor böyle şeyler. Bazı konularda bana hayır diyebiliyorsa başkalarına da hayır diyebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBir insan evleniyor diye mahkım olmuyor bunu insan neden anlamıyor evleniyorsun diye arkadaşlarını silemezsin eğlenmekten vazgecmemelisin bana saçma geliyor evlenınce eşini kısıtlamak insan kısıtlanmak için mi evlenir. Kusura bakmasın evlendiğim zaman ne ben eşime şunu yapma buraya gitme derim ne de eşim bana bunu giyme buraya gitme diyebilir aldatan adam senin gözünün önünde de aldatır zaten şehir dışına gitmesine gerek yok
00 Yorumla
1 yılHaklısın ama evliler daha beter emin ol. Evli diye çapkınlık yapmayacak diye bir şey yok. Bende 2 evli erkeğin gitmesi daha tehlikeli. Öte yandan sana izin vermiyorsa kendi de yapamaz. İzin vermemekle iyi yapmışsın. Karşılığında sende git kız arkadaşlarınla ancak öyle izin ver kendini saf yerine koyma.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBir kişinin nereye gideceğine ya da nereye gitmeyeceğini yorum yapmak birazcık saçma olur ama tabii ki bu konudaki rahatsızlıklarını dile getirebilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBana göre güven varsa aslaa karışılmamalı çünkü aynısı senin için de geçerli sürekli eşlerle bir şeyler yapalım kafasında olmayın tamam güveniyorsun böyle arada arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirmek istemesi kesinlikle çok iyi gelir kendisine de kendinize biraz özgüveniniz olsun bu kadar karşınızda ki insanı darlamayın. Bende arkadaşlarımla gezmek isterim sürekli eşimle gezemem ya arada nadir de olsa böyle değişiklikler iyi gelir karşılıklı güven varsa güven yoksa zaten o kişiyle işim olmaz.
10 Yorumlaniye bulundugu bir yerde gezmiyorlar da başka bir sehire gidiyorlar ben bunun altından cımbızla biseyler bulup onun başının etini yerim karısı burdayken ne hakla arkadaşlarıyla başka bir sehire gidebiliyor üstelik benim haberim olmadan benden izin almadan gidemez hiçbir şekilde bende izin vermezdim arkandayım askim devam et.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence de eşiyle gitmesi daha iyi. Sen kocana izin vermiyorsun. Kadınına izin veren erkekler var. Ben şahsen ona da karşıyım. İnternetten şehir dışından biriyle konuşuyorlar gizlice. Sonra annemi görmeye diye o adamın yanına giden çok. Ne karınızı , ne kocanızı şehir dışına yalnız yollamayın.
35 Yorumla- 1 yıl
Yapacak olan her sekilde bi yolunu bulur yapar
Cevap sahibi1 yılOzaman kocanıza izin versin tek başına gitsin. Madem öyleyse. Soruyu soran sen değilsin biliyorum ama kadın gidebiliyorsa erkekde gitsin
- 1 yıl
Ee gitsin benim kocam gidebilir yapacak olan heryerde yapar yaparsa da ortaya çıkar zaten
Cevap sahibi1 yıl@KatilSincap hadi hadi. Yeme beni. Kıskanç sizi
- 1 yıl
Vallahi ya
Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Çok paranoya bagliyosun bence 3 günde bekar olan kız bulucak tanisicak yanindakilerde bilmem ne serbest bırak biraz bence evlendin diye esir almadın kimseyi oda seni öyle
23 Yorumla
Soran1 yılEsirlik durum yok istedigi zaman çıkan gezen insan sadece sehir dısına gitmesini istemedim o kadar. Karısıysam karısmaya hakkım var. Paranoyalık durum yok , yanındaki arkadaslarını tanımıyorsam olay bitmiştir
Soran1 yılSenin güvendigin daglara kar hiç yağmamış belli ki 😃 , zamanla değişir insan hisleri düşünceleri de değişir. Şimdiye kadar sorunumuz olmadı olmayacağı anlamına da gelmiyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan diyoruz biz hayat bu ummadıgın insandan beklemediğin şeyler görürsün
Haklısınız. Ama ben böyle bir durumla karşılaşsam bana ne kadar müsamaha gösteriliyorsa o kadar gösterirdim. Yani benim kız arkadaşlarımla tatile gitmemi sorun etmiyorsa o da gidebilir tabi. Aksi aynen böyle olurdu.
00 YorumlaGüncellemeyi okurken kahkaha attım 😂 'mağaramdan saygılar ve selamlarla' ahahahahah...
Ya işte diyerbekir hatunu ya 😃
Erkek adam dediğin hanımının sözünü dinleyecek arkadaş, hanımcılık her türlü kazanır 💯00 Yorumla
1 yılBen de istemezdim kesinlikle iznim de olmazdı. Sevgilim veya eşim sadece benimle gezsin isterdim. Hem tedbirli hem kıskanan bir kadın olarak tavrını çok haklı buluyorum 😊✌️
10 YorumlaAy helal kız ben de mağara değiştim bu ay eskisi küçüktü daha geniş kapsamlı olana geçtim, bir el atar mısın sen de mağaranın içi siyah siyah bir de hep toz pembeye boyayalım 🥳🎀
00 Yorumla
1 yılBence yerden göğe kadar haksızsın. Eşine samimi olarak acıyorum. Evliliği müebbet hapse dönüştürmüşsün.
07 Yorumla
Soran1 yılİstedigi zaman dışarı çıkıp gezen birisi , istedigi saatte de geliyor. Sadece sehir dısına cıkmasına kararı geldim diye müebbet zannediyorsun yenge baya geniş sanırım buna bile müebbet diyorsan evdekiler seni görmüyor sanırım😃 arada bi eve ugra. Biraz da kendine acı. Biz tatlıya bagladık da senin düşünce sıkıntılı. Bu kadar genişliği eşine de uygularsan rengeyigine dönersin 😃
- 1 yıl
Açıkçası ne yazdığını okuma gereği duymadım ama bu kadar uzun cevap verdiğine göre dediklerim çok doğru demektir. Hadi iyi akşamlar.
- 1 yıl
Peki, çok haklısınız. Size tavsiyem, mutlu evliliğinize bakmanızdır. Sizi daha fazla rencide etmek ve üzmek istemiyorum. Tekrar iyi akşamlar :)
Soran1 yılÜzmek mi rencide etmek mi 😃 uza dayıcım uza 😃
Soran1 yılAman çok da fifi 😃
- 1 yıl
@asdafsfa seni günün birinde karın boynuzlayacak ama bakalım 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSen haklısın o isteyince yapmıyorsan sende istediğinde yapmayacak ama bırak gitsin erkek sonuçta kadın kuşum evde oturur bekler
040 Yorumla- 1 yıl
O zaman kadında isteyince gitsin erkek sonuçta ne
- 1 yıl
@Kalllisssa kaydın komşu evde oturur
- 1 yıl
Kadında gider gezmeye.
- 1 yıl
@Kalllisssa kadın evde oturacak
- 1 yıl
Erkekte evde oturacak.
- 1 yıl
Evde otur kocanı bekle gitsin Mardin’e erkek adam
- 1 yıl
Öyle bir şey yok erkek dizini kırıp oturacak bekar arkadaşlara bir anlık şeytanlıkla uyabilir evde durması güvenli.
Soran1 yılHee aynen gitti Şu an ... 😃 kırdı dizini oturdu yanımda , akıllı adam karısını dinledi tabi. yarın tıpış tıpış gideriz Mardin'e gezer kocamcım istedigi kadar😃 evli barklı adam ne işi var tek basına Fink atacak. Erkek dediğin evinin huzurunu düşünğr arkadaşlarıyla yiyip içip gzmeyi degil
- 1 yıl
@Kalllisssa kadının işi temizlik yemek bitti çocuk doğurup oturacaksınız evde
- 1 yıl
😂😂😂Şam şeytanı gibisiniz Diyarbakırlı inadı varmış diyorlar doğruymuş 20 senedir ben memleketim mardini görmedim bırak gitsin adam be
Soran1 yılSizde essek gibi elin kapısında calısıp akşam evde zıkkımlanıp zıbaracaksınız ozaman antin kuntin gezmeyi tozmayı icat etmeyin
Soran1 yılBen Diyarbakırlı değilim sivaslıyım kayseriden Diyarbakır a da gelin gelmiştim 😃 evladı ana doğurur büyütür memleket değil 😃 inadım her zaman beni mutlu etmiştir , yarışmacılara da basarılar dilerim 😃
- 1 yıl
Ben eşşek gibi çalışmıyorum doğru ama beyefendi gibi yiyip içiyorum aha biletimi aldım öğlen 1 de trene binip Marsilya’ya gidip gezecem akşam eve döneceğim 😂
- 1 yıl
Adam olup karınızın sözünü dinleyeceksiniz. Erkek öyle arkadaşlarıyla gezip tozamaz başka şehirde aldatır bekar arkadaşına uyar tıpış tıpış karısıyla gezecek nokta.
- 1 yıl
@Kalllisssa karım yok bulamadım bende avrupada fıldır fıldır geziyorum annem gel türkiyeye birini bulup evlendireyim seni yeter artık deyip sövüyor bana😂
- 1 yıl
Doğru olanı yapıyorsun 👍 sen evlenme fıldır doldur gez
- 1 yıl
@Kalllisssa evlenecem artık eninde sonunda bir kadının eline düşüyoruz bari erkek düşeyim de dışarda yemek yemekten ciğerim soldu
Soran1 yıl20 senedir gitmedigin memleketine git de gör ozaman Marsilya da Fink atacagına.😃 Evli adamın gezmeyle tozmayla işi olmaz olacaksa alacak karısını gezecek. Bosuna mı evleniyoruz biz gezi arkadaşım olmayacaksa , oyun arkadaşım olmayacaksa ne halta yarıyor aceba pardon 😃 iyi benle evlensin arkadaşıyla gezsin... Hı hı gezer aynen kafasında 10 dikişle 😂 neyse canım kocamcım yine aile saadetini daha kıymetli gördüğü için arkadaşlarına el salladı 😃
- 1 yıl
Kız kardeşin var mı bekar senin gibi bizimkileri alıp geleyim bende böyle biriyle evlenmek istiyorum yenge
- 1 yıl
Yok kardeş sen evlenme kimsenin başını yakma bu kafayla arkadaşlarınla fıldır fıldır gez
Soran1 yılAllah'tan kardeşim yok olmayan kardeşim adına mutluyum suan😃
- 1 yıl
@Kalllisssa evlenecem karımı da ülke ülke gezdirecem sen karışma
- 1 yıl
Benden iyisini mi bulacak ya havalara bak havalara😂
- 1 yıl
Ne hanımı erkekler var seni kim ne yapsın:d
- 1 yıl
Hanımcı
- 1 yıl
@Kalllisssa benden iyisini bulmaz bu Türk kadınına ne yapsan yararlanamıyorsun arkadaş gel Almanya’ya İspanya’ya gidelim desem bahane bulur laf çarpar neden böylesiniz 😂
- 1 yıl
Tamam abicim
- 1 yıl
@Kalllisssa tamam teyze
- 1 yıl
Teyze annendir amca
- 1 yıl
@Kalllisssa anneme kurban ol teyze
Soran1 yılDöööööşmen döööğşşmen
- 1 yıl
Annen bana kurban olsun amca 36 yaşındasın bana teyze demeye utan
- 1 yıl
@hynjinnnn helal kız arkandayım 😂😂 sen adam edersin bunu
- 1 yıl
@Kalllisssa geldin mi yine Allah’ın cezası😂
- 1 yıl
Geldim orta doğulu gerici yobaz
- 1 yıl
@Kalllisssa bana mı dedin Kezban
- 1 yıl
Başka kime diyeceğim orta Doğu yobazı kadını evde oturtan yobazsın kezbanın önde gidenisin at ağızlı
- 1 yıl
@Kalllisssa saçmalama ya benim karım prenses gibi yaşar öyle değilim ben
- 1 yıl
Başta ne yazdın kadın evde oturacak demedin mi ben gezerim dedin
- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılTas toprak gormeye gitmiyorlar sonucta. Bi sebepleri vardir. Durust olsaydi sorun yoktu. Cunku yspacak olan her yerde yapar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılEvli biriyim hiçbir zaman böyle arkadaşlarımla planım olmadı yaparsam eşimle çocuklarımla yaparım
13 Yorumla
Soran1 yılOlması gereken bu , bir iki saat gider arkadaşlarla zaman geçirir ona bir şey demem zaten , canı sıkılır gider gezer takılır. Ama başka sehire gitmekmiş , bekar arkadaşlarla sehir degiştirmekmiş... Çok saçma çok. Ben kabul edemem
- 1 yıl
Kalmalı mı gidecekmiş
Soran1 yılHayır gidiş geliş 3 saat , orada biraz gezeriz geliriz sana canlı konum atarım video atarım görüntülü ara falan diyor ama yok yani. Kalmasa da gidemez🥲
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSizin evliliğiniz, sizin kararlarınız.
Ama ben izin veririm. Kocam benden korkmaz ama Allah'tan korkar.
00 Yorumla
1 yılHatun insanları Sık boğaz etme biraz sakin ol Bir sonraki sefere birlikte gider gezersiniz bırak gitsin ne olacak
00 YorumlaBu kadar paranoyak olmayın ya. Güvenmiyorsan niye evlendin.
01 Yorumla
Soran1 yılGüvenmiyorum diyen yok , dısarı çıkmasına karışan da yok ama öyle bana sormadan sehir dısına gidemez. Evliysek karısını adam yerine koyup soracak , ya da kıracak dizini oturacak huzursuzluğa boyun eğecek. Yok öyle güveniyorum istedigi yere gidebilir ayakları. İyi ben de kocama söylemeden kızlarla sözleşip şehir şehir gezeyim oh ne ala..
1 yılÇok abartiyorsun
Adamı özgür Bırak
Bu kadar sık boğaz edersen
Hayatından kaçar gider04 Yorumla
Soran1 yılSadece sehir dışına çıkmasına yok dedim diye gidecekse defolup gidebilir zaten. Her hafta sonu arkadaşlarıyla Fink atıyor iş çıkısı arkadaslarıyla yemege de gidebiliyor. Daha özgür bırakırsam gvtlık olur 😃
- 1 yıl
Ben söyledim 🙂gerisi sizin aranızda
Soran1 yılBen de söyledim söyleyecegimi teşekkürler
- 1 yıl
😂rica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılSen haklısın. Napacaklar 3 erkek içip s*çacaklar bekar olan yoldan çıkarcak onları😏
31 Yorumla
Soran1 yılDi mi , di mi. Benim de aklımdan gecen o bekar erkek rahatlıgı evli arkadaşlara yaramaz.
Bende istemezdim yani neden eşleriyle birlikte gitmiyor herkes
10 Yorumla
1 yılArkadaşları ile gidiyorsa çok büyük soru işareti nlbu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla ana akım medya oyle hale getirdiki senin bu davranisin magara ile iliskilendirildi. Kesinlikle modern ve gayet yerinde bir davranis seninkisi. Hic kendinden utanma suphe etme suclama. Dogru olani yapmissin. Sana magara diyen insanlarin esleri ciksin o zmn bu sekilde disariya bakayim izin verceklermi her ne kadar magata teoremine karsi olsalarda.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCatlak moka kardes yorumlara cevap verme. Seni lincleyen olmus hersey demislerrr. İcin rahattt olsunnn. Bu kafa yapisi ile devam ett.
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılBekardan değil evlilerden kork bacım onlar ne yapıyorsa yapıyor
10 Yorumla
1 yılAdam senin kölen mi? Biraz sal şekerim.
00 YorumlaGezmeye niyetli olan buna tamam diyecek kişiyle evlensin.
00 YorumlaElazığlı olarak takdir ettim
Vurmuşsun masaya yumruğu
Dişi aslan
Cesur yürek kardeşim00 YorumlaYolla gitsin azıcık kafanı dinle napican dediğime bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılEvliyse eşiyle gezsin tozsun bekarda evlensin öyle gezsin
00 Yorumla
1 yılBence haklısın, sonuçta arada bekarlar var. Ne işi var oyle ortamda. Tamamiyle katılıyorum
00 YorumlaSadece gezmek içinse kısmen esnek olunabilir
00 Yorumla
1 yılGezer sen de git. Ne olacak. sen benin eşimsen sana güvenmeyeceksin? eee
00 Yorumla
1 yılhaklisn kudurmasinlar ben olsam bende ayni tepkiyi veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl%100 haksızsın. Güvenmiyorsan neden evlisin?
09 Yorumla- 1 yıl
erkeklere güven olmaz aynı böyle sözde güvenilir imajı çizen sevgilim vardı sonuç 1 aydan fazladır aldatıyormuş onuda çok şüpheci biri olduğum için yakaladım erkeklere güvenmiceksin asla
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTürrİnsan o zaman evlenmeyeceksin bence. Düşünsene güvenmiyorsun ama aynı yatağa giriyorsun.
- 1 yıl
erkeklere güven olmazzz ben mesela sen gibi olsaydım szttin sene öğrenemezdim aldattığını
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTürrİnsan Ben de güvenmiyorum zaten😅
- 1 yıl
e işte
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTürrİnsan Ama bu abla evlenmiş yani bu büyük bir karar ve sorumluk o imzayı attıktan sonra eşine hapis hayatı yaşatmanın bir manası yok
- 1 yıl
valla bu erkekler evlilik falan dinlemez isterse 10 yıl geçsin aldatır hiç bu bana bu kadar emek verdi demez
Soran1 yıl@gizliüye ben hapis hayatı yasatmıyoeum istedigi zaman dışarı çıkıp gezer haftasonları hep dışarda zaten , bazen arkadaşlarıyla iş çıkışı da bulusur yemekten sonra cıkar. Ben sadece şehir dısını istemedim ha aldatsa burada da aldatır ama sırf bu ihtimal var diye de şehir şehir gezmesini normal karsılayamam ki. Daha önceden gidip gezdik zaten Mardin'e daha niye gidiyor gördüğü yeri ne gerek var derim ben.
Cevap sahibi1 yılSenle daha önce gitmiş demek ki beğenmiş arkadaşlarıyla da görmek istiyor ne var ki bunda? Yetişkin bir insan arkadaşlarıyla şehir şehir gezebilmeli sen niye yapmıyorsun mesela? Onu yapamazsın buraya gidemezsin diye kısıtlamalar olduğu zaman o evlilik çok uzun sürmüyor çünkü karşındaki adam bu sefer seni partnerden çok korumacı anne gibi görüyor bizzat örneğine şahit oldum.
Gizli Üye(25-29)1 yılIyi dayak yememissin genelde dogulular şiddet bağımlısı oluyor sen istisnasin
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrımcılık değil çoğunluğu böyle sizde boşanmak yok mesela... dayak bile yesenjz duruyorsunuz eğer dediğin gibiyse şanslısın demektir.. Ben herkese saygı duyuyorum Ayrımcılık yok
- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
1 yılAçıklamayı okumadım ama yani ben de izin vermezdim anlayabiliyorum seni
00 Yorumla
1 yılAl ıste benım eskı esım.. bekarlarla takıldı takıldı sonuç boşandık
24 Yorumla
Soran1 yılİşin sonu oraya gidiyor artık , bence bu saygısızlık ilk defa istedi ama yüz bulursa devamı gelir kesin. Hepsi aynı bunların hepsi
- 1 yıl
Burcu ne
Soran1 yılO akrep ben yay
- 1 yıl
Eğer esının senı sevdıgıne ve değer verdıgıne ınanıyorsan bence bır seferlık ızın ver. ıkıncı kez ıstwrse vermezsım. erkekler fazla sıkmaya gelmiyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim bana bu özgürlüğü veriyorsa bende ona karışmam ama bu işin en başı güvene bağlı tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklısın. Erkolara güven olmaz. Hanımını dinlesin otursun evinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAllahtan korkma karıdan kork mantıgına karşıyım
01 Yorumla
1 yılHaklısın sen istemiyorsan gitmemeli
Seni dinlemiyorsa bunun sana verdiği değeri ortaya koymuş olur00 YorumlaGönder başka birini bulur sende eve birini al
03 Yorumla
Soran1 yılKarına ilerde söyle , ben evden çıkıyorum eve erkek getir boynuzlarım küçülmüş falan de , o anana da söyle senin eline telefon verecegine biraz ahlak bilgisi aşılasın
1 yılBen olsam bende yollamam benim erkegim benle gezebilir sadece
06 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle madem beraberiz , beraber halledicez iyi derdi kederi biz cekelim paşamız arkadaşlarıyla şehir şehir gezsin 😃
- 1 yıl
Yorumlarını okudum da, valla helal olsun sana cok akıllı aklı basında realist bi kadınsın. Masal okuyanlara güzel Cvp vermişsin. Kocan bile olsa guvenmion kocasını Allah gibi gören kadınlardan deglsn işini biliyon helal olsun valla bu devirde evli her kadının senin gibi gözü açık atik olması gerekiyor
Soran1 yılÇok tesekkur ederim , insanlar devir degişti diye ahlaksızlıkları , saygısızlıkları bile modernite etmeye calısıyor. Neyim ben mahallenin muhtarımıyım bana soracak tabi ki karar vermeden önce ve zaten gidemez sorması da başlı başına saçmalık. Bu zamanın bazı insanlarında mevcut olan rahat ve genişliği koltuktan alamıyoruz😂
- 1 yıl
Evet millet Konya ovasına döndü iyice evlilikler de öyle. Artık evliliklerin sevgililikten ev arkadaşlığından farki kalmamıs gibi. Bekar biri olarak sizin gibi akıllı bi kadından birkaç evlilik tüyosu almak çok isterdim mantıklı konusuyosunuz
Soran1 yılTek önerim Doğru adamı seçmek olur biraz da şans 🥲
Yönetebilecegin birisi olsun sana da biraz deger versin tamamdır. Bazılarına yönetebileceğin bir insan seç dediğim zaman gidip herkesin yönetebileceği insanları istiyorlar resmen. sevip hoşuna giden biriyle dene ailesine karşı seni savunursa tamamdır. Aile kavgası olmadan buna karar veremiyoruz malesef😃 seni her zaman savundugu an seç o kişiyi onu yönetebilirsin. İstediğin yapılır , zaten senin istediğin yapılırsa evlilik de uzun olur. Kadının mutsuz oldugu bir evlilik yürümüyor , ya da herkes birbirine düşman oluyor her zaman önceliğin kendin olsun bencillik evlilikte iyidir. Sen ağasın paşasın de sırtını sıvazla😃 o da senin sözünü dinler. Kıymet görsün göklere senin tarafından cıkarılsın yeterli 🥲- 1 yıl
Çokkk dogru dedin kelimesine kadar 👏 herkesin maşası degıl sadece benim maşam olsun🤫 ülkemizde ne yazık ki evlilik ailelerle yapılıyo😮💨 hele ailesi iyi degılse yandık. Ailesine karşı nasıl olmak lazım
1 yılOralarda bu o kadar normal ki öyle buyuyorlar ve normal bu imiş gibi geliyor ne yapsaniz boş boyle buyumusler
00 YorumlaGitsin memleketim güzel yer gezsinler ne olacak sanki
02 Yorumla
Soran1 yılGezdi zaten zamanında daha nesini gezicek 🥲 ben etrafa artık güvenmiyorum
1 yılSenle gitmesi mantıklı ama arkadaşlarıyla gitmesine kesinlikle izin verme bence haklısın
10 Yorumla
1 yılgitmesin zaten aldatır ne genişlik yani bu
01 Yorumla
Soran1 yılAldatma ihtimalinden ziyade neden sorulmuyor , uzak bir mesafe sonuçta. Ben ksrısıysam benim de rızam onemli. Aldatma kısmına gelirsek bir erkeğe %100 güvenilmez. arkadas kurbanı olan enayilerle dolu etraf geliyorlar yanlarındakilerin gazına aldatıyorlar sonra barışmak için kendini yırtıyorlar iş çığrından cıkıyor
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılEşine güveniyorsan sorun olmamalı.
03 Yorumla
Soran1 yılher şey güvenmekle bitmiyor bu dünya da insanın güvendigi dağlara kar da yagar. Beklenmeyen şeyler yaşanabilir o yüzden imkan varken önüne geçilmeli bence.
- 1 yıl
Sana hak veriyorum
- 1 yıl
En güzeli tedbirli davranmak
1 yılNeden oralarda Zina yapar diyemi 🤭
00 Yorumla
1 yılHelal valla sana mağaradan selamlar
00 YorumlaGönderme zaten boşanma sebebi çünkü
00 YorumlaSürekli olmaz ayda yılda belki.
03 Yorumla- 1 yıl
Oda olmaz guzumm oralarda gözü başka kadına kayarsa hiç yoktan zina yapar ki bilirsin oda günah 🤭 @fesfs
- 1 yıl
Siz bu kadar nefis ve güzelken nasıl nefsimize hakim olacaz? @fesfs
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEn iyisini yapmışsınız tebrik ederim
00 Yorumla
1 yılEşin çapkın mı
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBencede bende istemezdim eşimi seviyor olsam gondermezdim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gidecekse seninle gitsin başka da olmaz
00 Yorumla
1 yılKarısından izin alan erkekle arkadaş bile olmam.
02 Yorumla- 1 yıl
Adı üstünde "eş" birbirlerine danışacaklar tabii
- 1 yıl
Çünkü bu tarz erkekler her nane yer
- Aile & Toplum konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılaileye de vakit ayırsın alsın gezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHaklısın ama eşine güvenin yok sanırım
16 Yorumla- 1 yıl
Kimseye güven olmaz
Cevap sahibi1 yılGüvenmediğin bir adamla neden evleniyorsunuz aile evinden kurtulmak için mi?
- 1 yıl
Güvenmiyoruz demiyoruz ki bir insana %100 güvenen insan enaidir. Eşin de dahil hadi diğerlerine %30 eşine %65 güven ama asla tamamen değil
Cevap sahibi1 yılSaçma bir bakış açısı
- 1 yıl
Daha önce hiç güvenin kırılmadığından öyle gelmiştir sana
Soran1 yılOlay sadece eşimde bitmiyor gidip gezdigi arkadaşlarını tanımam etmem , ne malum kocamın huyunun suyunun değişmeyecegini. Bülbül güle karga çöplüğe diye bir laf vardır. Ben de tedbirimi almak istedim. Güvenmesem dısarı adımını atamaz ve güvenmesem boşarım zaten. Ama aldatılan ve kazık yiyen herkes o asla böyle bir şey yapmaz diyenlerle dolu
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılBırak gitsinler
04 Yorumla
Soran1 yılOlmaz😐
- 1 yıl
Şöyle de. Bu sefer izin veriyorum. Beni de bi yerlere götürme şartıyla de
Soran1 yılZaten sürekli dısarı cıkıyoruz , kendisi cumartesileri arkadaşıyla pazar günleri bizimle cıkıyor. O yğzden Mardini biraz abartı buldum uzak mesafe de degil ama başka bir şehir olması beni tilt etti
- 1 yıl
Yani kafana takılması normal
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bırak adam gezsin gelsin ne var bunda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen haklisin bebişkom
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler