İlk buluşmada bir erkekğin niyetini nasıl anlarsınız?

Bodoslama konuya giriyorum 😂 flört ettiğim bir çocuk var (üniversitesi yakında bitiyor ve memlekete dönecek) kendisiyle iki kere ayak üstü beş dakika buluştuk ve sonrasında kahve sözü verip ilk buluşmayı ayarladık. Kendisi mesajlarda iltifat eden görüşmediğimiz günlerde fotoğraf isteyen ve ben istemeden kendi fotoğrafını atan bir tip. Üç buluşmada da kısa ve minik temaslarda bulunsada selamlaşırken ve ayrılırken ki sarılmada mesafeli beni rahatsız etmeyecek şekilde sarılıyor. İlk yani kahve içtiğimiz buluşma bir data di. Kendisi benden 3 yaş büyük askere gideceğini iş hayatına atılacağını sonralarda annesinin evlenmesi istediğini ama onun istemediğini erken olduğunu söyledi. Kız muhabbetleri çok geçti ve kadınlara güvenmediğini söyledi benim çok güzel olduğumu herkesin yazdığına emin olduğunu söyledi.(beni çok kez denediğini hissettim) Buluşmadan sonra mesaj attı ama benim kafam karıştığı için konuşmayı kısa tutup uyuyacağımı söyledim. Ertesi gün yazdığım mesajlara çok geç cevap verdi. Sizce niyeti ve amacı ne?
İlk buluşmada bir erkekğin niyetini nasıl anlarsınız?