Boşandığımı söyleyince farkli bakacak degil mi?

Çocukluk arkadaşımla yillar sinra karsilastik bir sefer bulustuk sadece ben onu arkadas olarak goruyordum tamamen hatta hoslandigim kisiyi bile anlatıyordum bir zamab sonra bana açıldı 2. Bulusmamiz aylar sonra ildu onda bende biseyler hissettim ama olamayacagini bazi anlatamadigim sebepler oldugubu soyledim baya ters yaptı istiyordu bubiliskiyi ama o bekar soyleyince istemeyecek biliyorum soylemeli miyim. Hem bana arkadas olarak hic mi ddeger vermedi bu kadar soguk umursamaz davrandi olmayacagini soyleyince. Bende isterdim ama bazi sepeplerden olmaz dedim cok israr etti soylemedim. Gecmiste uzun suren iliskisi bitmis o da Nisan atmis aile yapisi vs istemez zaten beni benim bir de 4 yasjnda oglum var ben 26 o 27 yasinda. Ayni siralarda oturduk çocukkenfe bende hoslaniyordu hatta ama yasanmisliklarinin etkisiyle en ufak seyde vok umursamaz davraniyor yorulmus biri zaten velhasil soylemeli miyim soyle derseniz nasil anlatmaliyim arkadasim olarak kalsin istiyorum cok iyi bir insan ve ben en cok tamamen bagimizin kopmasindan korkuyorum ben bir ilişki olmamasindan degilde
Boşandığımı söyleyince farkli bakacak degil mi?