Boşandığımı söyledim? Sizce ne karar alir, geri doner mi bana?

Basimdan 1 yillik bir evlilik gecti. Sonrasinda da evlenmeyi artik kafamdan cikarmistim eski esim sagolsun. Isim gücüm var.

Bosandiktan sonra o sehirde durmak istemedim. Tayin istedim sehir degistirdim. Is yerim, cevrem falan da degisti. 10 aydır suanki sehrimde ve calistigim yerdeyim.

Erkek bir iş arkadasim var. Sohbeti iyi, bana cokta yardimci oldu hem ozelde, hem iş hayatinda. Buraya ilk geldigimde tuttugum evde sıkıntılar vardi bana guzel rahat bir ev bile buldu. Aylar sonra duygularini da belli etmeye basladi.

Bende ilk başlarda pek onemsemedim. Evlenme, iliski falan dusunmuyorum diye ama hos adam. Seviyorum diyemem ama mantik cercevesinde iyi biri. Meslektasiz, bana davranislari guzel vs vs. Tanidikca bende de bir seyler olmaya basladi duygusal olarak.

Artik ciddi oldugunu, evlilik dusundugunu, duygularini da acikca soyledi, bana. Ben bir sey diyemedim.

Beklemiyordum, arkadas gibi gormustum seni, kafam karisti simdi ama benimde duygularim yok diyemem sana karsi gibi bir seyler soyledim. Biraz izin istedim dusunmek icin. Bosandigimi 1 kisi bile bilmiyor buralarda. Soylemesem de olmazdi.

Konusalim dedim. Durumu anlattim. Ilk bastan beri niye soylemedin ki dedi. Ben ciddi iliski ya da evlilik dusunmuyordum artik.

Seni de bir noktaya kadar ciddi dusunmeyip, arkadas olarak gorunce bu kadar özelimi bilmene gerek yok diye dusundum. Evlilik yaptığımı kendi icimde o kadar yok sayiyorum ki aklima bile gelmedi söylemek. Ta ki sen ciddi oldugunu soyleyene kadar dedim.

Neden bosandin, o ne is yapıyordu, o nerede hangi sehirde vs gibi sorular sordu ama bana karsi soguktu baya.

Simdi de ben senden biraz izin istiyorum, beklemedigim bir haber, bekar saniyordum seni. Gencsin daha, evlilik yaptığın ihtimali hic dusunmemistim dedi.

Ama ondan beridir soguk bana. Iste denk gelirsek sadece selamlasiyoruz birkac gundur. Daha konusmadi benimle.

Turk erkeklerinin bosanmis kadina genel olarak alerjisi var galiba. Kadinin ilk kocasi olmak istiyorlar. Ama ben helalimle evlendim ve oyle yasadim. Bosanmak icinde kimse evlenmez zaten.

Geri gelir mi sizce? Yoksa bitirir mi bundan dolayi? Bitirirse üzülürüm açıkçası. Bu durumu takmamasi icin falan neler yapabilir, neler diyebilirim?

Boşandığımı söyledim? Sizce ne karar alir, geri doner mi bana?