#movie_colic

kapılmadım
ayrıca celladına aşık olmakta romantik değil trajiktir gidip yanlış saçma sapan kişilere gönül verip sonrasında aşk acısı çekenlere bu lafım bu sizin hatanız hak etmeyen daha dur bismillah ne kadar tanıdığınız belli olmayan ve daha şimdiden ne b*k olduğunu belli eden kişilere aşık olduğunuzu SANIP sonra orada burada ağlamanız sizin saflığınız aşk dediğin şu 6 sından 1tanesi bile eksikse direkt düzeltilmesi gereken yoksa sakat ken (sevgi, saygı, şehvet, sahiplenme, aidiyet, anlayış) bunlardan en fazla şehveti hissedip geri kalanları hissetmediğiniz ve size karşı bunların en fazla şehvet hariç hiç birini hissetmeyen kişilere aşık oldum demekte o kadar acele ederseniz daha ÇOOOK SAHTE aşk acısı çekersiniz
en acı ama en gerçekçi yorum, bravo
bunları not almalıyım :)
@CoffeeBrownn bunu hem üzülerek hem de içerleyerek söylüyorum HAYAT ACIDIR millete kim hayatın mutluluk kahkaha eğlence, peri masalları ve gökkuşaklarıyla dolu olduğunu söylediyse büyük bi yalancıymış hayat son derece monoton, sıkıcı, acımasız ve zor bir yerdir herkes bu devirde renklere inanır olmuş herşeyi rengarenk ve sorgulanabilir yoruma açık ve kişiden kişiye değişen öznel bir şey olarak görmeye başlamışlar balonlarını patlatan ben olmak istemezdim ama gerçeklerden çok uzaklarda yaşıyorlar çünkü hayatta her şey değilse bile pek çok şey aslında oldukça net ve siyah beyazdır, eğer o yukarıda saydığım 6 şey varsa aranızda birbirinize karşı o zaman aşk vardır ama 2 nizden 1 in de bile 1 tanesi eksikse dahi sahip olduğunuz tedavi gerektiren sakat bir aşktır ki eğer 1 taneden fazlası eksikse ortada AŞK FİLAN YOKTUR gördün mü YA SİYAH YA BEYAZ ama öyle olursa ama böyle olursa diye bişey yok birinden biri.
Kül olacağını bile bile ateşe sevdalanılmaz. "Ateşin verdiği sıcaklıkla ısınmak, güneş tam tepedeyken bile o ateşin en yakında olmak ister seven kalp..."
gerçekten seven bir beyin ya da kalp her neyse hangi organın sevmekle etkili olduğu tartışılır ama konumuz bu değil sevginin gerçekliği söz konusu olduğunda kül olmak diye bir şey mümkün değildir. Gerçek sevgi yaktıkça değerlendirrir insanı piştikçe olgunlaştırır, seni büyüten o sevginin ta kendisidir daha iyi bir insan olmak için çabalar hamurunu baştan mayalarsın...
O nedenle gerçek manada ateş olsunda yakacak odun olmak kolay ya da senin tabirinke kül olmak, o külle gönle takılan yüzükleri parlatırız:))
Evet oldu öyle bir şeyler.
Aslında baktığında her aşk bir ateştir.
Ya yanarsın ya da yakarsın.
Ya da bile isteye beraber yanarsın.
Eğer aradaki olan o bağ gerçekse yanmayı da canının acısını da hiç düşünmeden göze alırsın.
Zamanı gelince bitecektir, elbette..
Dönüp geriye baktığında "hataydı, canım yandı ama değdi" dersin..
#SelamGençlik 🍀🍀
Kül olmaya cesareti olan biriyim kendime daima küllerinden yeniden doğan Zümrüdüanka kuşunu örnek almışımdır. Mevzuya kül olup olmamak diye bakılırsa insan ruhsal gelişiminden geri kalır. İcabında kül de olunur, sonunda illaki yeniden doğulur.. #TubaSueda 🍀🍀
Bunun üstüne daha ben ne yazayım...
Ateş ateşi tanır gardaaaş 😅😅
Cevap
15Cevap
Evet olmayacağını bildiğim halde ateşe sevdalanmıştım.
Sevdalandık. Yapıyoruz öyle hatalar.
Kuluz sonuçta hata yapmadan olur mu ))
Evet düşünsene Reynmen çok imkansız :D ama kalbime söz geçiremiyorum puahaha
Ben onu şaka anladım inşallahta öyledir 😂
Sevdalıyım sevdalı :D oy yaban gülüm (reynmenim) senin olayım 💃💃😂😂
Soso bir akıllı sen kaşmıştın senide kabettil 😅
Allah yazdırmaz böyle işte piüüüh sana mov
Nedir bu klavyeden çektiğim 🤦♂️ Neyse dediğimi geri alıyorum allah söylettirmedi 😅
:) teşekkürler
Ricalar soso ))
hayır sonunda mutlu olacaksam seviyorum
Ay evett tam da böyle imaknsız bir aşkın içinde kül olup gidecekken rabbim bir anda önümüzü açtı ve yürü ya kulum dedi, biz de durur muyuz deparla finş çizgisini gördük 🤣
Çokta güzel olmuş dünyanın en güzel çifti olmuşsunuz 🧿🧿🧿
Amin 🙏
Aşk kelimesi İranca bir kelimeden geliyormuş o kelimeyi untdum şimdi. Anlamı bir sarmaşık var onun ismiymiş. Sarmaşık öyle bir sarmaşık ki, ağaç onu kendisine dolaştırıyor, sarmaşık ağaca dolaştıktan sonra onun tüm suyunu içip ağacı kurutuyor
Aşk zaten bile bile lades demek değil midir.. İnsan ucunu sonunu düşünmeden atar kendini o ateşe.. Oldu evet.. Bir yerden sonra daha temkinli olsa da insan aşk söz konusuysa durum değişiyor.. Keyifli günler..
Hayır bu mümkün değil Kızlar Bir Adım Öne
Yok ne işim olur ateşle
Mümkünse benden uzak olsun
Kendimi ateşe atacak kadar
Kimseyi önemsemedim
Evet ama kül oluyorsun sonunda. Ortada ne ateş kalıyor ne de eski sen.
Kendimi hiç o denli kaybetmek istemiyorum o yüzden belki de hiç aşık olmadım ve ömrüm boyunca da belki hiç aşık olmayacağım.
Cehennem de yanacaklarını bile bile geçici dünyaya sevdalanan insan kaynıyor ülke 😀
Ateş çıkacağı anda su dökerim ki ortalık yangın yerine dönmesin.
Kül olacağımı düşündüğüm bir sevdaya şahit olmadım henüz
Aklımı kullanmayı tercih ediyorum bu durumlarda neticede boşa kullanmıyorum
Sevmek öyle güvenin ateşe uçmasına benzemez.
Ateşten gömlektir yüreğin yeterse alıp giyersin
İmkansız dediğiniz sadece Zaman alır yeter ki dik bir duruşa sahip olun
Ayrıca ateşten korkacaksak sevda anlamını yitirmez mi?
Evet sevdalandım kül de oldum ama sonra küllerimden doğdum 😌
Zaten ateş olduğum için, bu benim için pek de zor bir şey değil. Sevda da düşerse yüreğime sormayın gitsin.
Ben kül olmam, kül ederim mesajı aldım buradan 😅😅
Dur bir korkutmayalim hemen😂😂
Sonradan korkacaklar baştan elenir işte, adaletli eleme 😅😅
Kaç kere 🤣 gönlüm gider imkansızı bulur uzaktan uzaktan yanarım bu kadar ötesi yok
Ahmaklık bana göre değil..
Evet, ayrıca bundan hiç bir zaman pişman olmadım.
Aşk insanı yakar kül eder, yanmadan bu dünyanın zevkini kim çeker?
Tabikisi 😂😂 küllerimi de rüzgar alıp götürdü benden geriye organları icin atan bir kalp ve canlı bir beden kaldı.
Aşk bu değil mi zaten? Ölümü göze almadan aşık olunmaz ki
aşk diyebilir miyim bilmiyorum ama hoşlanma olarak evet
maalesef atladım o ateşe ateşten çıktım ama heryerim hala yanıyor.
He ya öyle oldu fjdjf
Eskiden di onlar cok eskiden
kapıldık büyüdük geçti 😄
Hayır :)
Evet geçmişte yaptık öyle eşşek likler
Evet ilk defa kapıldım ama o gitti
Beyin yoksa sarilirsin
Evet yaptık öyle hatalar
Ewt. Hemde öyle böyle değil
Evet. Çok güzel bir şey.
Olmuştu ergenliğimde küçüklüğüme veriyorumm
Hiç öyle gereksiz coşmam
Bilmiyorum zaman gösterecek..
Ben ateşin kendisiyim 😬
Eskiden olmuştu ergenlik dönemlerde felan
O ateş burcu, ben su...
Kendi atesimde kül oldum
genelde ateşi söndüren benim
yok ya kendimi o kadar bunaltamam ben
Kul olana kadar yandık bile
Sonunda yanacağım bir davaya kapıldım ama değer.
Allah kahretmesin evet
Maalesef…
Uzak dursun benden toxic ilişkiiii
kapıldım çok kısa sürdü
Hayır
Evett
Evet ve kül oldum
Evet ama keske hiç sevmeseydim
bilmeyereek desem daha doğru olur
Olmadi
Hayır.
Evet oldu