öncelik 2 tarafında birbirine güveni önemli sonrasında zaten rutin görüntülü görüşmeler mesajlasmalar vs eger ilk defa bulusacaksanız detaylı konusmalısınız ben 5 sene sonunda uzun mesafe olan iliskimle evlilik yoluna cıktım çok sükür mutluyumda
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel evet bende öyle yapıyorum gelıcek işte 2 haftaya
Senin dediğinde doğru ama şuda bir gerçek erkek bir kızı görmek ve onunla zaman geçirmek için bile 2 bin kilometre gidebilir yani evlilik adımı atılmadan hiçbir ilişki Ciddi değildir, inş hakkında hayırlısı olur ve mutlu olmanı temenni ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorduğu sorular önemlidir. Farklıdır ve hepsinde seni tanımaya çalışır. <3
Tanıyor değer veriyor affdersın tek derdı cınselık degıl
öncelik 2 tarafında birbirine güveni önemli sonrasında zaten rutin görüntülü görüşmeler mesajlasmalar vs eger ilk defa bulusacaksanız detaylı konusmalısınız ben 5 sene sonunda uzun mesafe olan iliskimle evlilik yoluna cıktım çok sükür mutluyumda
Ne güzel evet bende öyle yapıyorum gelıcek işte 2 haftaya
sen hangi ildesin sevgilin hangi ilde
Kesinlikle gelmesi değil geldiğinde ya da sonrasında neler istediğine bağlı
Bana çok ılgısı var aılesıne bıle söylemiş benı
Bunlar Yeterli sebep değil erkek ilişkide ciddi olduğunu evlilik adımları attığında gösterir
Benım ıcın gelırse zaten az çok kanıtlamış olucak şimdi gercekcı olmak lazım mılletın 1 tane ekmek alıcak parası yok
Senin dediğinde doğru ama şuda bir gerçek erkek bir kızı görmek ve onunla zaman geçirmek için bile 2 bin kilometre gidebilir yani evlilik adımı atılmadan hiçbir ilişki Ciddi değildir, inş hakkında hayırlısı olur ve mutlu olmanı temenni ederim
1 haftalık ilişkide hemen görüşmek istemek?
Bunun neresi ciddi, bence biraz daha merak etmeli?
Görmeye olduğuna emin misin
Bılmem dişarda buluşucaz zaten
Ne kadar ciddi olunabilir
Gelirse kendını ınandırmiş olucak
hic bilemem
Çok kolay kanka
Nasıl?