Arada takildiğim bir cafee var. kizla samimiyeti ilerlettik. bi kac kez tekefon numarami verdim almadi. flört aşamasi gibi şakalasiyorduk.
Bugun yaşli bi hanzo geldi. birden kiza vermek istedi kizda gülerek hayir abi beni utandiriyosun dedi kabul edemem. adam ısrar edince 20 tl yi aldı. bunlar gözümün önünde gerceklesti. adamin yüzundeki o sapık gülüş ortamdaki bu kirli alisveris enerjisi beni üzdü.
Bu kız sana gore degil dedim ve hemen hesabi masaya birakip cekip gittim.
Bu kız bana evet deseydi.
Bende neler hayal ediyordum. kiz bana evet dese onu onu çalistirmayacaktim cani ne istese ona alacaktim. tum naddi ve manevi ihtiyaclarini gorecektim. onu dunyanin en mutlu kadini yapmayi düsunuyordum.
O ise 20 tl yi bi sapiktan kabul etti
İyiki zengin olduğumu gizlemişim ondan.
Kadinlar cok garip
Belkide mutlu olmayi haketmiyorlar
Bugun yaşli bi hanzo geldi. birden kiza vermek istedi kizda gülerek hayir abi beni utandiriyosun dedi kabul edemem. adam ısrar edince 20 tl yi aldı. bunlar gözümün önünde gerceklesti. adamin yüzundeki o sapık gülüş ortamdaki bu kirli alisveris enerjisi beni üzdü.
Bu kız sana gore degil dedim ve hemen hesabi masaya birakip cekip gittim.
Bu kız bana evet deseydi.
Bende neler hayal ediyordum. kiz bana evet dese onu onu çalistirmayacaktim cani ne istese ona alacaktim. tum naddi ve manevi ihtiyaclarini gorecektim. onu dunyanin en mutlu kadini yapmayi düsunuyordum.
O ise 20 tl yi bi sapiktan kabul etti
İyiki zengin olduğumu gizlemişim ondan.
Kadinlar cok garip
Belkide mutlu olmayi haketmiyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kardeş sen bir psikoloğa git be ya.. amma dramatize etmişsin bir bahşiş olayını.
orada erkek garsonda vardi. adam onun yuzune bile bakmadi. oraya o kiz icin sürekli geldigi zaten belli. bence siz cok safsiniz
peki.
Para paradır diyip almıştır ama büyük ihtimalle numarasını vermemiştir
Adam hep oraya gelen ve hep para veren biri oldugu belli. birinin iyigini kabul edersen ona gebe kalirsin ne istese yapmak zorunda kalirsin.
Öyle düşünmüyorum o kadar hizmet ediyor karşılığını bırakmıştır. Ben de bahşiş bırakıyorum restorandan çıktığımda. Ama hiç de birinden hoşlanmadım.
Adamin oraya surekli gelmesinin sebebi o kiz. para vermesinin sebebi de kiza yakinlasmak.
Kizin kabul etmesi de yesil ışık yakmasi
Bunu anlamamak icin canım olmak gerekir
Bunu anlamamak için canın mı olmak gerekir? Ama belki de kadın da ondan hoşlanıyordur. Dediğim gibi daha önce hiç bir garsondan hoşlanmadım ama benden çok numaramı isteyen bana yürüyen oldu.
Hoslandigini sanmiyorum abi diyordu.
Bizde bahşiş veriyoruz. yemeğimiz bitince kalktigimiz zaman üstu kalsin diyilir.
Daha yeni masaya oturup herkesin icinde kizi çağirip üstne cok ısrar etmekte ne biliyim
Tamam o zaman kusura bakma ama kızı basit olarak görmüş ve ortalamanın üzerinde bir güzelliğe sahipse onu elde edebileceğini düşünmüştür. Kız da ona izin vermiş. Bilmiyorum ne desem tersini söylüyorsun çünkü.
Sokakta sakız satan bi cocuk gördüm sevmedigim halde sakizi aldim.
Yemek ismarlamak istedim kabul etmedi.
Olmaz abi dedi aç olsamda kabul edemem dedi. neden dedim bana dediki abi sen olsan kabul edermiydin
Hakliydi bende kabul etmezdim
Keske herkes o çocuk kadar gururlu olsaydi.
Belkide biz çok insanizdir digerleri bize garip geliyordu
Sen mükemmel bir adamsın
İçimiz öyle çok şükur. ama dış görünüş dizilerdeki mankenler gibi olmayinca kimse görmüyor seni.
Bazen diyorum ümitcanlarin sevildigi bir dünyada biz sevilmesekte olur
Ümitcan gibi insanları sevenlerin kafasını anlamıyorum. Bence en önemli şey karakter. Mesela en basitinden örnek vermem gerekirse David Thewlis diye bir adam var yani kimine göre dünyanın en çirkin adamı bile olabilir. Ama bence çok çekici çünkü çok şirin ve iyi bir adam.
Mesela bende güzel olmayanin icini merak etmiyorum. bu insan dogasinda var bence
Güzeli ve hep iyiyi istiyoruz
Nasıl ya? Daha demin en önemli şey kişilikti
Hem güzel hem karakterli olsun
En önemli şey bence karakter
Sonra guzelliktir 😊
Olabilir
Aslında hayır yaaa sonra zeka
Keske senle baska bi soruda tanissaydik
Niye?
Hoşlandığın kızı mı soracaktın
Arkadaş olurduk
Niye arkadaş olamayalım?
Çunku burada zengin oldugumu belirttim
Offf. Sen kafayı yemişsin ben ne yapayım senin paranı.
Karakterim böyle
Peki.
Sen neden yalnizsin
Aslında sevgili olarak soruyorsan bir şey diyemem ama neden burada takılıyorsun yalnız mısın diye sorucak olursan hayır birisini bekliyorum çok uzun zaman önce tanıştık ama güvenemiyorum o yüzden numaramı instamı falan veremiyorum. Ama arkadaşlarım falan bayağı var.
Güvenemiyorsan zorlama
Kac yasindasin
Sen benimle arkadaş olmak istemiyorsun ama
burada oluruz
Realde mi arkadaş olmayı düşündün bir de
Ben düşünmedim sen söylüyorsun 😊
Peki
Peki 😊
Ya bişiler anlat lütfennn
Kaç yasindaydin
Beklediğim kişi çok değişmiş ama lütfen güzel şeyler anlat kadın parayı aldı kötü insanlar falan olmasın
Güzel bişiler anlat lütfennn imkanı varsa Sirius Remus falan olsun
İyimisin sen
Bis ver daha nice güzelleri dürüstleri çıkar karşına
Ay şu erkeklerin vizyonsuzlugu… zenginmiş.. garson kızı ne yapacan acaba. Ya garsondan ya kasiyerden hoşlanırsınız zaten. Biraz vizyon sahıbı olun.
İnsan insandir garson kasiyer ne fark eder. senin gibi insanlari mesleklerine göre ayirmiyirum simdi defol git
Vizyonsuz
saçma bir hikaye
Belkide sen şacmasin