Konu aslinda farkli biraz. Onun ne kadar kazandigi öğrenme amacim diger turlu degil baskaydi. Gorustugum kisi muhendis. Ben mezun olunca hemen is buldun mu vs diye sordum cevapladi. Atanmis devlete.
Devlete atanman kolay oldu mu ne kadar kazaniyorsun dedim. Bana ben boyle seyleri konusmaktan hoslanmiyorum, para konusmasi yapan kizla da olmam, hesabi da oduyorum sadakam olsun diyerek kalkti masadan cekti gitti. Fazla agresif davrandi bence. Etrafta yakinimizda olanlarda duydu bana baktilar. Zor durumda kaldim yani biraz.
Yani maas sormada ne var onu anlamadim. Annesi de bana sordu. Soyledim. Ozelde ogretmenlik yapiyorum Şu an. Onlar bana guzel, ogretmenmis diye gelince sorun yokta boyle seyleri sormak mi sorun?
Gorusmelerde bence her sey seffaflikla sorulmali ve cevaplanmali. Es seciyoruz sonucta ve bir omur olacagiz. Maas, beklentiler, huylar, gecmis iliskiler vs vs Sorulmali cevaplanmali.
Ben muhendisligi 3. siniftla gectigimde biraktim. Pek sevemedim bana goreymis gibi gelmedi. fen bilgisi ogretmenligi okudum. Kaydim duruyor.
Millette beni haliyle ogretmenlik mezunu olarak biliyor. bitirmedigim bolumu haliyle soylemiyorum. Yakin kisiler muhendisligi biraktigimi bilir. Boyle yeni tanistiklarim, sohbetimizin ilermedigi kisiler haliyle bilmiyor.
Bazen gidip tamamlasam mi diyorum. Ogretmenlikte surundum acikcasi. Bunlari ona sorma sebebim de buydu aslinda. Kolay atandiysa, kazanci ogretmenlige gore yuksekse ordan ilerleyeyim diye hazir bu meslekten birini bulmusken sormak istedim.
Belki konuya yanlis girdim. Bende muhendisligi biraktim vs diye giris yapsaydim daha dogruydu belki ama bu tepkiyi verecegini bilemedim. Hani konusma normal ilerler diye dusundum.
Su kadar puan aldim atandim, maasimizda ortalama su kadar ya da maas konusmayalim vs diye vs konussaydi bende muhendisligi biraktim tavsiye eder misin, ozelde calismada daha mi avantajli, daha mi cok kazanan bir alan vs diye sohbete devam edecektim.
Kendisi ofkeyle, agresiflikle kalkip gidince yanlista anladi. Bende kendimi aciklayamadim buna firsatim zaten olmadi. Davranisi bana sert ve ofkeli geldi. Boyle davranmasi normal ve dogru muydu sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer