Evet ciddi soruyorum lütfen kırıcı olmayın ve dalga geçmeyin. Erkek ayrıldığı sevgilisini yedekte tutarsa nasıl davranır
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne konuda yalan söyledin adama? Çok kırılmış ve güveni sarsılmış. Gururuna yedirip yedirememe arasında gidip geliyor.
Sanırım banada öyle geliyor. Affedebilcegi sey ama sırf yalan söyledim diye ayrıldı
Bekaret mevzusu mu? Eğer oysa adam haklı kb yüzüne bile bakmazdım hele hele yalan söylediysen bir de milletle takildiysan.
Kendiside bir çok insanla beraber olmus birisi sürekli farklı kişilerle ben tek nişanlımla kısa bir şey yaşadım. Ama utandığımdan diyemedim sırf yalan söyledim diye. Ben sana her yediğim b. oku anlattım sırf ilerde karşına çıkarda sorun olmasın diye dedi ama ben diyemedim.
Eğer burada da dediğin doğruysa yani sadece bir tek kişiyse valla haklısın da, keşke en başından anlatsaydin. Senin tek hatan bu noktada. O zaman kusura bakmasın. Seninkinde yine uzun ve daimi bir ilişki varmış ve onu da gectim arada resmiyet (nişan) varmış. Önce kendi şeyine hakim olaymış. İlk defa bu konuda bir kadını anladım sanırım.
Evet 4 yıllık iliskimdi 1 buçuk ay nişanlı kaldık ve o süreçte oldu. Onada kızamıyorum ben onu başta o şekil kabul ettim sonuçta nede olsa bende yaşadım böyle bişey zamanında. Sorduğunda hayır yaşamadım dedim birlikte olduğumuzda anladı bakire olmadığımı sırf onunla erken zamanda olma sebebimde çok ilişki yaşamış birisi yaşı 30 ve gözü dışarıda olmasın diyeydi. Benim hatamdı yalan söylemem ama bu toplumda biliyorsun ki namus sürekli iki bacak arasında aranıyor bu yüzden diyemedim 😔
Valla namus bana göre de birçok erkeğe göre de iki bacak arasındadır. Doğrudur da. Sizin yaptığınız da yanlış bir şey çünkü cinselliği kullanarak bir erkeği elinizde tutamazsiniz, gözü dışarıda olacak adam her şekilde dışarıda olur hatta ve hatta sadakatini bile bu şekilde olcebilirdiniz. Dediğim gibi en büyük hatanız en baştan söylememek olmus. Hatta bir sey diyeyim mi buna ya rest çekin ya da yol verin gitsin ya.
Neden
Senelerdir sevdiğim kadın hakkında da bu bekaret mevzusu hakkında bir şey öğrendim ve açıkçası midem bulandı kendisinden soğudum (vehameti anlayın)
Kimseye yapmayacağım tavsiyeyi size zaman kazandırmak icin diyorum aslında. Ya kaybetme korkusu yaşayıp normale dönmek isteyecek ya da ilişkinize devam etseniz ben kendim aştım bunu dese bile bunu zaman zaman gündeminize getireceginden emin olabilirsiniz.
Kendisini unutturmadan Arada yoklayarak ama çokta görüşmeyerek muhabbete devam eder
Ayrılalı ne kadar oldu ve nasıl davranıyor?
10 gün olucak. Benim yalanım yüzünden ayrıldık ama mecburdum diyemedim ihanet vs değildi asla. 2 günde bir yazıyor hem iatemiyorum diyor. Hem degdimi diye mesaj atıyor ben tersleyince uzatıyor konuşmayı ben çabalayınca tersliyor. 2 gün önce mesaj attığında konustuk tartıştık en son gece son mesajda görüşelim demiştim. Hayır hayır yok iatemiyorum yokluğunu yeni yeni yeniyorum felan dedi istemedi lefonten masallarına kendin inan iyi geceler uyumam lazım yazdı. Sonra dun akşamda benimle bugün neden görüşmek istedin dedi ben bu saatten sonra önemli yok felan yazdım hem istemiyorum diyosun hem yazıyorsun dedim ok dedi dalga geçmeyi severmisin dedim tamam problem yok işte dedi bende 2 saat sonra tekrar mesaj attım doğum günüydü kutladım. Sana bir akıl vereyim bundan sonran için Birşeyi istiyorsan gurur yapmadan oturup konuşmayı bil. İstemiyorsanda aklın estikce yazma birisinin sana duygularının olduğunu bile bile dedim eyvallah anladım peki teşekkürler dedi
2 günde bir yazıyor geçen gece yazdı ertesi sabah durumuma yazdı ters ters konuştu bide dün aksam yazdı
Kanka cinsel hayatınız falan varsa bunun için yakın olmak istiyordur
Oldu evet ama olduktan sonra ayrıldı zaten yalan söyledim diye. İstese kullanırdı. Vee cinsellik için gideceği çok kapı var onun biliyorum
Muhtmelen sen bakireyim diye yalan söylemiştin ve olmadığını anlayınca ayrıldı doğru mu?
?
Anlatıyım sana sırlarını
Sıra gelirse ya da boşta kalırsa arar