Beni aldatıyor mu beni günün akşamı yanımdan baska kizla kol kola geçti ve arkadasim diyor?

Dün hoslandigim çocuk bana ilani ask etti bildigin ve öpüştük etrafimdaki insanlar hep bana cok flortoz ve güvenilir biri olmadığını söylediler ben yinede herşeye rağmen ona inandım ona güvendim çünkü insanların anlattığı gibi biri olmadığını düşündüm bana ilani ask ettiği gün bi isi çıktı ve beni yurda bırakamadı otobüs saati de gecmedigi için sonra yurdun önüne kiz arkadaslarimla geldim bi baktim yanında baska bi kiz kiz koluna girmis kizi yurda bırakıyor aramizda yol vardi selam bile vermedi gördü bizi duraksadi fakat öylece geçti gecesine de yakin arkadasimdi sevgilisi ile baristirdim falan dedi bugün de bir arkadaşım daha bir hafta önce bi kizla el ele sevgili gibi yürüdüğünü söyledi ne yapicam kafayı yicem
Güncellemeler
+1 yıl
Beni aldatıyor mu bana ilani ask ettigi günün akşamı yanımdan baska kizla kol kola geçti ve arkadasim diyor?
Beni aldatıyor mu beni günün akşamı yanımdan baska kizla kol kola geçti ve arkadasim diyor?