Lütfen gerçekçi olabilir miyiz? sizlere gerçek değilsiniz demiyorum bu dönemde bu şekilde aşkın kalmadığını düşünüyorum sadece yoksa söylemleriniz gerçekten güzel ama şu bir gerçek ki belki karamsar ama gerçek bir kanı kimse bu dönemde böyle bir aşk yaşamıyor, Yıllar Yillar beklesede artık ya tükeniyor, ya da tükendiği için başka birisini tüketiyor ve biz bizi tüketen insanları tükettiği için kötüleşmeye başlıyoruz.. ve Birgün gerçekten değecek insan geldiğinde, o insana gelene kadar soğumuş, duygularımız ölmüş oluyoruz... Bu bir döngü şeklinde gidiyor. KISACASI HEPIMIZ BIRBIRIMIZIN RUHLARINI BU ANLAMDA ÖLDÜRÜYORUZ..🤚
Ulaşılmaz olduğunda mı sonsuz olur bilmem ama aşk hep ulaşılmaz kişilere oluyor. Ve ulaştığınız zaman aşk olmuyor. Aşk hep ulaşılmazadır sonsuz değildir ama yüreğinizin bir yanında hep hatırlarsınız bazen aşk ve nefret aynı anda bile olabilir tıpkı şu an benim yasadigim gibi aşığım fakat aynı zamanda nefret ediyorum çünkü hazmedemiyorum bana yaptigi saygisizliklari hazmedemiyorum soyledigi yalanları. Hazmedemiyorum aldatışını terk edip gidişini. Bu yuzden siliyorum kafamda aşkını fakat nefret geliyor bu sefer de, nefret de cok acimasiz geliyor ve kıyamiyorsun bu yuzden hem aşk caliyor kapini hem nefret. İkisiyle bir arada ayni odanin soguk bir köşesinde yasiyorsun bu içten dramı. Tıpkı bulutlar gibi sürükleniyor içinde bazen gök gürlüyor yagmur düşüyor odanın camlarına. Sonra birden arkadasin sesleniyor nereye daldın yine diyerek veya da patronun sesleniyor iyi misin anladin mi beni diyerek anladim diyorsun ama anlatamiyorsun be
Ulaştıktan sonra, yaşama şeklimize göre sonsuz olur. Bir ömür sürecek aşklar da var, başkalarına tercih edilen sözde aşıklar da. Sonsuz olmadığımı fark ettiğimden beri, sonsuzu düşünmez oldum. Her şeyi zamanında yaşamak güzel.
Tam tersi ulaşıldığı zaman sonsuz olur, bir şeyin sonsuz olması için o şeyin yaşanması lazım, yaşanmayan bir şey ya da ulaşılamayan bir şey zaten yok demektir
Aslında gerçekten sevgi varsa bu hep sonsuz olur ister ulaşılmaz olsun ister seninle olsun. Ulaşılmaz olduğunda hep kalbinde hissedersin mutsuz olursun , karşılıklı sevgi olursa eğer bu sefer mutlu olursunuz )
Ulaşılmaz olan şeyler insanlara her zaman daha çekici gelir, bu merakı çoğu zaman aşk diye tanımlarlar,, oysa aşk, ulaşılmaz olduğunu hiç düşünmediğin zaman aşktır.