Sosyal medyadan tanıştığım Ispanyol adamla görüşüp görüşmeme konusundan endişeliyim sizcs ne yapsam?

Merhaba 29 yasindayim Eskisehirde ailemle yasiyorum , mimarim calisiyorum. Sosyal medyada ispanyol bi adamla tanistim 33 yasinda yakisikli hos biri , ispanyada yasiyor farkli kültürden biri ile konusmak güzel geldi en basinda ama o ingilizce bilmiyor bilse cok kolay anlasabiliriz , yani çok az biliyor ozellikle konuşmada benimle genelde ceviriden yardim alarak konusuyor, yaziyor goruntulu görüştügumuzde ise çogunlugu sessiz geciyor ee bende ispanyolca bilmiyorum.. Bugun ,2 hafta sonra Turkiyeye gelecegini hatta eskisehirde bir otelden yaptirdigı rezervasyon kayitlarını falan gönderdi çok heyecanlı oldugunu soyledi, youtube uzerinden türkçe dersleri almaya baslamis onlarin goruntulerini gönderdi, bende bir sey diyemedim seni iyi agirlayamayabilirim cunku calisacagim gündüzleri ve evimde misafir etmemde imkansiz otelde rahat edebilir misin? dedim sonunda seni görebilecegim ya bu yeter dedi ama biraz endiseliyim napıcam emin degilim.
Sosyal medyadan tanıştığım Ispanyol adamla görüşüp görüşmeme konusundan endişeliyim sizcs ne yapsam?