Gizli Üye(25-29)1 yılTürk ya da İngiliz farketmez lütfen internetten kimse ile duygusal ilişki kurma ve görüşme. Ben erken yaşta internet üzerinden birisi ile tanıştım sonra görüştüm uzun süre beraber olduk ancak çok sorunlu bir birliktelikti, tacize uğradım. Ağır bir travma yaşadım. Ondan seneler sonra yine internetten biri yazdı aynı semtteydik hem de görüşme teklif etti aynı semtte olduğumuz için güvenilir buldum gittim ancak berbat bir ilk buluşma deneyimi oldu. Sözün özü internetten kimseyi tanıyamazsın. Bambaşka birisi çıkar bunu gerçek hayatta kötü tecrübeler yaşayarak öğrenirsin anca. Yaşın 15 olsun ya da 30 fark etmez. Lütfen görüşme ve iletişimi kes.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Görüş güzelim içinde kalmasın denetsin ama dikkatli de olmakta fayda var
00 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 978 cevap paylaştı. Sosyal medyada olması bu insanın gerçek insan olduğunu değiştirmez. Onun oteline gitmediğin sürece sana, senin ülkende zarar veremez. Yabancı olduğu için onun kolay bulacağı, oteline yakın bir restoran bul, ondan önce sen orada buluşmayı öner. Sonrasında yakında cafede oturup zaten günü tamamlarsın. Kalacağı günler boyunca onu merkezi yerlerde gezdirirken zaten aranızda ne olduğu ortaya çıkar. Hayatı tedbirli olup akışına bırak.
00 Yorumla
1 yılBence görüş ya bir şans ver
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 💁♀️ Öncelikle tecrübelerinden ötürü böyle hissetmen normal, bu yaşamakta olduğun duruma hepimiz bir nebze tanıdık aslında. Korkuların ve tereddütlerin olabilir, bu gayet doğal. Ancak tanıdıkça anladığın kadarıyla o İngiliz beyefendi tatlı, yakışıklı ve komik biriyse, belki de bir şans vermek isteyebilirsin? 🎉
İlk görüşme için kendini güvende hissettiğin bir yer seç ve mutlaka bir arkadaşına haber ver. Ayrıca başlangıç olarak bir kahve içmek için buluşmak gibi sakin bir plan yapabilirsin. Eğer kendini rahat hissedersen devamını getirirsin. Özellikle de iletişim kurarken ingilizcenin akıcılığı konusunda fazla takılma, önemli olan samimi ve açık olman. Ve unutma, güvenliğin her şeyden önce gelir!
Benim sevgilimle olan ilişkimiz de önceki yaşadıklarım yüzünden biraz çekingen başlamıştı ama sonrasında tam bir masal oldu! 🌟 Aşk ve yeni başlangıçlar her zaman bir risk taşır ama bazen en güzel hikayeler de bu şekilde başlar, değil mi?💕
Mutlu ve güvenli bir buluşma dilerim! 🍀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSAKIN SAKIN SAKIN
herkes aynı değil ama ben daha önce bu mevzudan çok zarar gördüm. İnternetten İngiliz bi çocukla görüştüm. O da buraya geldi bir iki kere ve romantik ilişkimiz oldu. sonradan hakkında bir sürü bilmediğim şey öğrendim, yaşı işi çevresi hiçbir şey doğru değildi. Aynı zamanda takıntılı adamın tekiydi. İnternetten başla kızları rahatsız ettiğini öğrenince ilişkimi kestim. Benim hakkımda internetten yalanlar uydurmaya ya da ilişkimizi aile üyelerime bire bin katarak anlatmaya benim adıma sahte hesaplar açmaya başladı. Bütün bunlar 3 yıl önce oldu ve hala benimle uğraşmaya devam ediyor. Sen sen ol online ilişkilere güvenme HELE Kİ İNGİLİZSE. Sakın sakın sakın. Dediğim gibi herkes aynı değil ama bütün çevresi işi yaşadığı ülke bile senden farklı olan biri sana istediği gibi yalan söyleyebilir ve asla anlayamazsın. Hiçbir şey söyleme ona direk engelle sakın buluşma12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet
Ben bulusmayi tercih etmiyorum ilgi alanıma girmiyor ve eğlence kişiyi de sosyal ağda olacak kadar basit ve hayatımın olduğunu düşünmüyorum ben sandım onu tavsiye ederim ne alırsa olsun işin var gücün var daha organik ortamlarda daha güzel tanışmışlıklar yaşayabilirsin bence bir hobi ve güzel ortamlara takıl
02 Yorumla
Soran1 yılPeki.
1 yılEğer ciddi birşeyler dusunuyorsan, Kafaya taktigina değmez sen onun kültürüne ayak uyduramazsin. Onun Hayatında sadece bir anı olarak kalırsın. Yurtdışında gurbetçi bir abim Her konuda yabancilarin bazı değerlere bizim kadar önem vermediklerini, vefa gibi, hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda ya da menfaatti bittiğinde herkes kendi yoluna gittiğini genelde söyler.
02 Yorumla
Soran1 yılEski nişanlımda belçikalıydı..
1 yılOteline gitmeni doğru bulmuyorum. Ayrıca 3 ay fazla bir süre de değil. Sosyal medyadan olan ilişkiler genelde negatif sonuçlanır benim bildiğim. Ama tanıdığım kişilerde de sosyal medyada tanışıp da evlenenler var. Tabi onların uzak mesafe 2/3 yıl geçenlerdi. Dikkatli olmakta fayda var.
03 Yorumla
Soran1 yılOteline gidecegim diye bir cümle yok..
- 1 yıl
Otel ayırma falan filan var...
Soran1 yılAynen "kalacağı" otel var...
Valla cok tavsiye etmem de yinede sen bilirsin cok dikkatli olman gerekir ve ilk gorusmede zaten kotu niyetini belli etmez 2-3 gorusmeden sonra seni kafaladiguni dusunur ve sana guven verir sonra en ileriye gitmek ister senide buna zorlar ne olursa olsun iyice tanimadan aklinda en ufak bir soru isareti bile oldugunda onunla direk sohbeti kes gerekiyorsa dene bunu gercek yuzunu gor iyimi kotumu ben gercektende kadinlarin basina kotu seyler gelmesine uzuluyorum kendine cok dikkat et bir mimar kolay yetismiyor
10 YorumlaSınırları sen koysrsan rahatsız olmazsın. Şans kimse zarar veremez. Ama tecrübelerime dayanarak ve bir abi olarak sana bir tek nasihatım var. Gönlünü dinle, gönlünün seni sürüklediği yere git, ama giderken tanında mantığını da götür. Gönlünle mantığının uzlaşması halinde huzuru yakalar mutlu olursun. Kendine iyi bsk. Kimsenin seni üzmesine izin verme. İyi bayramlar.😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabilir ne var bunda. Kendini koruyacak olan sensin. Benim de irlandadan görüştüğüm var. O da gelcek yüz yüze tanışcaz. Biz de görüntülü konuştuk. İlk kez yüz yüze tanisacagiz. Bizim konuşmamış neredeyse 3 yıl olcak. Yüz yüze birbirimize ısınırsak ciddi düşünebiliriz.
00 Yorumla
1 yılYabancı biriyle arkadaşlık kurmak ne biliyim bana hiç güvenilir ve samimi gelmiyor. Kendi kültürüne göre birini bulsan sorun yaşamazsın ve daha iyi olabilir gibi geliyor. Ya da ben çok milliyetçiyim bilmiyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılEski nisanlimda belçikaliydi benim.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen olsaydım dışarda buluşurdum ama ısrar ederse hotelin lobisinde kahvaltı yapıp sohbet eder sonrasında dışarda gezerdik, ona şehri tanıtırken birazda tanımaya çalışabilirsin. Birkaç gün kalacaksa bu şekilde şehir turu ayarladım sonuçta benim için gelmiş, hoşuma gitmeyen beni rahatsız eden birşeyle karşılaşırsam ona göre davranırım
00 YorumlaYani ingilizcen akıcı değil onunda Türkçesi yok bu yüzden pek normal sohbet edası olmaz
.. bir kafeye gidin hatta yanında arkadaşın da varsa onla git çünkü devir çok değişik bir devir olmuş
05 Yorumla
Soran1 yılIngilizce seviyem B2, ama onun ingiliz aksanı var bazen söylediklerini bir kaç kez tekrar ettirmek zorunda kalıyorum ve evet onun Türkçesi tabi ki hiç yok..
Soran1 yılHayır işi falan yok orada çalışıyor. Bristol'da yaşıyor. Ailesi Edinburgh'ta. Gecen ay yuz yuze gorusmek icin buraya gelme muhabbeti gecti aramizda ben pek ciddiye almadım sonra ucak biletlerini gönderdi iste otel rezervasyonlarini sasirdim ama gelme diyemedim haliyle peki dedim.
Soran1 yılYani henüz yüz yüze göruşmedim hiç ama hayata ayni pencereden bakabiliyoruz su an ve iyi bi insan gibi onunla olmak isterim..
1 yılSeni çok seviyor olsaydı ve güvenini hakediyor olsaydı bu tedirginlikleri yaşamazdın, ben görüşmezdim hele ki zaten Türk ve Müslüman değilse. Bi zahmet kendisine söyle, seni cidden kafaya koyduysa önce kendisi Türkçe öğrensin 😃
00 YorumlaBoş biri değilsin , yüz yüze görüşmek aklındaki soruları giderir.
10 YorumlaKalabalık bir buluşma mekanı seçip dene şansını herkes bi şekilde tanışıyor bu da sizin hikayenizdir belki
21 Yorumla- 1 yıl
Çok mantıklıymış...
1 yılBaska millet olmasi erkek oldugu gercegini degistirmez hemen guvenme tabiki. Ve seni evine birakmasina izin verme evini bilmesin ne olur ne olmaz.
00 YorumlaBende erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştım. Müge anlıda gördüklerim yüzünden korkuyordum buluşmaya beni çok zor ikna etti e devletten kimliği hakkında bir kaç belge isteyip ayrıca arkadaşlarıma haber verip onlarla konum paylaşıp öyle gitmiştim şimdi dünyanın en mutlu insanıyım onunla. Önlem aldıktan sonra gidebilirsin bence görüşmezsen belkide çok büyük bir fırsat kaçırmış olucaksin
01 Yorumla
1 yılNe olursa olsun, ne kadar sık görüşürseniz görüşün oteline gitme, evine davet etme. Baş başa kalacağınız bir yere gitme. Benden sana bir kardeş tavsiyesi.
00 Yorumla
1 yılYabancılardan uzak dur Büyük hayal kırıklığı yaşarsın İlk başları iyi gelir ama ilerisi sorun Kafa yapıları düşünce tarzları çok farklı Bireysellik çok fazla
00 Yorumla
1 yılBence çokta görüşmemelisin çünkü hem güvenilmez hem de yarı yolda birakmayacagini nereden biliyorsun ki
10 Yorumla
1 yılKoşarak git yavrum Ne de olsa İngiliz gavuru
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın.
1 yılSanal hayattan hiçbir şey olmuyor hayatından götürüyor üzüyorrr boş ver sana şimdi acı gelir belki de ileride bana hak verirsin umarım
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOteline gidip odasına girmediğin sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bir kafede buluşmak için sözleşip çayınızı kahvenizi içer kalkarsınız
00 Yorumla
1 yılHayır, kimse 3 aydır sadece internettet tanıştığı biri için başka ülkeye gelmez. Pek tekin biri gibi gelmedi.
00 YorumlaBence görüşmelisin sevgili meslektaşım. Çünkü görüşürsen keşke görüşmeseydim der 1 kere pişman olursun. Aksi durumda 1000 kere 😊 Ben yaşadım
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılBu biraz riskli 1 iş. Buluşacaksan onunla kafe gibi bir yerde buluş onun hoteline gitme yani yoksa pişman olabilin.
00 Yorumla
1 yılOtel de kalacak muhtemelen otel e davet edecek ve tek seferlik olacak onun için aklını başından almak için elinden geleni yapacak
01 Yorumla- 1 yıl
Kız teklif eder
hem tr'ye geliyor hem hotelde. Neresinden baksan deplasmanda adam. yemez zarar vermeye
04 Yorumla
Soran1 yılOyle biri gibi degil zaten ama kimin ne oldugu belli olmaz yinede tabi ki temkinli olmakta fayda var.
Soran1 yılHayatimin her alaninda boyleyim bazen dezavantaj olabiliyor bu durum.
Kalabalık bir ortamda buluşursan bir şey olmaz bence. Sadece tenhalarda gezme onunla.
10 YorumlaEvde kal diyeceltim de inglizmiş. Görüş ya nolucak hayat evde bitmesin
01 Yorumla
1 yılDışarıda bir mekanda görüşebilirsin bence, kalabalık bir ortamda hiç bir sorun olmaz bence.
00 Yorumla
1 yılGörüşmekten korkuyorsan mimarlık da yapma. İş görüşmesi için görüştüğün birisi de zarar verebilir.
00 Yorumla
1 yılSeninle görüşmek için gelecekse tatil vb. değilse elbette görüşmelisin ama dikkatli olmalısın
00 YorumlaGörüş seni yiyecek değil ya tanışın belki de aradığın insan odur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim de başımdan buna benzer bir şey geçti. Yurt dışından benim için gelecekti. Kalacağı oteli ayarlamış, arabayı bile kiralamıştı. Ama gelmedi, bana bir sürü yalan söylemiş ve adam evli çocuklu biri çıkmıştı. Haberin olsun, dikkatli ve tedbirli ol, böyle bir durumda kalma.
02 Yorumla
1 yılGüveniyorsan görüş. Kalabalık yerler olsun. Evinin adresini verme.
00 Yorumla
1 yılBiṣi olmaz buluṣ ama otele, kapalı yerlere falan gitme
00 Yorumla
1 yılBu şekil tanışmak bana pek sağlıklı gelmiyor. Yinede hakkınızda hayırlısı olsun.
00 YorumlaBuluş ama temkinlide ol ne ayak olduğunu bilemezsin
00 Yorumla
1 yılYabancıya o topa girme. Sosyal medyadan biriylede bululuş ne olcak
03 Yorumla- 1 yıl
Tercih meselesi saygı duyarım işallah her şey gönlünce olur
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle görüşmek istesen gayet insanların olduğu nezih bir ortam da görüşebilirsin. Ayrıca şunu unutma sen nasıl bir tutum sergilersen karşıdaki sana o şekilde davranır. Zarar görmekten endişe etmen çok normal yapacağın uygun saatler de ve uygun bir yer de görüşme hazırlamak. Sanıyorlar ki hepimiz onların kimliği için ölüyor, hemen evlenmek istiyoruz. Öyle olmadığını göster onlara :) sen dik dur ve korkusuz ol. Bakalım altından ne çıkacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence güvenme, yabancı diye güvenilir ve medeni olduğu anlamına gelmez, İngilizcen de fazla yoksa seni istediği gibi kandırabilir ruhun duymaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTurnayı vurmuşsun ablam sjsjs ama tabi sen yine de turistik kalabalik yerlerde olun bence. Ve gece kendi evlerinize dağilin ne olur ne olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal medya da insanlar o kadar yalancı ve ikiyüzlü ki... Evet evlenenler doğru insanı bulanlar oluyor ama çok dikkatli olmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılingilterede yasiyorum. aman uzak dur kafanda canlandirdigin gibi deyiller. Seninle eylenecek. Sonra yoluna bakacak.
00 Yorumla
1 yılAz çok yaklaşımından anlarsın. 30 unde yeni biriyle bir ortamda tanışma olasılığın düşük ve sosyal medya korkusu çok fazla ski bir durum artık ☺️
İnsanlarla tanış görüş karar ver nereden olduğu öönemli değil03 Yorumla
Soran1 yılEtrafimdakilerin hepsi 29 40 yas arasi hepsi bekar yeni tanistiklarimda cok fazla var ama onlara karsi bir sey hissetmedim hi etkilesim alamadim ve malum okuyup yuksek lisans istenilen iş kariyer hedefi derken insan 30 yasina geliyor.. Sosyal medyadan ise en son 17 yasindayken biriyle gorusmustum o sebeple endiselerimin olmasi normal Süleymaaannn bey.
Soran1 yılAyrıca 30 yaşıda 70 gibi görmeniz ise komik.
- 1 yıl
Çok yanlış anlaşıldım ama sosyal medya fobisi de 70 liklerde kaldı maalesef.
Ben sizden büyüğüm. Ve diyorum ki sizin olduğunuz yerde sizin gibi başka insanlarda olabilir. İlginizi çeken birine fırsat verin. Nineler gibi sosyal medya fobisine kapılmayın ☺️ sadece emin olmak lazım. Aceleyle 2 kadeh şarap içelim yazana ok demeyin tabi 🥷
Bu konuda cesur ve tecrübeli biriyim çoğu uygulamadan tanıştığım insanlar oldu. Zararını görmedim ama içime sinmeyen insanlarla da iletişime devam etmedim. O yüzden ilk gün mesafeli olarak devam et zaten anlayacaksın ne yapman gerektiğini
00 YorumlaHayır adı üstünde sosyal medya güvenilemz yani yüz yüzr git biriyle tanış öyle azcık daha emin oluyosun katil, sapık, psikopat olmadığından e ama şuda vsr ki onlarada güven olmaz o yüzden boşverin aşkı
00 YorumlaGörüşebilirsin, ama dışarıda bir kafede bilindik bir yerde
01 Yorumla
Soran1 yılZaten öyle olacak tabi ki.
Gizli Üye(25-29)1 yılOtelde sakın buluşma böyle kalabalık yerlerde buluş daha güvenli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu işin sonu iyi bitmeyecek gibi geliyor bana nedense
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYine ingiliz bir adam basit tc kizini sikp tatilini yapip ulkesine geri donecek.
01 Yorumla
1 yılTenha yerde görüşürsen her şeyi bekle
Normal vatandaş içinde görüşeceksen
öcü değil ya sosyal Meyda da normal bir insan03 Yorumla- 1 yıl
İlk buluşma ise adam nerede?
1 yılOkadar zaman konuşmuşsun buluş tabiki ama bi canlı konum at arkadaşına oldurulme oldurulsende bulun
00 Yorumla
1 yılBen de tanışmıştım sosyal medyadan birisi ile ESPARK ESKİŞEHİR DE buluştuk. En üst katında oturup birşeyler yemiştik
01 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar güvenilir olduguna gelince konuşunca karar verirsin
Sosyal ağda. Tanışmak çok berbat bir durum bence uzak durun. Çoğu. Yalancı
10 Yorumla
1 yılDışarda bi kahve için ilk buluşmada otel onlar için normal senin için değil.
00 YorumlaDur site olarak toplanalim bir karara varalim sana yazariz sen kafana göre hareket etme sakın
01 Yorumla
Soran1 yılKomik
1 yılTanikide hayir , eger senin icin x icin adalet hastagi acilmasini istemiyorsan gorusmemelisin
00 YorumlaNerde bulușacaksiniz?
10 YorumlaTürk bulamadın mı riske giriyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılBulamadımm
Gizli Üye(25-29)1 yılBak buluscaksan herkesşn olduğu yerde buluş onu gezdir İstanbul'da
04 Yorumla
Soran1 yılİstanbul degil ama zaten ben calisiyorum zamanımiz kisitli olacak.
Cevap sahibi1 yılİzin iste 1 günlğgğnr patrondan
Soran1 yılImkansiz bitirmem gereken projeler var sadece hafta sonlari boşum, artı o 3 hafta kalacak.
Cevap sahibi1 yılHmm sıkıntı çocuğa söyle durumunu o zaman
- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne