Aşk İlişkileri Sadecemeraktan soruyorum? sanaldan konustugum kisi varken baska biriyle olmak aldatma midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ya da erkek flörtun varsa kızla birlikte olmak yine aldatma sayılır mi Güncellemeler+1 yıl Flört ama arkadaşlar sevgilim yok benim flört sadece ve Sanal yani Sadecemeraktan soruyorum? sanaldan konustugum kisi varken baska biriyle olmak aldatma midir? Cevapla Aldatma Soruları Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mhtakc Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Degil sorun yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yani normal? Yorumla Mhtakc +1 yıl Günümüzde müsait Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir şey değil yani) Yorumla Mhtakc +1 yıl Millet ne hayatlar yaşıyor instagrama bak tiktok felsn Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum bi de KS ne düşünüyo diye sordum meraktan Yorumla Mhtakc +1 yıl Aynen Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biseks bir kız için mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla kadans +1 yıl Eğer erkek işini biliyorsa kadına bunun için izin vermeli Yorumla Soran +1 yıl Nasill Yorumla kadans +1 yıl Gel anlatim Yorumla Soran +1 yıl Yokk burdan anlat Yorumla
omercimli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Yok hatta madalya verilmesi lazım 0 68 Yorumla Soran +1 yıl ☹️flört ama Yorumla omercimli +1 yıl Ya aynısı sana yapılsa hoş olur mu mesela ya da tepkin ne olur Yorumla Soran +1 yıl Benle konusuyorken şu kizlabyattim bunla yattim diyo Yorumla omercimli +1 yıl Ama öncesinden yapmış seninle birlikte iken yapmaz bence Yorumla Soran +1 yıl Hm bilmem benle konusuyorken diyor bunlari Yorumla omercimli +1 yıl Önceden bunları yaşamıştır sen bunu nasıl kabul ediyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Hangi durumu? Yorumla omercimli +1 yıl Hani diyorsun ya benimle iken anlatıyor anlatması bile çok saçma değilmi insanım gururunu kırmazmı Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle ben konuşmayı kestim tekrar yazdi Yorumla omercimli +1 yıl Bence saçmalamış yaşanmışlıklar anlatılmaz özelikle sevdiğim dediğin insana bu insanı yaralayabilir Yorumla Soran +1 yıl Beni arzuluyordu o sadece Yorumla omercimli +1 yıl Sizin ilişki muhabbeti farklıymış o zaman Yorumla omercimli +1 yıl O zaman deki biz onunla sadece s*KS için konuşuyorduk Yorumla Soran +1 yıl Yani evet biraz öyle olmus Yorumla omercimli +1 yıl Öyle desene siz o zaman o konularda kendinizi aşmışsınız ama ne bileyim Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla omercimli +1 yıl Ben sustum öyle bir ilişkim olmadı bilmiyorum yani özellikle gel sadece birbirimizin olalım başka bir şey olmasın kafasını hiç yaşamadım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyo aynen almanyada şu an hatta Yorumla omercimli +1 yıl Sen neredesin Yorumla Soran +1 yıl Bakude ama şu an tatildeyim ve antalyadayim Yorumla omercimli +1 yıl Sizin buluşmanız uzun sürer sen başkasına kendini arzulattır gitsin Yorumla Soran +1 yıl Ben buluşmak istemediğim söyledim kna çünkü o 34 yaşında çok büyük benden Yorumla omercimli +1 yıl Oha sen iyice döküldükçe neler çıkıyor neler Yorumla Soran +1 yıl Bisey daha var onu soylemim o zaman Yorumla omercimli +1 yıl Yazsana sana söyleyeceklerim var Yorumla Soran +1 yıl Şöyle burdan Yorumla omercimli +1 yıl bir şey daha var onu söylemim demişsin yazsana dedim ben yanlış anladın galiba Yorumla Soran +1 yıl Hahahah ah evet yanlış anladim Yorumla Soran +1 yıl Pegging gibi bir fantezimiz vardi Yorumla omercimli +1 yıl Öyle bir isteğin olsa kendin yazarsın zaten ben neden seni zorlayayım 😅 Yorumla omercimli +1 yıl Oha anlamını bilmiyordum şimdi baktım kabul eden var mı onu Yorumla Soran +1 yıl Evet var Yorumla omercimli +1 yıl İlginç uyarılmak için mi zevk için mi istiyor muş Yorumla Soran +1 yıl Evet evet hep beni hem kendisini sjsjjs Yorumla omercimli +1 yıl Eee seni istiyorsa yapsın sen sanki ondan mı zevk alacaksın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani bir zamanlar istiyordum Yorumla omercimli +1 yıl 😅😅😅 enterasan sen özelden yazmak istediğimi mi düşündün 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 🙈evet ya utandirma Yorumla omercimli +1 yıl 😅😅 sen kendin yazmak istersen yazarsın zaten özel olan sensin söylemem bile saçma olur 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam hshsh Yorumla omercimli +1 yıl Tamam 🙈🙉 Yorumla omercimli +1 yıl Yazan sen misin Yorumla Soran +1 yıl Yani şu an o da yazıyor diğeri de Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç yazmadim ben sana Yorumla omercimli +1 yıl Tamam başka biriymiş yazdı zaten Yorumla omercimli +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla omercimli +1 yıl Sen git neydi onu yap işte 😂😂 Yorumla omercimli +1 yıl Pegging Yorumla Soran +1 yıl Hih😒 Yorumla omercimli +1 yıl 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ tamam ben bakmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen kız misin Yorumla omercimli +1 yıl Yok ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Emojiye baksana bi kız yanii Yorumla omercimli +1 yıl Dur hemen erkek yapayım 😂😂 Yorumla omercimli +1 yıl Erkek oldum 🤦🤦🤦 Yorumla Soran +1 yıl Seni gidi seni insanları kandiriyor 2. hesabi pembeli sjsjsj Yorumla omercimli +1 yıl Ya yok yeminle öyle bir adilik asla yapmam en nefret ettiğim durum ve özelikle o emojinin kızlra özel olduğunu ilk defa senden duyuyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle düşündüm nedense Yorumla omercimli +1 yıl Ya yok valla çok canım sıkıldı ben öylesine kullanıyordum hiç öyle düşünceye kapılacağını da düşünmedim Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam🤣 Yorumla omercimli +1 yıl Ya yok vallahi ya öyle bir şey asla olmaz bu platformda en nefret ettiğim durum Yorumla Soran +1 yıl Hmm benim de Ozamqn sorun yok Yorumla omercimli +1 yıl Peki 🤦😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aferim) Yorumla omercimli +1 yıl Gıcık Yorumla Soran +1 yıl 😊😊☺️ Yorumla omercimli +1 yıl Evet nedir 😂😂 Yorumla
savas0642 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin için normal 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Kabul edilebilir bir sey mi peki sence Yorumla savas0642 +1 yıl Sana aynısı yapılsa kabul edermisin Yorumla Soran +1 yıl Flortlerim yapiyo zaten hep Yorumla savas0642 +1 yıl Onlar yapıyor diye sende mi yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Yapamz miyim Yorumla savas0642 +1 yıl Peki çevrende arkadaşların ilişkiye giriyor sende gircek misin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya dur anlamadim Yorumla savas0642 +1 yıl Anlaşılmayacak bir şey yok ki Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım yokki Yorumla savas0642 +1 yıl Çevrendekiler diyelim ozaman Yorumla Soran +1 yıl Yok ben hazır hisediyorum diye yapcam Yorumla savas0642 +1 yıl Yani yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Evet ama tek kişiyle mi 2 mi bilmiyorum Yorumla savas0642 +1 yıl Sorun etmeyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla savas0642 +1 yıl İlk tek kişiyle dene 2 çişi zor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Karşıma hangisi çıkarsa artik Yorumla savas0642 +1 yıl Sen baya cesaretlisin Yorumla Soran +1 yıl Ya işte olursa denerim sjsjjs Yorumla savas0642 +1 yıl var mı deneyeceğin kişi Yorumla Soran +1 yıl Evet ksden ikisi de Yorumla savas0642 +1 yıl Nasıl yapacaksın ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok sayılmaz dkdkdkk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmaladığının farkındasındır o zaman kanki Yorumla Soran +1 yıl Niye flört yani sevgili degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Degil sorun yok
Yani normal?
Günümüzde müsait
Kötü bir şey değil yani)
Millet ne hayatlar yaşıyor instagrama bak tiktok felsn
Ben de öyle düşünüyorum bi de KS ne düşünüyo diye sordum meraktan
Aynen
Biseks bir kız için mi
Evet
Eğer erkek işini biliyorsa kadına bunun için izin vermeli
Nasill
Gel anlatim
Yokk burdan anlat
Yok hatta madalya verilmesi lazım
☹️flört ama
Ya aynısı sana yapılsa hoş olur mu mesela ya da tepkin ne olur
Benle konusuyorken şu kizlabyattim bunla yattim diyo
Ama öncesinden yapmış seninle birlikte iken yapmaz bence
Hm bilmem benle konusuyorken diyor bunlari
Önceden bunları yaşamıştır sen bunu nasıl kabul ediyorsun peki
Hangi durumu?
Hani diyorsun ya benimle iken anlatıyor anlatması bile çok saçma değilmi insanım gururunu kırmazmı
Evet öyle ben konuşmayı kestim tekrar yazdi
Bence saçmalamış yaşanmışlıklar anlatılmaz özelikle sevdiğim dediğin insana bu insanı yaralayabilir
Beni arzuluyordu o sadece
Sizin ilişki muhabbeti farklıymış o zaman
O zaman deki biz onunla sadece s*KS için konuşuyorduk
Yani evet biraz öyle olmus
Öyle desene siz o zaman o konularda kendinizi aşmışsınız ama ne bileyim
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ben sustum öyle bir ilişkim olmadı bilmiyorum yani özellikle gel sadece birbirimizin olalım başka bir şey olmasın kafasını hiç yaşamadım 😂
Öyle diyo aynen almanyada şu an hatta
Sen neredesin
Bakude ama şu an tatildeyim ve antalyadayim
Sizin buluşmanız uzun sürer sen başkasına kendini arzulattır gitsin
Ben buluşmak istemediğim söyledim kna çünkü o 34 yaşında çok büyük benden
Oha sen iyice döküldükçe neler çıkıyor neler
Bisey daha var onu soylemim o zaman
Yazsana sana söyleyeceklerim var
Şöyle burdan
bir şey daha var onu söylemim demişsin yazsana dedim ben yanlış anladın galiba
Hahahah ah evet yanlış anladim
Pegging gibi bir fantezimiz vardi
Öyle bir isteğin olsa kendin yazarsın zaten ben neden seni zorlayayım 😅
Oha anlamını bilmiyordum şimdi baktım kabul eden var mı onu
Evet var
İlginç uyarılmak için mi zevk için mi istiyor muş
Evet evet hep beni hem kendisini sjsjjs
Eee seni istiyorsa yapsın sen sanki ondan mı zevk alacaksın 😂
Yani bir zamanlar istiyordum
😅😅😅 enterasan sen özelden yazmak istediğimi mi düşündün 😂😂
🙈evet ya utandirma
😅😅 sen kendin yazmak istersen yazarsın zaten özel olan sensin söylemem bile saçma olur 😂😂
Tamam hshsh
Tamam 🙈🙉
Yazan sen misin
Yani şu an o da yazıyor diğeri de
Yok hiç yazmadim ben sana
Tamam başka biriymiş yazdı zaten
🙄🙄
🤣🤣
Sen git neydi onu yap işte 😂😂
Pegging
Hih😒
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ tamam ben bakmıyorum
Sen kız misin
Yok ne alaka
Emojiye baksana bi kız yanii
Dur hemen erkek yapayım 😂😂
Erkek oldum 🤦🤦🤦
Seni gidi seni insanları kandiriyor 2. hesabi pembeli sjsjsj
Ya yok yeminle öyle bir adilik asla yapmam en nefret ettiğim durum ve özelikle o emojinin kızlra özel olduğunu ilk defa senden duyuyorum 😂
Ben öyle düşündüm nedense
Ya yok valla çok canım sıkıldı ben öylesine kullanıyordum hiç öyle düşünceye kapılacağını da düşünmedim
Tamam tamam🤣
Ya yok vallahi ya öyle bir şey asla olmaz bu platformda en nefret ettiğim durum
Hmm benim de
Ozamqn sorun yok
Peki 🤦😂😂
Aferim)
Gıcık
😊😊☺️
Evet nedir 😂😂
Senin için normal
Kabul edilebilir bir sey mi peki sence
Sana aynısı yapılsa kabul edermisin