İnternetten baska ülkeden biriyle sevgili olmak gerçek sevgili sayılır mı?
Evet sayılır
Hayır sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samimiyseniz evliliğe kadar bile gider iş
Sağlıklı bulmuyorum yine de.
İnternetten tanıştığım bir bey amerikada yaşıyor aslen türk bana evlenme teklifi etmişti buluşalım falan dedi sarışın mavi gözlü kaslı geniş omuzlu yapılı falan namaza başlatmıştım onu eskiden bizim yan apartmanda oturuyormuş. Ailesi 2 dk yürüme mesafesindeymiş bize. A dan Z ye herşeyini araştırmıştım ama yine de buluşmadım sarışın mavi gözlü sevmem o ayrı ama asıl sebeb şu ne kadar güvenirsen güven ne kadar araştırırsan araştır ne kadar şeffaf olursa olsun bâzı parçalar eksik kalır illâ ki!
Yâhu ben burnumun dibindeki tüm hayatını bildiğim cübbeli sarıklı şalvarlı adamlara bile güvenmiyorum ki!
insanlar nere gidiyor geçende biri internetteen sevgilim oldu ama gerçekte olmadı sevgili sayılırmıyız dedi yoksa o sen misin 🤔🤔🤔🤔
Hayır
İnternetten eyfel kulesine baksam Paris' e gitmiş sayılır mıyım? Soruya cevap verebiliyorsan aradığın cevap bu demektir.
Amerikalı ve italyan kız arkadaşlarım var türk kızlarından daha sempatikler hediye bile gönderiyorlar la bana
Nasıl aynı anda iki kız arkadaşın mı var?
Yanlış anlama olmasın sevgilim değiller kız arkadaş sadece çok iyi insanlar bizim kızlardan daha dost canlısılar
Cevap
39Cevap
Büyük bir ihtimalle gerçekleşmesi olanaksız olan bir sevgidir. Böyle örnekler görüyoruz ama bunlar çok nadir olan şeyler. Ayrıca kendini fazla kaptırma bence çünkü muhtemelen sonu istediğin gibi olmayacaktır.
Yoksa siz hala sevgili olma kavramını "benimle çıkar mısın"dan ibaret sayanlardan mısınız? görmeden duygu alışverişi olmadan elaaaanktirikle efenim cam açmayla olacak işler değil
hayir nerden bileceksin baska biriyle gorusmedigini daha izmirden istanbula okadat cok insan birbirleriyle cikiyo ve cikanlarin hepside birbirlerini aldatiyo
Kavuşabilme ihtilaline bağlı eğer gerçekte biraraya gelinirse olabilir aldı halde gerisi hâyâl
sadece net uzerinden kurulu iliskilere guvenmiyorum gerçek hayata cekersen... ozaman uzaktan iliski olur ve evlilige bile gidebilir :)
Sayılır sanırım, kalpler bir yerde birleştiği sürece hiçbir sorun olmaz, ama güvenebilmen gerekir gerçekten sevgili olman için.
Hayır yani bir de anket açmışsın. Sonuç ne işe yarayacak :)
Ülkeye bağlı kuzey kutbu tercihimdir. Yaza tatile geleceilk nasilsa 😃😄
o zaman ben italyayi framsayi ve ospanyayi fethettim
Sanmıyor kimisi eglenze amaclı zaman gecsin diye yapıyor
Hayır sayılmaz saçının kokusunu bilmedigin insana aşık olamazsın.
Sanal olduktan sonra , yan daire veya yan ülke olması ne farkederki
duygu varsa evet ama taniman da lazım orda başkasıyla bisi yapmicak
İsrailli biriyle tanışmıştım çocuk beni musluman sanıp kendi ülkesini kötülüyodu ya la cövşcövicçvicşvçcö
Ben baska ildrki kizla olan ilidkiyi bile iliski olarak gormuyorum cunku ortada bir iliski yok kimse kimseye ilişemiyo :D
Bu duruma tanık oldum. Mal cocuk kızla yabanci dilini gelistirmek icin sevgili olmuş
çocukken oyunlarda küçükleri oyuna alırken sen süttensin fasulyedensin derdik buda onun gibi bişey işte:)
Evet. Sevgi için mesafe sorun olmaz. Yeter ki gönüller bir olsun.
ülkelik bir durum degil. her türlü sevgili sayılmaz
Canim memlekette erkek mi kalmadi diye sorarlar adama, evlenip bosanmak senin problem degilse bak tadina
Soru da hile var sanki aldatma sayilirmi sayilmaz mi gibi analdim ben 😄
Belki olabilir ama hersey leri farklı olacağı için biraz zor
Niye sayılmasın o insan değil mi😂😂
sayılır sadakat olduktan sonra her türlü sayılır
Sanaldan sevgili olunmaz.
İnternetten sevgililik, sevgililik sayılmaz. d. d
Görmeyip dokunamadıktan sonra...
Aynı ülke bile değil.. Kendini kandırma
Anlatim bozuklugu var
Evet, sayılır.
Tabikide sayılmaz. Birbirimizi kandırmayalım
İki gün sonra da kamerayı öperler
yan yana gelmedikçe sayılmaz.
Görüşebiliyosanız sayılır
Çok yalnizsan oyle anlatabilirsin
Gençler hızlı yurtdışına açılıyor
Gorduklerimize guvenemiyoz
@Uyamur bilemem.
istersen uzayliyla sevgili ol bena na benana
Şehir de değil Ülke diyorsun.. Çok zor
Maddiyat ve biraz da yasam tarzina bagli..
Zor ama imkansız değil
yok be sayılmaz masuscuktan olur o
o sizin kalbiniz ve yureginizin sadakatina bagli
Sen sev yeterki dünya ayağına gelir
Hayır krdş buluşmak lazım
Caizdir ol
sayılmaz ya internetteki adı üstünde sanal
Feyk manita
olabılır
Kesinlikle hayir.
Olur olur bende brezilyali kızlardan yapicam 😂😂
Sayilir