Ailem izin vermemekte haklımı?

Ben 28 yaşındayım makine mühendisliği yapıyorum çalışıyorum ama daha önce paketleme işlerinde çalıştım bir kızla tanıştım daha doğrusu ilk adımı o attı daha önce evlenmiş boşanmış kızı var 5 yaşında benle ilgili benle evlenmek istiyor ama ben hiç evlenmedim daha kızın ağzını aradım evleneceğin adam seni ister kızını istemezse dedim onuda kabul edecek dedi ailem anlattığımda o kız sana olmaz sende evlenmiş boşanmış olsan hadi neysede sen tecrübesizsin dedi kız neden boşanmış derseniz çalışmaz etmezmiş boş boş takılırmış kızını en son bebekken görmüş hastayken ilaç almazmış doktora götürmezmiş kızını 4 yaşındaki kızını görmeye gelmiyormuş erkek değil diye sevmiyormuş tabi kızın söyledikleri bunlar bana kızının fotosunu at diyorum atıyor bebekliğini bile atıyor beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyorum ya ciddi istediği içinmi annesinede bahsetmiş benden acaba bu kız napmak istiyor ailemde haklımı
Ailem izin vermemekte haklımı?