Sevgilim şuanda askerde herkes asker yolunu beklemek zor filan diyo 7stelik sevgilim doğuda ve ben onu çok seviyorum sizce bana bunu diyenlere ne desem de herkes çenesini kapatsa var mı fikri olan?
Cevabın nedir?
merak etme kardeş asker yolunu sadece gerçekten gönülden seven bekler Askere gitmeme 1 ay kala 4 yıllık ilşkim bitti sevdiğim kız başka şeyleri bahane ederek benden ayrıldı..
Sen gerçek bir ASKER YAREN'isin
O seninn AŞKER''İNN (Ona AŞKER''İMM diyebilirsin)
Onun görevi vatanı beklemek
Senin Görevin sevdiğini beklemektir...
Git asker pazarına ve bir künye yaptır üzerinde
''ASKERİN YAR'İ yazsın herkes çenesini kapatsınn
Helal olsun bacım keşke bizimde sevdiklerimiz senin gibi delikanlı olsaydı
ve şunu öğrendik ki ;
Sen Askerinin yolunu 365 gün bekleyen değil
bir ÖMÜR boyu bekleyen vafalı İnsansın..
ALLAHTAN DİLEĞİM ŞUDUR Kİ HERKESE SENİN GİBİ BİR EŞ NASİP ETSİN!1923 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun beklediğim cevabı aldım
Soran+1 yılSeçeceğim zaten
- +1 yıl
Eline fikrine saglik kardesim harika yazmissin. Isine gelince sevgili oluyo zor gunde kaciyo o kizdan hayir gelmez kimseye. Iyi gunde kotu gunde yaninda olmali.
- +1 yıl
Tebrik ederim çok iyi cevap. Asker beklemek zordur, Gönderdiğin gibi gelmez geri orası çok zor şimdi 12 ay ama 5 gün bile zor. Orada adamlık falan öğretilmiyor. Orada şerefsizliği çıkarcılığı kendine yakıştıramayacağın bir çok seyi yasıyorsun. Zamanla kendine gelir beklediğin gibi kendine gelmesi içinde zaman tanı. İnşallah mutlu olursunuz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gün sayıcaz artık yapcak bişey yok o gelince herşeyi bıraktığı gibi bulacak
- +1 yıl
@kadifedenkesesi , @zcann kardeşim teşekkürler ben sadece içimden geleni yazdım benim sevdiğim 4 yıllık sevdiğim insan bıraktı çok acı çekiyorum ama böyle insanları gördükçede mutlu oluyorm hepinize ben teşekkür ederim asıl :))
bu arada @papatya0058 kardeşim sanada teşekkür ederim e. i. c. için Saol :)) - +1 yıl
Bence hic uzulme dusunme bile. Sevgini haketmemis oyle bir insandan hicbisey olmaz. Hakknda hayrlisi olsn
Soran+1 yıl@volkan19 Allah razı olsun ağzına sağlık abi
- +1 yıl
Heyt be yuregine saglik duygulandim ha. Yurek yurek helal olsun sana helal oldun. Saygilar saygilar.
- +1 yıl
Yurek ne kadar dolmus sende. Emin ol bende de o kadar dolu yurek askere gitmedim de terk edildim yani hic yere.
- +1 yıl
Degmez haklisin ama bir ay oldu aci lar doluyor yuregime o ise keyfindedir. Allah tan sabir diliyorum baska hicbisey gelmiyor elimden. Senin ki daha agir benden careyi nerde neyden buldun. Senin 4 yil benim 6 ay.
- +1 yıl
en ağır kelimeleri kullandı kardeşim askerliği söylemeden bana bahaneler uydurarak ayrıldı ailesi doldurdu birazda 2 hafta boyunca hergün ağladım sonra buluştuk barıştık ve 2 saat beraber dolaştıktan sonra benden iğrendiğini sevmediğini hatta nefret ettiğini söyledi bende dicek laf bulamadım ve gönderdim o güncen beri ne o arıyo mesaj atıyo nede ben. :/ Allah herkese sabır versin...
Boşuna gelmedi o ayet ;
ALLAH Sabredenlerle Beraberdir... - +1 yıl
Ne güzel söyledin öyle..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. O Osmanlı zamanında kalmış bir yakıştırma.. Çünkü o zaman askere giden ya gelir ya gelmez olgusundan.. Şimdi zaten askerlik mi yapılıyor nerde ise evin önünde yaptıracaklar.. Hiç çekinmeden bekle ve göğsünü gererek asker yolu beklediğini söyle.. Para ile askerlikten kaçanların bekleyenleri utansın..
34 Yorumla
Soran+1 yılDoğuda askerim var kolay yerler değil
Soran+1 yılTskler
Benden selam olsun onlara! Ben bir ömür asker beklicem. Evet canısı herkes bekleyemez ister vatani görev olsun ister meslek olsun.
Çünkü asker beklemek hele hele dönme ihtimali %50 olan birini beklemek Güven Özveri Tecrübe
ister. Bak benim adam gene 4 gün sonra göreve gidecek. Azcık temizleyip döncek gene döncek. Yaz gelcek biz evlenicez. Şiişt @papatya0058 seninki de dönecek sizde birleşeceksiniz.
Sen onlara en güzel cevabı, askerinin dönüşünde karşılarken verirsin.
Burdan tüm askerlere selam olsun.11 Yorumla
Soran+1 yılBacım iki gün önce benimki de intikaldeydi yüreğim ağzımda oturuyordum komutandan özel izin alıp beni aradı iyiyim dedi kafayı yemiştim resmen
+1 yılBen gelmesine 3 gun kala ayrıldım.
İgrenc gozuktu dimi ordan bakınca..
Gelmesine 3 gun kala komşuları olan evli kadınla ilişkisini ogrendim, ziyarete bile gidiyormuş kadın.. Bende gelince evlenicez diye ceyiz diziyordum, evimizin mobilyası bile hazırdı..
Her kız bekleyemez, ama boyle serefsizde beklenmez..43 Yorumla
Soran+1 yılHak verdim nasipten öte yok bacım
- +1 yıl
Öyle, ben evden bile cıkmazken, adam askerde işi goturuyormuş..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
76Cevap
Onlara en büyük cevabını sevgilin askerden döndükten sonra hala ilk günkü gibi aşkınızı korumayı başardıysanız vermiş olacaksın. Boşver insanların ne dediğini. Ha asker yolu beklemekten daha zor birşey var. Askere gitmek. Sen bir kişiyi yolluyorsun sevdiğini yolluyorsun ancak o tüm herkesi herşeyi evini yurdunu bırakıpta gidiyor. Bunu aklından çıkarmayıp ona göre destek sağlayabilirsin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Mutluluklar.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel cevap için Allah sana da sabırla yolunu bekleyebilecek birisini versin ins.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ruhu o* olan bekleyemez doğru. Sevgilisi askerdeyken ilgisiz kaldı diye ona buna meğillenen orospular çok maalesef. Çocuk askerde arayamıyor soramıyor ilgi gösteremiyor diye hemen aranmaya başlıyor bazı orospular... Sen sakın onlardan olma. Sevdiğine böyle kazık atma, onun şu anda en çok sana ihtiyacı var orada...
22 Yorumla
Soran+1 yılBiliorum geçen bayram çok ağlamış annesi de bende yoktum yanında bu bayram annesi gidiyor yanına izin zamanı da izin kullanıp bana gelecek inan o kadar özledim ki geldiğinde nasıl yollicam ben askerimi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim 1 ay sonra asker ayrılmayı hiç düşünmedim aksine ne olduysa alttan aldm alıyorum askere gidiyor ayrılıyım bekleyemem diye bir derdim olmadı olmazda inş.6 senedir birlikteyiz ve sadece beklemek zor boşver diyenlere tek cevabın " seven bekler " diyip geçmelisin genelde öyle yapıyorum kimse de bişey diyemiyor çnkü gurur verici ya bilmiyorum :)
14 Yorumla
Soran+1 yılSanada tavsiyem uyumadan önce resimlerine bak rüyanda sık görürsün ben resimlerihle uyuyorum
Cevap sahibi+1 yılöyle yapıcam teşekkrler :)
Soran+1 yılAsker yari olduk ne yapalım vatan borcu bizede yârimizi sevmek düşer
Cevap sahibi+1 yılyani elimizden gelen beklemek sevmek fazla bişey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine susarak sabrederek cenelerini kapatmalisin. Benm sevgilim geleli 2 ay oldu. Beklerken herkes laf sokuyodu bekleyemezsn biter ayrilirsniz diyolardi. Sevglim geldiginde hepsi kacti helal olsn dediler. smdi ne desen bos sevgilin geldiginde konusursn
19 Yorumla
Soran+1 yılGelince ne hissettin kalbinin ferahladığını gözlerinin yaşlarla tuttuğu bütün acıları bırakmasını hissettin mi? Ben çok özlüyorum bu şehirde oksijen bitmiş sanki
Cevap sahibi+1 yılKalbimin yarisi onda kalmis sanki. Geldiginde kalbim tekrar calismaya baslamis gibiydi. Nefes aldigimi hissettim. Yuzune ellerine dokundum. Gercekten geldinmi burdamisin diyebildim ole donup kaldim. snra bir hamleyle sarilabildim. Aglayamadm bile gozyaslarim gozumde toplandi sanki
Soran+1 yılBunları hayal etmek bile gözlerimi doldurdu inşallah darısı başıma :(
Cevap sahibi+1 yılInsallah tatlim Rabbim hayirlisiyla donmesini nasip etsin. Kac ay kaldi
Soran+1 yıl196 gün
Cevap sahibi+1 yılAzalir yavrum azalir sabir de bekle. Kendine guzel bir safak karti hazirla ellerinle susle falan her gecen gunu isaretle yarin gelince hediye edersin cok anlamli oluyo. Bn yapmistim cok sevinmisti. Senin sabrini bekledigini gun saydiginu gormesi ck guzel
Soran+1 yılGün geçmiyor ki Özlemim azalsın :(
Cevap sahibi+1 yılGeciyo canım geciyo. Bak bende daha dun gondermis gibiyim ama bak geldi bile ustunden 2 ay gecti hatta. Kavustuk. Darisi basiniza ins. Sizde gorceksiniz o gunleri. Eger dertlesmek fikir ednmek istersen mesaj at knusurz dertlesiriz. Asker yarini en iyi anlayan bilendir cekendir.
Soran+1 yılAynen. asker yariyim sanki sevdiğim buradaymışda kapıyı açınca gülümseyerek ben geldim diyecekmiş gibi hissediyorum sanki bu özlem bu hasret şaka gibi ya sanki kapı çalacak ben geldim balım diyecek askerde olduğu şaka gibi geliyor bana bazen :(
Aynını yaşadım. Kimseye cevap vermene gerek yok. Sen kendinden emin ve dik ol milltenin çenesi kapansın. Canım allah ikinizede kolaylık versin. Sen onun psikolojisini sağlam tut alttan al anlaki o askerde sıkıntılı olucak ztn kızsada sen üsteleme. Mutlu olun inşallahhhhh.
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim bacım
Bir şey demene gerek yok, sen ilişkine karşı sorumluluğunu devam ettir yeterli..
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin, beklemen en büyük kanıt olacaktır zaten.11 Yorumla
Soran+1 yılTskler desteğin için
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsker beklemekte sabır çok önemli çoğu zaman orda birilerine bişeylere sinirlenip sinirini senden çıkarabiliyo bu durumlarda "sabırlı olman lazım onun dışında özlemekten başka zorluğu yok asker yolu beklemenin. Dinleme kimseyi" şu an asker bekliyorum bende ve Allahın izniyle iki ay sonra kavuşuyoruuzz ^_^
14 Yorumla
Soran+1 yılAz kalmış bacım. Paşalar gibi gelecek benim askerimde atarsa 195 sabır ver Allah ım. Onun özlemine dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl100den sonrası çabuk geçiyo dayanırsın ya Allah kavuştursun sizide
Soran+1 yılİnşallah çabuk geçsin daha yarısı bitmeden çok özledim :(
Cevap sahibi+1 yıl:( Özleniyo tabi ya :(
+1 yılHiçbir şey denemene gerek yok.
Nasip kısmet Allah nasip ederse niyetim bu Allah aksini yaşatmasın de geç ;)12 Yorumla
Soran+1 yılTeskler
- +1 yıl
Rica
+1 yılHic bisey söyleme izlesinler ve görsünler bende bekledim banada öyle diyorlardı şu an evliyim şahit yaparsın onları benim gibi ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılBu fikri sevdim sağlam kapak nikah şahitliği
- +1 yıl
Aynen çok mahcup oluyorlar birde ben size demiştim demek yok mu nasıl bir haz anlatamam :)
Soran+1 yılBunu yaşarsam sana teşekkür yazacağım sağlam fikir verdin :)
- +1 yıl
Benim nikahın kıyıldı dügünümü bekliyorum daha sonra eşime vakit ayıracagım buralarda dolasamam bana dua edersin olur mu :) inşallah hayırlısı olsun hakkımızda sabrın sonu selamettir askerde belli olur herşey zaten sevginin gücü hayırlısı olsun.
Soran+1 yılAmin tesekkürler
+1 yılbende şu an askerim bekliyen bir sevgilimde yok bence hiç bişey deme aşıksan sadece bekle dönünce hayırlısıyla o diyenler desin senin için bekledi hayırlı teskereler bu arada:))
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin. 196 gün kaldı bitecek inşallah
Seven bekler valla. Gozu hep telefonda aglaya aglaya bekler. Ustunden 4 yil gecms o donemin. O zaman zor geliodu ama smdi bakiorum cok cabuk gecmis
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onu söyleyenler sevgi ve fedakarlığın ne olduğunu dahi bilmeyen yüzeysel insanlar. Her babayiğidin harcı değil o işler.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kolaysa onlar beklesin
İşinize bakın de toplum olarak çok bozulduk sen doğru bildiğini yap kardeşim bekle adam gibi gelirse öyle de gelir böyle de
22 Yorumla
Soran+1 yılTskler
o benim görmeye gerek duymadığım ezberim de sussunlar..
23 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş 😊😊 kitap filan yaz bacım imzala alalım kitap gibi konuştun 😊😊
Soran+1 yıl😊😊😊
gerçekten sevmenin ne demek olduğunu bilseydin bekleyememek diye bişeyin olmadığını da bilirdin de soranlara sonra yüzlerinde oluşacak ifadeyi görünce şimdi g*tünden daha sempatik oldun de :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOvv bu iyiymiş
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Asker yolu beklemeyen kız isten gelecek kocayida beklemez.
55 Yorumla- +1 yıl
haha
- +1 yıl
o biçimmmmm :D
Soran+1 yılDoğru denebilir
+1 yılYa senin gibiler kaldı mı :( arkadaşın felan varsa seningibi evlenirim onla o derece :D
13 Yorumla
Soran+1 yılNeslimiz tükenmek üzere bulam nikahı bassın
- +1 yıl
Valla bul bana ya :D nişanlın olmasa sana aşık olurdum ama nişanlısın :D
- +1 yıl
Ne kadar ultra kardeşim bir poposun.
milletin ağzı torba değil ki büzesin şimdi cevap verme de sevgilin askerden döndüğünde sizi yine birlikte gördükten sonra en iyi cevabı vermiş olcaksın zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılGaliba herkes hemfikir en iyi cevabı askerim verecek
Kocasını işten beklemek bile zor diyen kızın Askerden eşini beklemesi beklenemez şimdiki devirde..
Ben karışmam kimseye ama sana büyük saygı duyuyorum13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim en azından bekleyene saygınız var
Soran+1 yılO kadın askerimin annesi herşeyden zor anaya evladın özlemi bu konuda annesiyle yarışmam söz konusu bile değil
+1 yılAsker beklemek her kizin harci degildir , sanada helal olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim asker yariyiz şafak sayacaz artık
+1 yılbenim sevgim gerçek ve onu orada yalnız bırakacak kadar aşağılık diilim de allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin tskler
Ben de bekliyorum bitmek bilmiyor. 3 sene boyunca her sabah onunla kalk mesaj at ara konuş ne giydiğini naptığını sorsun sonra bir anda hepsi kesilsin telefonun çalmasın kimse hergün üst üste mesaj atmasın kimse çikolata alıp kapıda beklemesiiiin off çok kötü :((((((
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Bekleyemez tabi bazıları hemen kendi yoluna gidiveriyolar. Öyle diyenlere hiçbir şey demen gerekmez ki herkesin kendi düşüncesi
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
+1 yılSeven insana asker yolu çabuk geçer yaşamak gerekiyor kimse bilemez ama eğer sana nasip olmuşsa kıymetini bil derim ama oda kıymetini bilsin askerlerin manitalari çok olur
10 Yorumla
+1 yılDugun daviyetimizi ilk sana yollucam merak etme de :)
21 Yorumla
Soran+1 yılBuda iyiymiş
+1 yılNiye bayanlar karaktersiz mi beklemesin? Asker ocaginda vatan gorevinde kari kucaginda degil. Her ne kadar terk eden varsada karaktersizdir.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu bir sınav aslında herkes görüyor sabrediyorum ne kadar özledim anlatamam bunu anlatacak kelime yok gece resimlerini baş ucuma koyup izleyerek ağlayarak uyuyorum bunu herkes bilemez onun kalbi dursa benim kalbim atmaz
Göster diyenlere bu resmi.. photo3.ask.fm/.../avatar.jpg
20 Yorumla
+1 yılAşkı yakınlıkla yatakta düşünenler bekleyemezker tabi.
24 Yorumla
Soran+1 yılAğına sağlık aynen
- +1 yıl
Öyle şerefsizin tekine denk geldim sevdiğini söylediği kişiyi bekleyemeyenlerden biri bu sitede gelmişine geçmişine sövmekten profilim kapanmıştı sevgilisi ona bakmak iyi geçindirmek için yurt dışına gidiyor bu kadında gidip eski sevgilisiyle birlikte olup hamile kalıyor ayrılsammı diyordu burada senin onu diyen arkadaşlarının yapacağıda budur işte başka birşey olamaz.
Soran+1 yılAynen insanı sinirlendirip katil ederler bide arkadaşım olacaklar arkadaş müsvetteleri
- +1 yıl
Onlardan uzak dur tek tavsiyem böyle düşünen hiçbir insandan yarar gelmez
Seven insan bekler sen 7 sene birlikte olmuşsun bu adamla dile kolay boşver kim ne derse desin.
23 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim bana o muameleyi yapıyorlar el kızı yapıyor diye ben neden yapayım gelince inşallah evleneceğim mutlu olacağım
Soran+1 yılAmin teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sizin ağzını yırtarım bacaklarınızı kırarım şıllıklar deyiver :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha 😃
+1 yılboşver milletin ne dediğini bak ben sana bişi diyim asker yolunu her hatun bekleyemez -_-
17 Yorumla
Soran+1 yılYa ben beklersem?
- +1 yıl
sen bekeleyemezsin demedim ^^
Soran+1 yılBekleyen hatun ne oluyor? Sabırlımı? Aşıkmı?
- +1 yıl
inatçı?
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
amaaaan başka erkek mi yok salla gitsin
Soran+1 yılSallamam. Benim için ondan başkası yok. Üzgünüm başkalarıyla karıştırdınız beni herhelde
+1 yılSen bekleyerek gercek farkini goster. Her zaman soz soylenmez. Hem bir soz vardir. Laf deliye anlatilir. Diye. Allah kavustursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin tskler
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. benimki 3 ay sonra aldattı beni. Baktım gidici gibi. bir bahane verdim ona benden ayrılması için. Çekti gitti hemen başka kucağa :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl196 gün kaldı sabır ediiiyooooruuuum herkese rağmen
Soran+1 yılSusup teskereyi beklesem o gün onunla bunlara cevap versem nasıl olur?
ya onların alayı kaşar kevaşe niye beklenemezmiş senin ne kadar güzel uzun ilişkin var onu diyenler daldan dala atlayıp bissürü erkekle çıkanlar...
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Gerçekten çok seviyorum. Teskeresi elinde gülümseyerek geleceği gün en büyük cevap olacak onlara aslında
Soran+1 yılÖzledikçe daha çok seviyorum. Arada görüşme fırsatımız oluyor arıyor. izin istiyor. Sırf benim için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek zorluqu cok ozluyorsun askerım gelelı 2 ay oluyor hıc kafamdan ayrılmak gecmedı aksıne o bnden uzaklasır dusuncelerı deqısır dıye cok korktum gunlerce aqladım telefonda oda aqlıyordu gel dıyordum ona valla cok zor ya Allah sabır versın geldıqı gundekı mutluluqu dusun o hıcbrseye benzemıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılsen kimseye cevap verme gerçekten seviyorsan bekle zor diyenleri utandır. bende doğuda yaptım şimdiki doğuda ne var merak etme. bizim gibi ömrü dağlarda geçmez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. 7 yıllık ilişkide beklememek ayıp olur zaten. Millet artık başkasının mutluluğunuda çekemiyor iyimi.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir söylediler ki orada olduğum ya larında oturduğum halde sanki ben yokmuşum gibi aralarında konuştular
Soran+1 yılAynen ben sevdiğimin her zor zamanında kaçarsam bunun adı aşk olmaz başka birşey olur. Seven bekler
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBencede zor değil ama askere giden yiğitlerimizin sevgilileri genelde onları yarı yolda bırakıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kötü bişey
- +1 yıl
Öyle
+1 yıl1 sene ayrı kalacaksın en fazla niye bu kadar zor olsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılBana bu lafı diyenlere aynısını söylemek istiyorum ağzına sağlık
+1 yılalla allaa niye bekleyemezmişşş hangi salak dıyo bunu :D
210 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlatımdan iki tane kız hakkımda konuşuyor hemde ben oradayken yanımda konuşuyorlar bide
- +1 yıl
@mayke busefer yakaladım :D
- +1 yıl
@Mayke noldu dostum :D
- +1 yıl
@Mayke buz dolabına bak sen kesin oraya koymussundur :D:D
- +1 yıl
@mayke allah iyiliğini versin ya güldürdün len :D:D
- +1 yıl
@mayke çöpede bak :D
Beklenen kişi gelecekse çekilen özlem kutsaldır. Bu arada ses kes şafak dinle atarsa 120!
14 Yorumla
Soran+1 yılAtarsa 196 daha sayarız asker Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılAsker yâriyiz bizde sayarız şaşırma :)
+1 yılBence onları dinlemenize gerek yok vicdanınızı dinleyin
17 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş arasında bunu diyolar sinir oluyorum
- +1 yıl
Takmayın :) ne de olsa siz bekliyorsunuz onlar kıskanıyor bole biri olduğunuz için
Soran+1 yılYani kıskançlıklarından mı öyle diyorlar?
- +1 yıl
Tabi ne sandınız? dalga geçme ile alakası yok onların askerde bir sevgilisi yok o yuzden mızmızlar
Soran+1 yılSiz öyle söyleyince bana mantıklı geldi.
- +1 yıl
Zaten oyle olması gerekiyor dedğim gibi boşverin :)
Soran+1 yılGaliba haklısınız
Valla doğru herkes bekleyemez çünkü insanların neler yaptıları bellidir ama ben bekleyenlerdendim. seviosan ama gercekten sevıosan sonunu getırdıgınde en guzel cevabı vermıs olursun hiç kafana takma cevap vermek zorunda degılsın kımseye
00 YorumlaBen 18 ay yaptım bir yıl beklenir , bekleyen benim size ne de
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten özlüyorum anılar üzerime üzerime geliyor şurada gülmüştük dediğim yerde bile ağlama geliyor bana
+1 yılherkez beklemez bu dogru bir şey kızdan kıza fark var
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
bazıları herkezi aynı zannediyo
hep dısardakiler bakıyolar110 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden sinir oluyorum seven insan bekler beklemeyen sevmiyor demektir.
Soran+1 yılBen dışarı baktığımda boşluk görüyorum benim için baktığım heryer onunla dolu bir an bile aklımdan çıkmıyor çıkmamalı da zaten
Soran+1 yılAma dün misafirliğe gittiğim kız arkadaşımda birkaç kişi herkes asker bekleyemez senin bekleyeceğini sanmıyorum tarzında şeyler söylediler bende dedim herkes asker bekleyemez ve ben herkes değilim diye bugünde bize oturmaya gelecekler var aynısını diyebilirler ve bu sefer iyi cevap verip bu konunun kapanmasını sağlamak istiyorum
Soran+1 yılBizde askerliğini yapmamış adama kız verilmez teskereyi alıp gelsin o günlerde gelicek ins.
Soran+1 yılÖyle ama yapcak bişey yok konuşuyorlar işte
Ben askerdeyken benim ki beni bıraktı gitti ama onu zorlayan neydi bilmiyorum bence sivilde beklemek kolay asil orada zor
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen abiminde nişanlısı abim doguda askerken 4 yillik ilişkisini bitirmeden evledi gitti oluyor öyle :(
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlendi mi?
Cevap sahibi+1 yılevet eski sevgilsiyle
soru dogrudur şahsen ben bekleyen olmadı bak hala askeriz. s
12 Yorumla
Soran+1 yılŞafak kaç asker?
sevgilin döndükten sonra el ele yanlarına gidin ozaman alırlar cevaplarını
11 Yorumla
Soran+1 yılBu gibi fikirleri zekice buluyorum tskler
Hiçbirşey deme ve sevgilin geldiğinde koluna girip o boş konuşanların yanından geç :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi fikir
Hiç birşey söyleme sadece bekle en güzel cevabı vermiş olursun
10 Yorumla
+1 yılBen o sizin bildiginiz kizlardan degilim sevdigimin yolunu bir omur bile beklerim... De kapat cenelerini bence tatlim;-):-P
10 Yorumla
+1 yılGerçekten çok seviyorsan güveniyorsan sevgilinde iyi efendi birisiyse beklemelisin, bu devirde iyi insan bulmak? ya da güvenebileceğin birisini bulmak?
02 Yorumla
Soran+1 yılZor ve inan insan bulunca ömür boyu bile bekleyebiliyor
- +1 yıl
Ben şuanki sevgilimi 4 ay bekledim yani :d
Sende onla beraber askersin iste ALLAH yardimciniz olsun benim kardeşim de asker
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah kavuştursun
Soran+1 yılAmin
+1 yılDoğru söylüyolar, sen bekleyenlerden olursun inş. Seviyorsan beklersin tabiki
10 YorumlaBirsey demene gerek yok sen beklemeye devam et evlenince en guzrl cevabi. alirlar canimmm :)
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle olcak
+1 yıl"Ben herkes değilim yedi yılımı boşa vermedim" de yapıştır geç bacım..
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle yapmalı
Bekleyen bekler. beklemeyen beklemez bu kimseyi ilgilendirmez
11 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık
Bekleyeceğini söyleyip beklemeyen pisliğin tekidir. Bekle bence
12 Yorumla
Soran+1 yılSöz verdim askerime o bana güveniyor en az sevgim kadar özlüyorum ve gün geçtikçe daha da kıymetleniyor yokluğunda anladım varlığının kıymetini ben askerimin
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem