Asker manitadan ayrılma?

İyi akşamlar Sevgilimle 5 aydır çıkıyorduk.1 ay önce askere gitti Kıbrıs’ta askerlik yapıyor şubatta dönecek. Ailelerimiz yakınlar fakat benim ailem onun ailesini sevmiyor babası bize geldi o askerdeyken bu kız benim gelinim olacak gibi muhabbet açtı (babası manit olduğumuz bilmiyor) babam bunları duyunca o aileye verecek kızım yok dedi sinirlendi. kuzenim sevgilimle bizi gördü bankta oturuyorduk , kuzenim 2 aydır benimle konuşmuyor sildi yani bizi birlikte görünce, durumlardan dolayı hep gizli saklı görüşüyorduk. Benim ailem durumu sezer gibi oldu.1ay telefonu elimden aldılar. Abimden sürekli hakaretler küfürler duydum beni aşağladı ve bi yere gitmeme izin vermiyordu. sürekli beni takip halinde halende öyle. Hergün gerginlik laf söz psikolojim bozuldu askere gitmeden önce ayrılmak istedim buluştuk söyledim ayrılalım diye çok ağladım fakat izin vermedi artık dayanamıyordum ailemin laflarına , sonumuzda pek iyi gözükmüyordu 2 gün önce arayıp ayrılmak istediğimi söyledim çok anlayışlı şekilde helallik alarak ayrıldık ama askerdeyken bırakmak istemezdim ona da söyledim. Ama askerden gelince evlenmek istiyordu ciddi düşünüyordu o yüzden ayrılmak istedim arkadaş kalarak bitirdik. Askerde benden para istedi yolladım köntör yükledi falan dün arkadaşları da öğrenmiş ayrıldığımızı bana yazdılar falan nasılsın diye şu an Android telefonu da yok napıyor iyi mi merak ediyorum, böyle yüzüstü bıraktım gibi düşünüyorum. napöam lazım sizce kötü mü yaptım mesaj atmalımıyım aramalı mıyım yoksa böyle devam mı etmeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Onu askerde öyle bıraktım diye vicdanım hiç rahat değil
Asker manitadan ayrılma?