Merhabalar, bizim 1.5 yıllık ilişkimiz vardı. Her iliski gibi bizimki de cok guzel basladi tabi her sey kafamiza goreydi her istedigimizi yapiyor ve birbirimize uyum sagliyorduk. Ikimizde 22 yasindayiz. Ben aşciyim onunda belirli bir meslegi yoktu. Her sey annesiyle tanisana kadar cok guzeldi tabii. Annesi beni belki kiskanclik belki baska bir sey gereksiz bahanelerle istemedi. Ama ben kadinin her yaptigina sevdigim icin dayandim duzelir dedim sabrettim tabi sevgilimde yardimci oldu arada kalsa da ikimizi de kirmadi. Ta ki askere gidene kadar. Askere de ben gonderdim artik yolumuza bakip duzenli bir hayat kurmak istiyorduk. Gitmeden de kendi aramizda yuzukleri taktik ben calistigim icin ici rahat olsun istedik ama annesi bununla bile dalga gecti asla cekemedi oglunu cok sevdigimi de farkindaydi. Neyse cocuk gitti askere oglu askerdeyken annesi beni evindeyken uyardi seni istemiyorum bu is olamayacak diye ogluna turlu seyler soyledi askerdeyken istemiyorum diye tutturdu ama biz yine direndik tabi artik daha cok kavga etmeye basladik ama yine de gidiyordu bir sekilde. Izne geldi artik cok degismisti tamamen gelmesine de 2 ay vardi benimle gezdi tozdu istediginu yapti ve izni bitip dondugunde o benimle evlenmek icin olen insan hayallerinin ve baska planlarinin oldugunu soyleyip beni terk etti. Elim kolum bagli ne yapacagimi dusunecegimi bilemiyorum ben haketmedim bunlari.. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsellik olmadı aramizda..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar