sadece başka kızlarında fikrinı almak istedim))
Asker yolu bekler misin?
sadece başka kızlarında fikrinı almak istedim))
bende şu an da sirnakta askerdeyim 35 gunum kaldi acemi birligimde hergun 4-5 defa arardim usta birligim sirnak olunca ve telefonlar bir bozuldugunda 1 ay gelmeyince o zamnda siracilik olayi yuzunden cep telefonu kullanamadigim icin sevgilimle pek fazla gorusemiyordum.o bunu farkli yorumluyor baskasi oldgnu htta byle biyerde kizlara bktigimi saniyordu falan filan snra oda bryle tnsms tbi bn aylr snra ogrndm burada 4 ay falan kvga grltu idare ettk 4 ay sbmnra ayrldk cnky hp bn ariyrdm aradgmda hatrimi srmktn ble acizdi.bn snrlri yillarin hatri icin tkrr brlkte olmk istdm ama brisi oldgnu ogrndm.arkdslrnda dedigi gbi bklmk her kizin becerebilcegi br sey degil benim svglm bklsydi hmn dnnce evlnrdm ama olmdi kizlarin cogu bekliyemiyor.en cok uzuldugumde biz burda bu kadar sogukda boyle kotu imkanlar icinde onlari namusumuz diyerek canlarini korumak icin beklerken onlarin bizi sicacik evlerinde neden bekliyemediklerine ne cevap verirler cok merak ediyorum.yada tum mehmetcikler enayi olmali..
Şubatta Askerim, Yolumu bekle :P
bir arkadaşım vardı sevgilisini beklediii beklediiii beklediiii..
sonra çocuk tam döndü bişey oldu ayrıldılar
sonra yeni sevgilisi olduydu o askere gittii şimdi de onu bekliyo
bekle bekle ömrü geçti
:D
daha ben beklemedm kimseyi asker sevgilim olmadı.. bakalm kısmet :)
ben beklıyorum sonna kadarda beklerım bızım ılıskıımız cıddıı ama sızce yınede degısme ıhtımalı olurmu aılesıle felanda tanısmıstım arıyorda benı ozledıgını felan soyluyor yoksa bu degısme sadece cıddı dusunmeyenler ıcınmı gecerlıı ? :( ayrılırsak olurummm Allah korusun
Cevap
52Cevap
Eğer uzun bir ilişki yoksa, bir erkeği beklemek saçma. Ciddi olmadığı sürece ve aileler bilmiyorsa beklemeleri mantıksız. Zaten delikanlı erkek bekletmez... neden mi ? 1.5 yıl bir kızı bekletmek onun kısmetini kapamaktır. Askerden sonrası malum ? evlenip evlenmeyeceği... bu konu cok uzun =) konusursam susmam =)
Niye beklemeyesin, onu anlamadım. Sevgilin asker olunca özürlü mü oluyor, sakat mı, noksan mı, yoksa ölü mü?
Garip bir düşünce bu. Bak sana esir düşenin şiirini aktarayım da bu durumda olanın halini gör:
tek bir haber bile çıkmasa uzaklardan
saçma da olsa bekleyişin
yalnız sen olsan bile bekleyen beni
bekle beni
bırak beklemekten usanmış dostlarım
öldüğümü sansınlar benim
içme anılar gibi acı
içme sakın o şaraptan
yağmurlar içinde bekle beni
karlar tozarken bekle
ortalık ağarırken bekle
kimseler beklemezken bekle
konstantin simonov.
sene 2008 bizim bir arkadas uzun donem asker ben o donemde baska bir okuldayim neyse bunun sevgilisi demeymde sozlusu gibi cunku aileler girmid olaya neyse bizim arkadasi bu sevgilisi olucak kizi bir yerde aldatirkn bizm diyer iki arkadas goruo ve inanamiyorlar ilk pmce ama anliyorlar vr telefonla gizlice cekiyorlr biz once.izindeyken solesek mi solemesek mi derken kizida cok seviyordu cunku solememiz lazim karari verip soledik buna cocuk yikildi kizda itiraf etti zaten cok olay oldu hala keske solemesemiydik diorm hala ama gercek yuzunu gormus oldu nitekim bu cok yanlis birsey ve karaktersizlik.
Doğru Olanı Yaptın Geç Olmadan Ayrılmış Ya Evlendikten Sonra Böyle Bir Durumla Karşılaşsa ?
Askerken onca çileye katlanıp o derdi çeken kızla evlenilir. İki taraf içinde zor bir süreç oluyor fakat bekleyen bekliyor. Ama onların sayısı bu ülkede azaldı. Çok insan biliyorum neden asker yolu bekleyeyim ben diyen.
2 yıl içinde hayat çok değişiyor, ne kadar ciddi de düşünseniz fikrinizi değiştirebilirsiniz.. bu konuda ilişkiye ara vermek ayrılmak, veya eğer çok çok tutkuluysanız beklemek fikrini seçebilirsiniz. Ama bir şeyi kesinlikle yapmayın sevgiliniz askerdeyken ondan ayrılmayın.
ömrümünnn sonunaa kadarr beklerimmm sevdiğimii ... :)
afferim sana
Tek kelimeyle MUKEMMEL bi kisilik ornegi...
Beklemek sorun değil de her gün bir şey oldu mu diye düşünmekten kötü olurum ben ya. Bi haber gelse falan kalbime iner çok pessimist bi yapım var. Dayanamam orda bişey olursa. Beklememek için değil beklerim ama mümkünse askerliğini yapmış olsun :(
ben bekledim. cok zor ama seven insan bekler tüm zorluklara sitemlere alinganliklarina katlanir. asker adam terk edilmez derler ya bosa denmemis. birakacak olan varsada askere gitmeden bir kac ay önce biraksin
teorikte herkes bekler ama pratikte kaç kişi bekler bilinmez. Ben bekledim ve bekliyorum işi gereği de hep beklemem gerektiğini biliyorum onu beklemek bile güzel
ben asker yolu beklemem diye sevgilimi terkettim sonra ilerleyen yıllarda birine aşık oldum hapse düştü zamanında 1,5 yıldan kaçarken 4,5 yıl mahkum yolu bekledim.
zamanında askere giden sevgilimin canını nasıl yaktıysam fitil fitil geldi burnumdan
tabiki beklerim aşkla, benim aşkım vatanı beklicek ben onu bekliyemicem mi.. yakın olursa ziyaretine bile giderim :)
ASLA...6aydır yolunu bekliyorum..O kadar hatıralarımız varken, nasıl başkasıyla çıkmak, hatta mesajlaşa bilirimki? Hele askerse bu insaftan degil ki. Yazık degilmi ona orda..Ay kıyamam ben askerlere.((
Tabikide beklerim onu gercekten seviyosam ki sevmedigim biriylede cikmam.Sizide Allah kavustursin
seviyorsam,seviliyorsam,gelecege dair planlarimiz varsa tabi beklerim.
beklemem çünkü askerliğini yapmamış biriyle sevgili olma yaşını çoktan geçtim :) sorunun ikinci kısmını görmezden geliyorum çok yakışıksız olmuş gerçekten
Sizce burdaki kızlar asker yolu beklemem başkasıyla takılırı,aldatırım der mi ? Demez! Kimse kimseyi kandırmasın.Bu sorulara gerçek cevap vercek fazla bayan olduğunu düşünmüyorum.
Ömrümün tamamında olmak dileğiyle bir dönemlik zamanımı elbette gözü arkada kalmıcak şekilde beklerdim ..
insan sevdikten sonra değil asker yolu beklemek ölüme kadar bekler...
Soru çok saçma geldi bana.. Zaten asker olmadan önce , asker olacağını bilmene rağmen birlikte oluyorsun.. Onu bırak zaten seviyorsun..Seviyorsan beklersin, sevmiyorsan zaten düşünme bile.. Askerden önce bile bırakabilirsin..
Ben 1 sene peşinden koştum askere gitti 1 aydır vazgeçmedim hep mesaj attım dün yemin töreninde bni aradı çok değişmişti tel yanında olmadığı için mesajları dün görmüş eskiden evlilik konusu erken diyen adam bugun yuva kuraalım gelince diyor Sizce askerlik değiştirir mi insani?
Bence kşiye göre değiisir ama kesinlikle beklenmeli bitcekse gitmeden önce bitsin bitiremediysen bile başkasıyla çıkmadan geldikten sonre bitirirsin öyle yarı yolda bırakılmamalı insan bitmesi gerekiyorsa hiç unut vermiceksin çek git demi ne yazık ki öyle kişiker de var
sevgilim olduguna göre aşık oldğum adamdır ki aşık oldğm adamı ölene dek beklerim onun beni sevmesini beklemek bile şafak saymak gibi
beklemem değicekse evet ama değmicekse beklemem bi gelecek düşünüyosak seviyosam beklerim ama öylesineyse beklemem
Sevgilim değil ama askerden beklediğim biri var,bu cuma geliyor. "Beklemem" diyordum ama şaka maka geçti 6 ay,son ayda da resmen gün saydım. Bekledim.
askere gidicek sevgilm bu zamana kadar hep yanındayım sonuna kadar da beklerim sevmişim askerdeyken mi vazgeçicem allah korusun
yani şimdi öyle bir sormuşsun ki birini severken başkasıyla birlikte olacak ruh ve mide durumu kolay bi psikoloji değil ..evlerden ırak..seven bekler.
asker yolu beklerim o sıkıntı değilde beklediğim adam değişmeden gelir mi o soru kafamı daha çok yoruyor
Nekadar anlamsız soru.Birini seviyosun ve o askere gidiyo.ee sonra neymis efendim askerde diye
yoklugunu bi baskasıyla doldurcaksın.ve hala sevgiden bahsediceksin...
Ya soruyu soranı sakin kafayla düşunmeye davet ediyorum.
beklemeyen kızın taa ına koyayım ben salak salak soru sormayın amk ya sevmiyon mu da beklemiycen benim sözlümde beni aldattı amk askerdeyken ciğerini yüreğini skymmm
iyi ozman
Beklemem. Çünkü asker bekleme yaşını geçmiş durumdayım.
yas kac ? 50
benim sevgiliminde bu sene muane kagıdı gelicek senede oda asker ben beklerim ölene kadar çok seviyorum onuu :))
bekliyorum ve bu sürecte birbirimize daha cok güvenimiz arti o askerde stres yapmasin üzülmesin die evden disari cikmiyom
:)
sagol
evden disari cikmiyosam dediysem gezip tozmuyorum calisiyorum tabiki dügün ev icin para biriktiriyom
Bekleyene sevgili derim. Beklemeyen zaten beni hak etmemiştir kafa yormam...
seviyorsan tereddütsüz bekleyeceksin tabi oda gerçekten seviyorsa
hiç beklemedim beklenşicek bi durumum olmadı bilemiycem bu saatten sonra da zor gibi ama hiç bişi belli olmaz tabi
düzgün bir kız olan bekler.
kaşar olan beklemez.
Beklersin. ama Askerden sonra degişmeyen erkek yok. Bir cok kişi askerdeki sevgilisini bekler. sevgilisi gelir 1-2 ay sevgili kalırlar sonra biter. boşuna heveslenme.
Askerden gelen kişi daha dinç olacaktır. Ve onu bekleyenle işi 1-2 ay sürer. sonra gözü acılır.
Yani cogu askerden gelen erkek böyle yapar emin ol. Cok azı bunu yapmaz. O az olanı bulduysan sevgiyi de bulmussundur
Son sevgilimden dolayı, buna değecek birisinin olacağını düşünmüyorum.
benim kız arkadaşım beklememişti..ve çevremde olan ve karşılaştığım duyduğum her 10 erkek arkadaşımı 8 i beklemedi..burada oran gayet yüzde 90 yani..ilginç..
sonuna kadar beklerim beklenmez mi ya ben kendime insan mı derim beklemesem
Böyle saçma bi soru olabilir mi? bekleyeceksin tabii ki.
beklerim tabi :) Allah nasip edersede gittiğinde bekliyeceğimde onu askerden dönene kadar değil bir ömür beklerim ben :)
başkasıyla çıkmak aldatmak olur o kadar şerefsiz değilim öyle olanlar hakettiği değeri görür zaten seviyosam beklemenin zamanı tereddütü olmaz
tabikide... fakat beni oda beklerse ve severse .. şuan askerimi bekliyorum fakar 460 günlük değil mesleği o yani bir ömür evet diyerek başladım beklemeye;)
gerçekten seviyosan neden bırakaccaksın ki asker olunca bırakıyosun ümitlendirme bari çocuğu bıarakacaksın şimdiden bırak
arızalısın he sen
sevgilim asker zaten 2 yıldır bekliyorum 5 yıl daha beklemem gerekiyo
erkek milleti olarak çoğumuzun bu konuda acı tecrübeleri var maalesef. yaramız içerde :)
sadece gercekten aşıksam onunla sevgili olurum ve bu yuzden degil askerlik daha uzun sure bile beklemeli olsam yine beklerim
ben sadece dusunduklerimi yazdim. tsk. :)
asker yolu beklemek sabır işidir sadık olmakla ilgilidir sadıksan sabırlıysan beklenir he bide gercekten seviyosan
Şuan yaptığımı yaparım. Adam asker ama 7 24 ruhumla dans ediyor..
bekledim...beni sevmemesine bekleme demesine rağmen bekledim...gelince terketti...
Vala benim sevgilim olacak kadın azgın olmıycak :) 5-6 ay beklemesini bilcek. :D
Kardeşim asker sevgilisi onu düşünmesin diye askere gitmeden ayrıldı ne düşünceli bak
beklerm ciddi düşünysa c,ddi düşnmyen admnda benimle işi olamaz
Ben nice çiftler gördüm birbirine deli gibi aşık. Askerden döndükten sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyor.
benım kı beklemedı zaten beklemesınıde beklemedım bende karakterin ıyı ıse beklersın tatlım yoksa bozuk ıse karakterın sevmıyorsan orada onu sey gıbı bırakırsın
bekledim geldi.askerlık süresince neler yaptım mutlu olsun dıye :) cok sonradan ayrıldık o ayrı.
Asker yolu beklerken iyide asker geldikten sonra herşey değişiyor çok ciddiysen yüzük takıp yolla
soruya bak ya : )
sen bekleme her gün biriyle takıl.
cokk sseversemm oda beni seversee bekleriimmm valaahhaa :):))))
işte bekleyemiyorlar bu yüzden askere giderken sevgili falan bırakmam arkamda nekadar beklerim yolunu desemde bekleyemez beklese de aldatır eminim yani %101
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar