inanamıyorum sayın seyirciler!
Asker yolu bekliyorum, biter mi o kadar gün?
inanamıyorum sayın seyirciler!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet benimde suan sevgilim asker uzun dönem 3 ay oldu gideli evet çok özlüyorum hiçte alışamadım bu özleme özledikçe özlüyorum geçiçek diorum aynı senin gibi zaman geçmiyo hiç onun içinde zaman hiç geçmiyo her allahın günü telde ağlıyo falan çok zor bi dönem allah yardımcımız olsun cnm,
Allah kavuştursun cnm..bende bekledim..ama gün değil ay saydım daha kolay geldi :D ve kendime uğraş buldum nasıl zaman geçti anlamadım valla :D özledim evt..ama ona kavuşacağımı düşünüp kendimi motive ettim..sen de böyle yapmaya çalış
Neden bitmesin ki?
6 aymı 15 aymı yapacak ?
12 ay mı?
Hergün aynı şeyleri yaptıgımızdan alışması epey zor oldu tabi.
Sonra alışınca bile noluyor falan oluyorsun.
Asla da gün saymadım son anlara kadar.
Hesap yapınca bitmiyor.
asker olan bir erkek için en mükemmel duygu sevdiğinin seni beklemesi ve onunla kavuşabilmektir.
Ayrı kalmak ve özlem ne kadar zor olsa da ona kavuştuğunda yaşayacağın mutluluk paha biçilemez
Cevap
11Cevap
bende 7 ay asker yolu beklemıs bırıyım senı cok ıyı anlıyorum sonun bana benzemez umarım geçer o gunler merak etme allah kavustursun hayırlı tezkereler dılerım
askerı 7 ay bekledım super bır ılıskım vardı adam sıvıle geldıgı gun telefonlara cıkmamaya basladı facelerde ardımdan arkılerıyle dedıkodumu yapar oldu en sonunda geçtı karsıma sen mutlu olmadıgın ıçın ben senın hayatına gırdım surelı oyun oynucaktık yakaladın ben esmer bı hatunla evlenırım senle degıl dedı
Eğer onu gercekten bekliyorsan en içten dilerklerimle seni tebrik ederim umarım Allah tamamını erderir sevgini saygını asla yitirme unutma onun tek dayanağı sensin emin ol
Aşkın ateşle sınavı...
Onun sana en ihtiyacı olduğu dönem bu. Olumsuzlukları yansıtma, aklında soru oluşmasına musade etme ki bu zamanınız çabuk ve sıkıntısız geçsin. Allah kavuştursun
sayılı gün çabuk filan geçmiyor kardeş allah yardımcın olsun :(
konuştuğunuza sevindim ve mesaj attığı zaman aradığı sesini duyduğu zaman bizi haberdar ettiğin için sana minnettarız site ahalisi olarak
ama merak ettiğim şu sana seni seviyorum dediği anda da bizimle paylaşacakmısın?
paylaşmalısın bence
ne güzel işte..ohh geçti gitti bile askerlik..üstelik bu işden sen karlı çıkacaksın ;)
Bende bende bende :))))
askerlik değil ama farkli ulkelerde olmak yuzunden yasiyorum bunu, 82 gundur sevgilimi yuz yuze goremiyorum :S
Sayarsan bitmez sayma eneee bir bakmışsın bitmiş:)
eneeee meğersem burası benim evim miş :))))) süper :)
Buarada, hiç merak etme arkadaşım, benim sevdiceğim de 2 aydır asker.. uzun dönem.. ben kendime tamamen işe güce adadım tüm kalbimle yüreğimle hasretimi katlayarak onu bekliyorum.. sen de öyle yapıyormuşsun zaten.. ne güzel işte :) o aradığında "beni neden şu kadar gündür aramıyorsun" vs gibi konuları açma bir de sürekli iyi ve anlayışlı konuş, onun tek dayanağı sensin inan.. Allah kavuştursun :)
15 aysa tabi zor ama kısa dönemse geçer mutlaka biter. 15 aysa biter diyemiyorum kusura bakma.
ikişer ikişer say daha cabuk gecer ama tabe iki gunde bir:P
gözün aydın..
sen sarma sarmazsan gecer, en basiti bu
inan inan daha ne mesajlar atacaktır
o zamana kadar başksıyla idare et diyeceğim ama...
emin ol biter neler bitmiyor ki :(
şafak kaç oldu :))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar